Bliv skilærer i Canada

Champagne pudder i verdens smukkeste omgivelser

Information

 

I et land, hvor ishockey er nationalsporten, er det ikke noget under, at indbyggerne har et hjerte der banker for fart og kulde. Canada er nemlig et af de lande, hvor skiløbere og snowboardere valfarter til for at realisere deres skidrømme. Landet er kendt for en fænomenal snegaranti, puddersne, søde og imødekommende mennesker og en natur uden mage. Når du vælger at tage på sæson som skilærer i Canada, får du muligheden for at opleve en kultur og få en skioplevelse, som du ikke kan finde nogen andre steder på kloden.

 

Canada

Naturen

 

Som sagt er livet i et canadisk skiområde noget helt specielt. I bjergene i og omkring skiområderne, kan man finde en bred vifte af dyreliv fra elge til rensdyr til bjørne. Både dyrelivet og bjergene kan opleves, når man tager på snescootertur med de lokale, eller flyver afsted mod utilgængelige bjerge i helikopter på en af de famøse heliskiture. Med en sæson som skilærer i Canada får du alt dette og massevis af oplevelser for livet!

 

 

 

 

"Når man er omringet af mennesker, som deler samme passion, har det en indflydelse på en. Det lyder dumt at sige, men jeg var inspireret."

- Marcus, Snowminds Instruktør

Livet som instruktør

 

Det er ikke nogen overraskelse, at øjnene spærrer op og kæben falder til gulvet, når skiinstruktører og garvede skiløbere hører ordet “Canada”. Canada er nemlig en af de destinationer, alle passionerede skiløbere har på bucketlisten. Men naturligvis er Canada ikke kun for gamle hærdede skiinstruktører og semiprofesionelle skiløbere – det er også en perfekt måde at tilbringe et sabbatår eller at trække stikket ud, hvis man har brug for en pause fra arbejdet eller studiet.

 

Samtidig er Canada også et af de lande, hvor de også modtager snowboardinstruktører, hvis man er mere interesseret i at stå på ét bræt frem for to.

 

Destinationer

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her