Bliv skilærer i Canada

Champagne pudder i verdens smukkeste omgivelser

Bliv skiinstruktør i Canada og få dit livs skioplevelse i en af verdens mest anerkendte, stolte og snerige skinationer

I et land, hvor ishockey er nationalsporten, er det ikke noget under, at indbyggerne har et hjerte der banker for fart og kulde. Canada er nemlig et af de lande, hvor skiløbere og snowboardere valfarter til for at realisere deres våde skidrømme. Landet er kendt for en fænomenal snegaranti, puddersne, søde og imødekommende mennesker og en natur uden mage. Når du tager en sæson som skilærer i Canada får du muligheden for at opleve en kultur og en skioplevelse, som du ikke kan finde nogen andre steder på kloden.

Bjørne, snescootere og heliskiing

Som sagt er livet i et canadisk skiområde noget helt specielt. I bjergene i og omkring skiområderne, kan man finde en bred vifte af dyreliv fra elge til rensdyr til bjørne. Både dyrelivet og bjergene kan opleves, når man tager på snescooter tur med de lokal eller begiver sig afsted mod ellers utilgængelige bjerge, når man flyver afsted i en helikopter under en af de famøse heliskiture. Med en sæson som skilærer i Canada får du alt dette og massevis af oplevelser for livet!

Fedt på både to bræt og ét

Derfor er det ikke nogen overraskelse, at øjnene spærrer op og kæben falder til gulvet, når skiinstruktører og garvede skiløbere hører ordet "Canada". Canada er nemlig en af de destinationer alle passionerede skiløbere har på bucketlisten. Men naturligvis er Canada ikke kun for gamle hærdede skiinstruktører og semiprofesionelle skiløbere, det er også en perfekt måde at tilbringe et sabbatår eller at trække stikket ud, hvis man har brug for en pause fra arbejdet eller studiet.

Samtidig er Canada også et af de lande, hvor de også modtager snowboardinstruktører, hvis man er mere interesseret i at stå på ét bræt frem for to.

Hvis du vil vide mere om Canada, kan du læse Malous blogindlæg om hendes oplevelse under skilæreruddannelsen og  sæsonstarten i den canadiske skiskole.


Hvad siger vores instruktører?

Min sæson i Whistler har været en af de helt store oplevelser i mit liv. Der er helt klart masser af fede oplevelser og minder, som skinner igennem når jeg tænker tilbage.

Frederik - Skilærer i Canada

At rejse med Snowminds har givet mig tryghed og et unikt fællesskab i fede canadiske rammer. Det er det fedeste at dele sin passion for skiløb med Danmarks mest topmotiverede skientusiaster.

Frederik - Skilærer i Canada

Snowminds sørger for alt det praktiske og gør alt for, at din sæson bliver fantastisk.
Vælg Snowminds for at få venner for livet, spektakulære skioplevelser og bliv en del af det fællesskab Snowminds skaber.

Sille - Skilærer i Canada


Udvalgte destinationer


Læs mere om skilærerlivet

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 17. juni

Læs mere