Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Canada

En sæson i Canada's vildmark

Ohh Canada!

Canada er et af de bedste valg for skiløbere og snowboardere. Med sin unikke snegaranti, uovertruffen champagnepuddersne, storslået natur og en indbydende kultur, tilbyder Canada et af de mest bemærkelsesværdige skiområder i verden. Derfor er Snowminds så glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at blive betalt ski- eller snowboard instruktør og arbejde en hel vintersæson på et af Canadas bedste skisportssteder.

Canada tilbyder dig ganske enkelt noget, som ord alene ikke kan beskrive. Du er simpelthen nødt til at tage af sted og opleve det selv.

Med et bredt udvalg af kursus- og job muligheder i Canadas bedste destinationer, hjælper vi med at matche dig med din perfekte destination i Canada. Du kan vælge den bedste løsning for dig, uanset om du ønsker at blive certificeret på et instruktørkursus med sikkerhed for job på en lokal skiskole eller ønsker at fokusere udelukkende på at udvikle dig selv med et 12 ugers træningsfokuseret level 1 + 2 kursus. Med skræddersyede instruktørkurser, backcountry-, freeride- og Heli-ski kurser, er der noget for enhver smag.

Derudover tilbyder vi også hjælp til at arrangere en sæson i Canada som erfaren instruktør og for dem, der ønsker at tage det næste professionelle skridt med vores 2 ugers level 2 instruktørkursus. Tag et hurtigt kig nedenfor for at se alle dine muligheder.

Canada

Naturen

Med et bredt udvalg af vilde dyr, fra elge til fritgående bjørne, er naturen i Canada vild. Forsvind og oplev naturen helt tæt på gennem en tur på snescooter med lokale guider. Hvis det lyder lidt for tæt på for dig, hvorfor så ikke udforske offpisten med en professionel freeride og heliskiing camp? Med en sæson som skiinstruktør eller snowboardinstruktør i Canada er mulighederne uendelige.

Har du nogensinde hørt om Powder Highway? Det er det velfortjente kælenavn for den legendariske, snedækkede 630-mile lange rute fra Vancouver gennem det indre af British Columbias Kootenay Rockies. Regionen byder på en af de højeste koncentrationer af skimuligheder i verden: downhill, backcountry, langrend, cat- og heliskiing. Der falder i gennemsnit 10 meter sne om året. Derfor bør det ikke være nogen overraskelse, hvorfor Canada hyldes som hjemsted for bundløst champagnepulver – et faktum, som får os og alle vores instruktører til at komme tilbage efter mere hvert år.

 

 

"Der er intet få fedt, som at være omgivet af Canada's vilde natur i selskab med mennesker, der deler din passion for skiløb. Jeg drømmer mig tilbage på daglig basis"

- Marcus, Snowminds Instruktør

Livet som skiinstruktør

Som ski- eller snowboard instruktør i Canada, vil du arbejde på en af vores verdenskendte partnerskiskoler, fra store spillere som Whistler Blackcomb og Sun Peaks til mere lokalt fokuserede skisportssteder som Cypress Mountain og Kimberley. Eller du kan udvikle dit franske sprog i Bromont eller Stoneham. Uanset hvor du tilbringer din sæson, vil du med stor sandsynlighed undervise en alsidig blanding af både lokale og internationale gæster, samt opleve Canadas multikultur.

Du kan også forvente, at oplevelsen med at arbejde som ski- eller snowboard instruktør vil give dig et bedre indblik i den canadiske kultur. Folk der har et hjerte, der bløder for sne, fart og hockey. I løbet af din Snowminds-sæson vil du få mulighed for at opleve en række kulturelle og sportslige begivenheder. Desuden kan du besøge nærliggende resorts, hvor dine kollegaer i Snowminds bor og arbejder. Det er et land, der er skabt til at udforske, og vi håber, at du vil tage udfordringen op.

Partner skiskoler og destinationer

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her