Bliv skilærer i Grouse Mountain

The peak of Vancouver

Nord Vancouver’s Grouse Mountain er ikke kun et vinterparadis, men et af regionens mest populære rejsemål, hele året rundt.

Det er Vancouvers lettest tilgængelige skiressort og har det bredeste udvalg af aktiviteter i tolv måneder af året. Grouse Mountain har siden 1894 været et foretrukket sted blandt vandrere og eventyrere. Vintersportsentusiasterne kan nu vælge mellem traditionelle sneaktiviteter som skiløb og snowboarding, men andre aktiviteter som snesko, is-skøjteløb og slædekørsel er også enormt populære i området.

Der findes i alt 33 piste med sværhedsgrader i alle niveauer lige fra begynderen til eksperten, hvoraf halvdelen benyttes til nightskiing. Altså er der mulighed for at få skiløb, selv efter dine lektioner er færdige. Nightskiing benyttes også, til at udvikle den individuelle skiløbers niveau, igennem træning fra skiskolen. Skiskolen er en af de ældste i Canada, og ligger enormt meget vægt på sociale aktiviteter uden for lektionerne og foruden dine nye kollegaer, er der med en kort bustur på ca. 15 min adgang til Cypress Mountain ressort hvor andre snowmindser også er til at finde og dele oplevelser med.

Ud over det naturlige snefald bruger bjerget 37 snekanoner, Med kapaciteten til at forlænge snesæsonen i foråret og tage højde for udsving i vejret; altså er der også rig mulighed for at få sæsonen spækket med nogle lækre powder dage. Systemet af snekanoner er North Shore’s mest omfattende og Grouse Mountain er en stor legeplads, som kommer til at blive din baghave.

Facts

  • Skiløb fra 2319m til 1508 meters højde
  • Over 120 pister
  • 16 lifter
  • 7m årligt snefald
  • Over 3000 hektar at udforske
  • 2,5 time fra den amerikanske grænse

 


Populære produkter

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 17. juni

Læs mere