Bliv skilærer i Katschberg

Frisk bjergluft og varm gæstfrihed

Destinationen

 

Lokaliseret på den solrige side af de Østrigske alper, ligger Katschberg regionen. Her fusioneres det bedste af Carinthia og Salzburger Land med sine fantastiske scener af bjerge.

 

Med sin højde på mellem 1640m og 2220m, kan skiresortet Katschberg Aineck garanterer for en helt igennem fed oplevelse. 70 kilometer velholdte pister i alle sværhedsgrader, top moderne liftsystemer og MASSER af sne! Et andet højdepunkt, man ikke kan undgå hvis du kommer til Katschberg, er mængden af små hyggelige bjerghytter. Her garanteres en frokostpause ud over det sædvanlige, i absolut gennemført rustik Østrigsk stil.

 

Skiskolen

 

“Kompetence på sne” er skiskolens motto, og med god grund. De går meget op i at deres metoder er up-to-date og moderne, så instruktørerne kan få det bedste mulige resultat ud af eleverne, på den bedst mulige måde.

 

Livet som instruktør

 

Som sagt er Katschberg regionen det rene mountain slaraffenland, med utal af muligheder for hvad der kan opleves off-piste. Du kan hvert fald godt allerede nu regne med, at hvis du skulle lande her vil du få nogle fantastiske billeder med hjem. De idylliske omgivelser og natur skaber nemlig de dejligste stemninger, man kunne tænke sig til.

 

Fakta

 

  • Skiløb fra 1640 til 2220 meter
  • 70 kilometer piste
  • 16 lifte
  • Moderne liftsystemer
  • Pitstop i rustikke hytter langs pisterne med muligheder for mad og drikke

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten - måske du bliver den heldige vinder 🤟

TAG TESTEN HER