Bliv skilærer i Østrig

Det bedste skiløb i verden

Tag på skisæson i Østrig

 

Østrig er landet, hvor det hele begyndte. Landet, der åbnede verdens første skiskole – landet, der har verdens bedste og største afterski-miljø – og ikke mindst landet med flest skiområder. Kort sagt, så vil du som skiinstruktør eller snowboardlærer med Snowminds i Østrig aldrig kunne gå galt i byen uanset hvilket resort du tager til.

Hos Snowminds tror vi på, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at din sæson bliver så unik, udfordrende og uforglemmelig som overhovedet muligt.

Destinationer i Østrig

Bjergene

 

I Østrig, såvel som resten af verden, sker det nogle gange, at sneen lader vente på sig. Der har Østrig dog den fordel, at alle landets destinationer har moderne snekanoner, der sikrer dig en lang sæson. Østrig er derfor et sikkert valg for dig. Det gælder, både hvis du er garvet skiløber, der er dybt forelsket i skikulturen, eller ny skiløber, der forlader reden for første gang.

 

"Mens jeg ventede på at blive hentet af chefen i Kaprun, håbede jeg, at dette skulle blive en oplevelse for livet. Jeg tog ikke fejl!"

- Martin, Snowminds Instruktør

Instruktørlivet

 

Din sæson i Østrig vil byde på et væld af oplevelser både på og udenfor pisten! Du kan prøve kræfter med nightskiing, kælketure, byture, afterskiing, hiking, tourski, snowkiting, events og World Cup races. Du vil lynhurtigt få opbygget et omfattende, internationalt netværk og skabe en masse venner for livet. Mange af dine kollegaer kommer fra hele verden, hvilket giver dig rig mulighed for at styrke dine sprogkundskaber.

 

Atmosfæren, der omgiver skiløbet og ski-miljøet i Østrig, er unik. Du vil opleve små hyggelige bjerglandsbyer, bjergkultur og ikke mindst en masse autentisk afterskiing. I Østrig vil du aldrig komme til at kede dig. Uanset hvor i Østrig du lander, vil der med garanti være liv og glade dage, selv i lavsæsonen! Her får du ofte mulighed for at stå en masse på ski i fællesskab med dine nye kollegaer og venner. Efter Snowminds kurset har man mange bekendte og venner i forskellige skiområder, og det er super populært at besøge hinanden enten i bil eller med tog i løbet af sæsonen. Ligeledes har du gennem din sæson mulighed for at opleve storbyerne Salzburg og Wien, der begge byder på shopping, events, spændende kulturarv og meget mere.

 

DIT LIV. DIT EVENTYR. DIN BESLUTNING.

Destinationer

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her