Bliv skilærer i Østrig

Det bedste skiløb i verden

Bliv skiinstruktør i Østrig, landet hvor alpint skiløb blev født og verdens første skiskole blev åbnet. I Østrig bliver du både en mester i skiløb og Weißbier-varianter. 

Østrig er landet, hvor det hele begyndte. Landet, der åbnede verdens første skiskole - landet, der har verdens bedste og største afterski-miljø - og ikke mindst landet med flest skiområder! Dette betyder, at du som fremtidig skiinstruktør selv kan vælge lige netop det område, der passer dig, hvad angår størrelse, afterskiing og terræn. Uanset hvilket skimiljø du helst ser dig selv i, så sørger Snowminds sammen med vores østrigske partnere for, at du får masser af oplevelser for livet.

Hos Snowminds tror vi på, at en sæson som skiinstruktør er langt mere en blot skiløb i sig selv, og derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for, at din sæson blive så unik, udfordrerne og uforglemmelig som overhovedet mulig. Det er derfor en perfekt måde at tilbringe et sabbatår efter gymnaiset eller en god måde at koble ud på, hvis du har brug for en pause fra arbejdet eller studiet.

Night skiing, World Cup løb og meget mere

Din sæson i Østrig vil byde på at væld af oplevelser både på og udenfor pisten! Du kan prøve kræfter med nightskiing, kælketure, byture, afterskiing, hiking, tourski, snowkiting, events og World Cup races. Du vil lynhurtigt få opbygget dig et omfattende internationalt netværk og skabe en masse venner for livet. Mange af dine kollegaer kommer fra hele verden, hvilket giver dig rig mulighed for, at styrke dine sprogkundskaber.

Atmosfæren, der omgiver skiløbet og ski-miljøet i Østrig, er unik. Du vil opleve små hyggelige bjerglandsbyer, bjergkultur og ikke mindst en masse autentisk afterskiing. I Østrig vil du aldrig komme til at kede dig. Uanset hvor i Østrig du lander, vil der med garanti være liv og glade dage, selv i lavsæsonen! Her får du ofte mulighed for at stå en masse på ski i fællesskab med dine nye kollegaer og venner. Ligeledes har du gennem din sæson mulighed for at opleve storbyerne Salzburg og Wien, der begge byder på shopping, events, spændende kulturarv og meget mere.

Sne uanset hvad sneguderne synes

I Østrig, såvel som resten af verden, sker det nogle gange at sneen lader vente på sig. Der har Østrig dog den fordel at alle landets destinationer har moderne snekanoner, der sikrer dig en lang sæson. Østrig er derfor et sikkert valg for dig. Det gælder både, hvis du er en garvet skiløber, der er dybt forelsket i skikulturen eller en ny skiløber, der forlader reden for første gang.

På kortet nedenfor, kan du se de steder, hvor vores instruktører arbejder.
Scroll eventuelt ned til vores partnerdestinationer og klik på en af destinationerne for at få en detaljeret oversigt over destinationen.


Hvad siger vores skiinstruktører?

Snowminds har givet mig en masse livserfaring og mulighed for det bedste job i verden. Jeg har fået mange nye venner og erhvervserfaring, som jeg altid vil kunne drage nytte af.

Camilla - Skilærer

Da jeg stod og ventede på, at min chef skulle hente mig i Kaprun efter et fantastisk Snowmindskursus tænkte jeg, at det her ville blive den fedeste oplevelse i mit liv! Og søreme om det ikke også blev det!

Martin - Skilærer

Snowminds giver dig ikke blot en billet til en god og sikker start på livet som skilærer, de giver dig også oplevelser og venner for livet. Vælg snowminds, de er alle pengene værd og mere til!

Rikke - Skilærer

Min sæson på ski har været en af de helt store oplevelser i mit liv. Der er helt klart masser af fede oplevelser og minder, som skinner igennem når jeg tænker tilbage.

Frederik - Skilærer

Kærlige folk der kan gøre det muligt at få sig til at føle sig velkommen. Helt sikkert et firma som jeg vil anbefale folk der ønsker at gøre mere ud af deres skiløb.

Bo - Skilærer

Jeg vil anbefale alle at tage afsted med Snowminds som instruktør, de kan deres kram og du skal kun tænke på de mest praktiske ting. Det er jeg imponeret over!

Mikkel - Skilærer


Udvalgte partnerdestinationer

 


Læs mere om skilærerlivet

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 17. juni

Læs mere