Bliv skilærer i Østrig

Det bedste skiløb i verden

Destinationen

 

Østrig er landet, hvor det hele begyndte. Landet, der åbnede verdens første skiskole – landet, der har verdens bedste og største afterski-miljø – og ikke mindst landet med flest skiområder! Dette betyder, at du som fremtidig skiinstruktør selv kan vælge lige netop det område, der passer dig, hvad angår størrelse, afterskiing og terræn. Uanset hvilket skimiljø du helst ser dig selv i, så sørger Snowminds sammen med vores østrigske partnere for, at du får masser af oplevelser for livet.

 

Hos Snowminds tror vi på, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at din sæson bliver så unik, udfordrende og uforglemmelig som overhovedet muligt. Det er derfor en perfekt måde at tilbringe et sabbatår efter gymnasiet eller en god måde at koble af på, hvis du har brug for en pause fra arbejdet eller studiet.

Destinationer i Østrig

 

 

Bjergene

 

I Østrig, såvel som resten af verden, sker det nogle gange, at sneen lader vente på sig. Der har Østrig dog den fordel, at alle landets destinationer har moderne snekanoner, der sikrer dig en lang sæson. Østrig er derfor et sikkert valg for dig. Det gælder, både hvis du er garvet skiløber, der er dybt forelsket i skikulturen, eller ny skiløber, der forlader reden for første gang.

 

 

 

"Mens jeg ventede på at blive hentet af chefen i Kaprun, vidste jeg, at dette var en af de fedeste oplevelser i mit liv. Jeg tog ikke fejl!"

- Martin, Snowminds Instruktør

Instruktørlivet

 

Din sæson i Østrig vil byde på et væld af oplevelser både på og udenfor pisten! Du kan prøve kræfter med nightskiing, kælketure, byture, afterskiing, hiking, tourski, snowkiting, events og World Cup races. Du vil lynhurtigt få opbygget et omfattende, internationalt netværk og skabe en masse venner for livet. Mange af dine kollegaer kommer fra hele verden, hvilket giver dig rig mulighed for at styrke dine sprogkundskaber.

 

Atmosfæren, der omgiver skiløbet og ski-miljøet i Østrig, er unik. Du vil opleve små hyggelige bjerglandsbyer, bjergkultur og ikke mindst en masse autentisk afterskiing. I Østrig vil du aldrig komme til at kede dig. Uanset hvor i Østrig du lander, vil der med garanti være liv og glade dage, selv i lavsæsonen! Her får du ofte mulighed for at stå en masse på ski i fællesskab med dine nye kollegaer og venner. Efter Snowminds kurset har man mange bekendte og venner i forskellige skiområder, og det er super populært at besøge hinanden enten i bil eller med tog i løbet af sæsonen. Ligeledes har du gennem din sæson mulighed for at opleve storbyerne Salzburg og Wien, der begge byder på shopping, events, spændende kulturarv og meget mere.

 

 

Partnerdestinationer

 

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld