Bliv skiinstruktør i Østrig

Oplev en vinter som instruktør i midten af Europa

BLIV SKIINSTRUKTØR I ØSTRIG

 

Østrig er landet, hvor det hele begyndte. Landet, der åbnede verdens første skiskole – landet, der har verdens bedste og største afterski-miljø – og ikke mindst landet med flest skiområder. Og så er det landet med fleste Snowminds instruktører i hele verden! Kort sagt, så vil du som skiinstruktør eller snowboardinstruktør med Snowminds i Østrig aldrig kunne gå galt i byen uanset hvilket resort du tager til.

Hos Snowminds tror vi på, at en sæson som skiinstruktør i Østrig er langt mere end blot skiløb i sig selv. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at din sæson bliver så unik, udfordrende og uforglemmelig som overhovedet muligt.

De fleste vælger at blive skilærer i Østrig med vores 5 ugers skilærerkursus, men nedenunder kan du læse om alle vores kursusmuligheder.

Destinationer i Østrig

Skilærerlivet i Østrig

 

En sæson som skiinstruktør i Østrig vil byde på et væld af oplevelser både på og udenfor pisten! Du kan prøve kræfter med nightskiing, kælketure, byture, afterskiing, hiking, tourski, snowkiting, events og World Cup races. Du vil lynhurtigt få opbygget et omfattende, internationalt netværk og skabe en masse venner for livet. Mange af dine kollegaer kommer fra hele verden, hvilket giver dig rig mulighed for at styrke dine sprogkundskaber.

Atmosfæren, der omgiver skiløbet og skimiljøet i Østrig, er unik. Du vil opleve små hyggelige bjerglandsbyer, bjergkultur og ikke mindst en masse autentisk afterskiing. I Østrig vil du aldrig komme til at kede dig. Uanset hvor du arbejder som skiinstruktør i Østrig, vil der med garanti være liv og glade dage, selv i lavsæsonen! Her får du ofte mulighed for at stå en masse på ski i fællesskab med dine nye kollegaer og venner. Efter Snowminds kurset har man mange bekendte og venner i forskellige skiområder, og det er super populært at besøge hinanden enten i bil eller med tog i løbet af sæsonen. Ligeledes har du gennem din sæson som instruktør mulighed for at opleve storbyerne Salzburg og Wien, der begge byder på shopping, events, spændende kulturarv og meget mere.

 

"Mens jeg ventede på at blive hentet af min nye skiskole chef efter Snowminds kurset, vidste jeg, at dette ville blive en oplevelse for livet. Jeg tog ikke fejl!"

- Martin, Snowminds Instruktør

Udvalgte destinationer i Østrig

ANSØGNING ÅBEN FOR 2024/25 SÆSONEN!

OPLEV EN VINTER FOR LIVET - BOOK FØR 31. DECEMBER TIL DETTE ÅRS PRIS!

ANSØG