Bliv skilærer i Lofer

Autentisk alpehygge og enestående skiløb

Destinationen

 

I Lofer finder du autentisk alpehygge og herligt skiløb for særligt børnefamilier. Området har 42 kilometer pister, som alle er forbundet med et yderst moderne liftsystem. Over de seneste år har Lofer investeret mange penge i at gøre skiområdet til et af Alpernes bedste, og i 2015 blev det kåret som Top Rated på Østrigs skiområdeportal Holidaycheck! Skiområdet ved Lofer, Almenwelt Lofer, har både blå, røde og sorte pister. De fleste blå pister på bjerget har en sideløbende rød nedkørsel, så selv en gruppe med forskellige niveauer kan have det super sjovt sammen. En anden ting er, at alle bjergets nedkørsler ender samme sted, og at der også på toppen af gondolen er et samlingspunkt. Det gør det hele rigtig overskueligt, og man behøves ikke at være bekymret for, at ens gruppe bliver væk. Lofer har også en funpark og en funcross-bane til at give lidt luft under skiene og afveksling fra pisteløbet. Er du ekspertskiløber kan du nyde godt af Lofers tre meget forskellige sorte nedfarter; én er en upræpareret skovpiste, mens de to andre er meget stejle og udfordrende nedkørsler. Derudover ligger Lofer tæt på rigtig mange andre områder, hvor vi også sender Snowminds instruktører hen. Både Maria Alm, Leogang, St. Johan og Kitzbühel ligger lige rundt om hjørnet, hvilket gør det muligt at besøge og udforske andre spændende skisportssteder lige i nærheden!

 

 

Skiskolen i Lofer 

 

Lofer er et lille skiområde, men det er på trods af størrelsen hjemsted for nogle af Østrigs mest betydningsfulde skiinstruktører, eksempelvis uddannelseslederen for Østrigs største skiinstruktørforbund. Selvsagt kan du få dig en ekstraordinær skiskoleoplevelse i Lofer, hvor området er perfekt indrettet til at give enhver nybegynder en god start med et stort udvalg af brede pister med flest røde og blå. På den måde er man sikker på, at give sine gæster en kanon god start og dermed en succesoplevelse!

 

 

Livet som instruktør i Lofer 

 

I Lofer vil du opleve en hyggelig tyrolerstemning uden mage. Byen har mange typiske alpehytter og er bygget op omkring kirken og det centralt placerede bytorv. Særligt værd at opleve er byens bondske madlavning og stemning. Den lokale slagter Rass sælger fænomenale leberkas- og schnitzelsemmel til ingen penge. På bjerget serverer Restaurant Loderbichl tyrolsk fleischkasnocken serveret direkte på støbejernspander. Byen kan du også nyde uden at skulle trække tegnebogen frem – det er nemlig nemt at komme omkring til fods i den lille by, og der er flotte vandreruter langs byens livlige vandløb! Uden for pisterne har Lofer også rigeligt at byde på! Måske man har lyst til at løbe nogle baner på natur-skøjtebanen, prøve kræfter med kælkebanen ved “Knappenstadl” eller nyde den fantastiske udsigt over de forgrenede vintervandringsruter (100 km) rundt omkring den solbeskinnede top på Loferer Alm. Noget af en unik oplevelse er at prøve fakkelvandringen igennem Lamprechts-hulen ved St. Martin, som er den største gennemgangshule i verden! Én ting er garanteret, og det er at kedsomhed bliver helt sikkert et fremmedord i løbet af en sæson i Lofer!

 

 

Fakta om Lofer

  • 46km piste
  • 630m til 1628m
  • 11 lifte
  • Flere ski router
  • Massere af afterski
  • Sæsonstart: 16. December
  • Sæson slut: 31. Marts

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere