Bliv skilærer i Mayrhofen

Et af Østrigs største og bedste områder

Destinationen

 

Som ski- eller snowboardinstruktør i Mayrhofen befinder man sig i midten af Zillertal-dalen i den østrigske delstat Tyrol, hvilket er kendt for at være et af Østrigs største og bedste skiområder. Hvis du leder efter kvalitetsskiløb i store højder, så er Mayrhofen én af Alpernes favoritter, da Mayrhofen har nok pister til at tilfredsstille alle! Byen Mayrhofen ligger 650 meter over havet, men tilbyder skiløb i helt op til 3.250 meters højde da Hintertux gletsjeren er med til at garantere, at du altid kan stå på ski i området – også om sommeren! Er du en af dem, der tilbringer meget tid en funpark, kan du godt glæde dig til at stå på ski i Mayrhofen – Vans Penken Parken bliver ofte refereret til som Østrigs bedste funpark, og tiltrækker freestylere fra hele verden! Begiver du dig ud i resten af Zillertal skiområdet, får du adgang til hele 640 km pister, hvilket selvsagt giver alle en mulighed for at stå på ski efter deres eget niveau og lyst. Ahorn bjerget er eksempelvis velegnet til familier med småbørn, samtidig med at bjerget også har brede pister, du kan køre race-carving på. De vovede kan køre en tur ned ad Europas stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på 78 % – ordet ”harakiri” stammer fra det japanske og betyder selvmord!

 

 

Skiskolerne i Mayrhofen

 

Ski Pro Austria og Skischule SMT er de primære skiskoler i byen, og er dem vores Snowmindsinstruktører kan blive ansat ved. Alene skiskolerne internt får man virklige mulighed for at få en kanon fed omgangskreds, da man ses og ofte støder på hinanden i løbet af en arbejdsdag på pisterne. Selvom at man arbejder for to forskellige skiskoler og det sociale er rigtig godt, kan man ikke helt undgå konkurrencen imellem dem, hvilket noglegange kan føre til, at der flyver snebolde rundt om ørene på en, imens man er i fuld gang med at undervise. Den søde hævn venter dog altid til sidst! Efter arbejde mødes rigtige mange af instruktørerne til en øl eller radler i den velkendte ”Pils Bar” på toppen af Penken bjerget (der allermest ligner en stor og rød fluesvamp), hvor musikken kan høres flere pister væk. Her får alle instruktører rabat på øl, og der er altid lagt op til en perfekt afterski med den helt rette stemning!

Livet som ski- eller snowboardinstruktør i Østrig

 

Hvis pisterne dræner dig, har Mayrhofen også et væld af andre aktiviteter. Områdets afterski kan i sig selv godtgøre et besøg i Mayrhofen, hvor man udover på Pils Bar også kan støde ind i bjergets andre ski- og snowboardentusiaster på blandt andet på Icebar, Yeti Bar og Brück’n Stadl. Sidstnævnte er den største af alle afterskisteder i Mayrhofen, som kan huse over 400 festglade gæster fordelt på deres to etager, og hvor man hver dag har mulighed for at slukke tørsten helt frem til klokken 4 om morgenen! Generelt er Mayrhofen er ret livlig by med et festligt nattemiljø, hvilket også tydeligt ses i slutningen af sæsonen, hvor der afholdes en kæmpestor festival kaldet ”Snowbombing”. Skal man altså på sæson i Mayrhofen, er denne festival et must at opleve! De roligere typer kan nyde godt af Mayrhofen i én af byens mange autentiske restauranter, hvor den østrigske gastronomi virkelig sprudler, mens mere eksotisk spise også er at finde. Især hotellet Neue Post, som er lidt længere nede i byen, er kendt og elsket, da alle sæsonarbejdere kan få en lækker 3-retters menu til sølle 35 kroner her!

 

Fakta om Mayrhofen

 

  • Skiløb fra 630 til 2500 meter
  • Nem adgang til Hintertux gletsjeren med skiløb op til 3250 meter
  • 138km piste
  • 53 lifte
  • Massere af afterski
  • Vans Penken, en af østrigs bedste parker

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere