Bliv skilærer i Obergurgl

Alpernes diamant

Destinationen

 

Obergurgl bliver i folketale kaldet “Alpernes Diamant”, og det er absolut ikke uden grund! Obergurgls pister er slået sammen med Hochgurgl og udgør tilsammen et enestående skiområde. Med byens beliggenhed i 1.930 meters højde og skiløb i op til 3.000 meter er skiområdets 110 kilometer pister kendt som et af Østrigs mest snesikre og bedste skiområder! Obergurgl er, ud over sin famøse snesikkerhed, også kendt for at være det næstældste skiområde i Østrig. Byen befinder sig i den højtbeliggende Ötztal, hvis 3.000 meter høje bjerge byder på udsigt ud over de Italienske Dolomitter. Obergurgls 110 kilometer pister er velegnede til skiløbere og snowboardere på tværs af niveauer og aldre. Der er nemlig en jævn fordeling af blå, røde og sorte pister på tværs af Obergurgl og Hochgurgl bjergene. Begyndere vil nyde godt af de blå pister, som snor sig fra toppen af begge bjerge ned til byerne. Derudover kan du som ekspert nyde Obergurgls markerede off-piste og stejle nedfarter!

 

 

Skiskolen i Obergurgl 

 

Som skilærer uddannet igennem Snowminds og arbejdsplads i Skischule Obergurgl, kan du se frem til en fantastisk vintersæson. Et af Østrigs højest beliggende områder, og en af verdens ældste skiskoler får dagligdagen til at gå op i en højere enhed!

Livet som instruktør i Obergurgl 

Vil du hellere nyde solen og bjergene uden skistøvler, kan du snildt tage til Obergurgl. Solen er nemlig stærk og garanterer farve, men husk solcreme og pas på ikke at få en goggletan! Ydermere er der mulighed for skøjtebanebesøg, hestevognskørsel og vandreture med eller uden snesko. De skiglade kan også til afveksling tage på en guidet tur i off-pisten eller prøve kræfter med en omgang langrend. Byen i sig selv er stilren og har beholdt sin traditionelle tyrolske charme. Byens indbyggere har nemlig aktivt sørget for, at Obergurgl ikke er vokset i størrelse, men kun i kvalitet. Derfor er byen præget af flotte bygninger og exceptionelle restauranter. Europas højstbeliggende kirke finder også her, som tilmed er næsten 300 år gammel! Bag den rolige facade af Obergurgl gemmer sig en lidt vildere side med et fascinerende natteliv. De mere end tyve barer, diskoteker og bjerghytter sørger altid for, at du kan svinge skistøvlerne på dansegulvet til de allerbedste schlagerhits. Du kan også benytte muligheden for at tage del i folkedansen i byens kulturhus Picaardsaal. Gæsterne i Obergurgl er vant til høj kvalitet, hvilket tydeligt ses på det høje niveau af gode restauranter og kanon fede afterskibarer i byen. Med en sæson i Obergurgl er du sikker på at få den østrigske kultur helt under huden, hvor oplevelser for livet er garanteret!

 

Fakta om Obergurgl

 

  • Skiløb fra 1930 til 3080 meter
  • 110km piste
  • 23 lifter
  • Sæsonstart: 11. December
  • Sæson slut: 23. April
  • Fantastisk skiløb
  • Freeride i verdensklasse
  • Et af Østrigs højeste områder sikre fantastisk sne

 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere