Bliv skilærer i Grossarl

Brede pister og moderne liftanlæg

 

Destinationen

 

Som ski- eller snowboardinstruktør i Grossarl er du tæt på dalen Gasteinertal og med brede pister, moderne liftanlæg og næsten ingen køer til liftene, er det et attraktivt område. De mere kendte områder som Bad Gastein har efterhånden skrevet sig ind på landkortet, men en mindre perle som Grossarl sikrer, at du får stået mere på ski end stået i liftkø. Østrigsk største skiområde kaldes Ski Amadé, og det er forbundet af 270 lifter og udgør ikke mindre end 760 pistekilometer. Der er altså rig mulighed for at udforske forskellige skiresorts og ikke mindst mødes med andre instruktører fra Snowminds teamet til en øl eller to. Selve Grossarl udgør 73 kilometer og  gondolen fra den hyggelige by går op i 2077 meters højde, hvorfra man kan udnytte sit store liftkort.

 

 

Livet som skiinstruktør i Grossarl

 

I Großarl kommer man til at arbejde på Skischule Panorama, hvor fokus ligger på undervisning af begynderbørn og voksne. Sammen med Snowminds-teamet arbejder man i en skiskole, hvor kvaliteten af undervisningen er i topform. Fællesskabsfølelsen blandt alle medarbejdere bygger på samarbejde, skitræning og et fedt socialt netværk. Man vil i sin fritid have fri mulighed for at mødes med de andre instruktører, som arbejder i Gasteiner dalen og dermed altid være underholdt.  Alt dette vil være med til at skabe en solid platform for en god sæson!

 

Livet som instruktør

 

Når man har arbejdet en hel dag, findes der ikke noget bedre, end at runde dagen af på en af de hyggeligste skihytter i området i Großarltal.

Hvis man en dag kunne finde på at lade skiene stå i skikælderen, er der en masse andet man kan tage sig til i de smukke omgivelser. For eksempel den kanon sjove rodelbahn, der er til dem, der har lyst til en rutsjetur med fart på eller langrend for dem, der vil dyrke sine nordiske aner.

Samtidig ligger resortet tæt på nogle destination, hvor vi også har instruktører fra Snowminds. Bl.a. Bad Gastein og Bad Hofgastein og så er Wagrain, den kendte danskerdestination, ikke længere end en 30 minutters bustur væk. Uanset hvad får man i løbet af en sæson i Großarl en på opleveren, fantastisk skiløb og et stærkt socialt netværk på skiskolen, hvor hygge og godt samarbejde er prioriteret højt!

 

 

Fakta

  • Stå på ski mellem 920 meters højde til 2100 meters højde
  • 62 km piste
  • 23 lifter
  • Sæson fra december til april
  • En del af Ski Amadé med 760 km piste
  • 1 time fra Salzburg

 

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere