Bliv skiinstruktør Ischgl

"Slap af, hvis du kan"

Bjergene

Det er ingen overraskelse, at Ischgl er et af de mest populære skisportsområder på jorden, når man som instruktør i Ischgl kan slå sig løs på hele 238 kilometer pister – fordelt i både Østrig og Schweiz. Området byder på et væld af muligheder og udfordringer uanset dit skiniveau. Ischgl er toppen af poppen!

 

De tyrolske skiområder er af højeste kvalitet, og Ischgl er ingen undtagelse. Området er kort sagt toppen af poppen. Med liftkort hertil får du adgang til både Ischgl og det Schweiziske område Samnaum, hvilket lader dig udforske hele Silvretta området. Uanset om du foretrækker at lægge dig ud med Ischgls berygtede minefelter af skovløjper, ramme den 2872 meters høje top eller Freestyle i en af de to funparks, er mulighederne som skilærer i Ischgl uendelige. Ischgl blev grundlagt i 1963 og har lige siden vokset til et moderne skimekka. 1100 snekanoner garanterer sne igennem hele sæsonen. Med 45 af de nyeste gondoler og lifter på markedet, er det på kort tid muligt at udforske hele området. Faktisk er den nye gondol Pardatschgratbahn indehaver af VERDENSREKORDEN for den største højdeforskel på hele 1251m.

 

 

Skiskolen i Ischgl

 

Som ski- eller snowboardinstruktør uddannet igennem Snowminds vil du have alle redskaber til at klare dig godt igennem en sæson på denne stolte skiskole. Skiskolekontoret gør som udgangspunkt hvad de kan for at rotere instruktørene rundt, således at alle får en varierende hverdag. Som skiinstruktør i Ischgl kommer man typisk til at bo lidt uden for byen i forskellige små bygninger, dette er dog typisk ikke noget problem, da der går rigeligt med skibusser frem og tilbage.

 

Livet som instruktør i Ischgl

 

Fristelserne stopper ikke her, for som skiinstruktør i Ischgl har du mulighed for at deltage i en af de mange events der afholdes i løbet af sæsonen. Ischgls eventkalender rummer blandt andet tre store koncerter i 2300 meters højde og hovednavne som Elton John, P!NK, Bob Dylan, Katie Perry, Lionel Richie, The Killers og Rihanna er blot nogle af de superstjerner, der igennem de senest år har gæstet arenaen på toppen af skiparadiset. Når det gælder afterski finder man ikke et mere sprudlende miljø i Alperne end Ischgl. Ischgl byder på noget for enhver smag, og barerne er åbne til langt længere ud på natten end de fleste andre steder i Østrig. Ischgls slogan er meget sigende: “Relax. If you can“.

 

Fakta

 

  • Skiløb fra 1377 til 2872 meter
  • 238 kilometer piste
  • 45 lifter
  • Kryds grænsen til Schweiz på ski
  • 7 skiområder
  • Tre gondoler med flest højdemeter i verden
  • Super moderne liftsystem
  • Park
  • Ekstravagant natteliv

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld