Bliv skilærer i Kleinarl

Et freestyle-mekka

Destinationen

 

Bliv ski- eller snowboardintruktør i Kleinarl, som er et område der lever og ånder for dets slogan “Frestyle for life“. Kleinarl blev i sin tid bygget med henblik på at være et mekka for freeskiers og freestyle snowboarders, hvilket det stadig er i dag. Kleinarl har bygget en 1,5 kilometer lang Absolut Park, der uden tvivl er en af Europas bedste. Området er blandt 5 områder i verden der besidder en Burton Stash Park, som er skabt af det naturlige miljø med klipper og træer. Overvældet? Dette enestående skiområde har meget mere at byde på. Eksempelvis en tidtagningsbane, speed skiing piste, stor carving piste, en jib park, en 100 meter lang halfpipe og en XXL superpipe, der er 160 meter lang og 6,5 meter høj. De 26,5 kilometer piste der findes i Kleinarl er fantastiske, og de 9 højteknologiske lifter bringer dig hurtigt til den 1980 meter høje top. På vej ned ad bjerget kan du lægge vejen forbi fælleskabet “Chill house“ der tilbyder en “hang out zone“ med hyggelige sofagrupper og filmområde.

 

 

Skiskolerne

 

I Kleinarl har man mulighed for at få arbejde i de to skiskoler, som har de østrigske for øje, du vil komme til at opleve massere af events i løbet af vinteren og du vil få rig mulighed for at få forbedret det tyske. Som instruktør uddannet gennem Snowminds bliver du udrustet med alle de rette værktøjer, så du er klar til at undervise på pisten fra dag et. Som alle andre gode arbejdspladser, kommer stillingen som ski- eller snowboardinstruktør med sine udfordringer, men gør man sit og møder med en effektiv arbejdsindsats, så bliver man hurtigt værdsat, belønnet og respekteret af de lokale kollegaer.

 

Livet som skiinstruktør

 

Byen Kleinarl er en gammel landsby med 750 indbyggere, der emmer af fred og ro året rundt. Kleinarl har nogle få barer, hvor der dagligt findes afterski, og hvis man er til mere festligt natteliv, kan man søge mod nabobyen Wagrain, det er kendt for sine mange natklubber og fest til langt ud på natten. Kleinarl er en del af Salzburger Sportswelt regionen (Ski Amadé), hvis liftkort giver adgang til Altenmarkt, Freeride paradiset Zauchensee, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Wagrain og St. Johann. Hvis det ikke er nok til dig, kan du købe et Salzburg Super Ski Card, der giver adgang til hele Ski Amadé, der i alt rummer 25 områder med 760 kilometer pister forbundet af 270 lifter.

 

Fakta

 

  • Skiløb fra 1000 til 1980 meter
  • 26,5km piste
  • 9 lifte
  • Tæt på mange store områder
  • Freeride mekka
  • Absolut Park – en af verdens bedste
  • Del af Ski Amadé
  • Hyggeligt byliv

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere