Bliv skilærer i Maria Alm

Hochkönigs Winterreich, med et navn som dette er der lagt op til en uforglemmelig vintersæson

Destinationen

 

Maria Alm, det bedste af to verdener; lille hyggelig alpeby, stort og udfordrende skiområde. Alt hvad hjertet begærer, let til svært, for begyndere til verdensmestre. Perfekte blå pister, hvorfra man kan videregive skiløbets kunst til såvel børn som voksne, samt omkring 66 kilometer kun røde og sorte pister til den stærke skiløber der søger udfordrende terræn. Byen med lige godt 2000 indbyggere er lille og hyggelig, og man kommer hurtigt på fornavn med de lokale i barerne og supermarkederne. 

 

 

Skiskolen

 

Skischule Maria Alm er en meget ambitiøs skiskole med omkring 100 ansatte i højsæsonen. Der er et utrolig godt sammenhold på skiskolen, som sjældent findes bedre i andre skiskoler! For at bevare dette sammenhold skal man være god til at tale med de andre instruktører, især de østrigske instruktører kan gøre din sæson meget lettere og lærerig. Skiniveauet er helt i top i Maria Alm, og chefinstruktørerne er glade for at lære fra sig. Med to gange skilærertræning om ugen får man løftet sit niveau helt vildt. Arbejdsmiljøet er super godt – ingen er for gode til at undervise de dårligste gæster!

 

Livet som instruktør i Maria Alm 

 

Når dagen er gået, kan de festglade tage et smut forbi Mühlbach og få en festlig aften på en af byens mange skihytter og natklubber, hvor stemningen skydes i top af den ægte tyrolermusik! Det er en klassisk måde at afslutte dagen på i alperne. Hvis det ikke lige appelerer, er der også mulighed for at tage ud og kælke med de andre fra Snowminds eller de andre instruktører fra skiskolen.

 

Fakta om Maria Alm

 

  • Skiløb mellem 800 og 1900 meters højde
  • 120 kilometer pister
  • 33 moderne lifter
  • Mellemstor skiskole

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere