Bliv skilærer i Wagrain

3 skiområder og 120 kilometer piste i danskernes vinterparadis

Destinationen

 

Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Wagrain, danskernes foretrukne skiområde, der er beliggende i hjertet af Salzburg Sportswelt regionen med nem adgang til hele Ski Amadé. Wagrain består af de to bjerge Grießenkareck og Grafenberg, der begge har toppe i over 2000 meters højde og er via pisterne forbundet med bl.a. Flachau. Som skiinstruktør i Wagrain kan du udforske 3 skiområder med 1 liftkort, uden at skulle tage skiene af. Som skiinstruktør i Wagrain er du garanteret sne gennem hele sæsonen. Wagrain er nemlig udstyret med 240 topmoderne snekanoner, der dækker 95% af pisterne. Naviger gennem det udfordrende og varierede terræn, hvor 44 lifter står til din rådighed. Er du eventyrlysten, så har du som skiinstruktør i Wagrain mulighed for at udforske det enorme Ski Amadé, der byder på 760 kilometer piste, fordelt over 25 skiområder.

 

 

Livet som instruktør i Wagrain

 

I Wagrain foregår undervisning af begyndere og børn i Winter Wonder World, hvor du har rig mulighed for at forbedre dine evner og udvikle dig som ski- og snowboardinstruktør. Ligeledes finder du mange skirelaterede aktiviteter, såsom kælkebakker, langrendsløb og paraglidning, men også udenfor pisterne er der et væld af muligheder med blandt andet vandland, saunaer og massage.

 

Wagrain er smukt beliggende i 850 meters højde med gode muligheder for transport til blandt andet Salzburg. Wagrain er hvert år vært for Snow Volleyball World Tour, hvor byen emmer af liv og glade dage. Som skiinstruktør i Wagrain bliver du præsenteret for noget af Østrigs bedste og vildeste afterski. Byen har 26 bjerghytter og 12 restauranter, og hver dag gennem hele sæsonen har du mulighed for at finde en fest med dine kollegaer. Her er aldrig kedeligt, og kort sagt er du som ski- eller snowboardinstruktør i Wagrain garanteret en masse unikke oplevelser for livet!

 

 

Fakta

 

  • Skiløb fra 2020 meters højde til 850 meters højde
  • 120 km piste at udforske
  • 44 lifter der også leder dig videre i Ski Amadé
  • 2 snowparks
  • Længste piste: 10 km
  • Mange andre unge i byen
  • Massere af afterski
  • Familievenligt

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld