Bliv skilærer i Werfenweng

Autentisk østrigsk skiløb

Werfenweng, en lille østrigsk perle med gode skimuligheder og enormt hyggeligt lokalsamfund

Byen Werfenweng ligger tæt på den tyske grænse, og er et hyggeligt skiområde med et ægte lokalsamfund, i forhold til flere andre resorts, som ikke er meget mere end skilifter og hoteller. Områdets størrelse gør det på en gang overskueligt, men samtidig med rigeligt afveksling til ikke at blive kedeligt. Området dækker i alt over 9 lifter, fra 1000 til 1850 meter og de åbner også op for den spændende offpist, som områdets instruktører ofte bevæger sig ud i. Er man lidt mere en adrenalinjunkie og elsker luft under skiene eller boardet, kan man finde udfording i Werfenwengs fun park ”Jam Park” med forskellige obstacles til forskellige niveauer!
Derudover ligger Werfenweng kun ca. 20 min. væk fra både Wagrain og Flachau, hvor en del andre Snowminds instruktører skal hen på sæson. På den måde har man let ved at besøge hinanden og udforske andre skisportssteder, der ligger lige rundt om hjørnet!

Få kollegaer og venner for livet

På Skischule Dorf Werfenweng bliver man en del af en lille, men stolt skiskole, med gamle østrigske traditioner. Tag dog ikke fejl af skiskolens størrelse, for blandt dine kollegaer er nogle af de suverænt bedste skiløbere såvel som  snowboardere, der både i arbejdstimerne og fritiden kan hentes masser af inspiration fra.

Udforsk Werfenweng på tre forskellige niveauer; lokal kultur, sneen og i luften

Werfenweng er ikke kun optimal for en uforglemlig dag på ski, men i den  charmerende og hyggelig alpeby har man gode muligheder for restaurantsbesøg, en seks kilometer lang kælkebane, mulighed for en klassisk afterski-fest og flot bjerglandskab.

En anden sport som også udføres i stor stil, er paragliding. Her samles paraglidere verden over, og der er god grund til at området kaldes for ”Paraglidernes Eldorado”. Det er ikke kun garvede paraglidere, der tager springet, men enhver der er her, burde have et tandemspring med på deres bucket list! Uanset hvad er man med en sæson i Werfenweng garanteret østrigsk hygge og et fællesskab i hele området, der sjældent findes bedre andre steder!

Fakta

  • Skiløb fra 1000 til 1850 meter
  • 25 kilometer piste
  • 9 lifte
  • Spændende off piste muligheder
  • et af østrigs bedste paragllide områder

 

 


Populære produkter

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 17. juni

Læs mere