Bliv skilærer i Westendorf

Oplev en af Østrigs størst sammenhængende skiregioner

Destinationen

 

Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Westendorf, det altomfattende familieområde, der er en del af SkiWelt Wilder Kaiser Brixental – Østrigs største sammenhængende skiregion. Bliver du ikke tilfredsstillet af de 55 kilometer piste, som Westendorf tilbyder, har du fri mulighed for at udforske SkiWelt, der byder på 280 kilometer piste fordelt på 9 områder. Selvom området fra naturens side er velsignet med store mængde sne gennem hele vintersæsonen, står 1500 snekanoner til rådighed, hvis sæsonen slår fejl. SkiWelt investerede i sæsonen 2014-2015 23 millioner euro i renovering af dets faciliteter, herunder områdets 90 lifter, så du aldrig skal vente. Westendorf er kendt for dets lange, brede pister og udfordrende skovruter, hvilket tiltrækker mange familier. Rundt om ethvert hjørne venter nye udfordringer og oplevelser for livet. Westendorf tilbyder det største udvalg af night skiing, så du som instruktør kan carve på pisten hele aftenen efter en veludført arbejdsdag. Du kan prøve kræfter med hele tre fun parks og halfpipes, en udfordrende race piste og 40 kilometer langrendsløjper. Hvis man mangler noget udfordrende uden for pisten, finder man i Westendorf over 250 kilometer vandreruter.

 

 

Livet som instruktør

 

Skiskolen lægger høj vægt på kvaliteten af deres undervisning, og man mærker selv dette, ved at man som nyuddannet ski- eller snowboardinstruktør igennem Snowminds, nok skal forvente at undervise primært begyndere til at starte med. Igennem sæsonen vil man få mere erfaring og vil i forlængelse af dette også få tildelt dygtigere og dygtigere gæster.

 

Den fredfyldte landsby Westendorf ligger i 650 meters højde på et solrigt plateau midt i Brixental dalen, der er omkranset af smukke bjerge. Med over 70 barer, natklubber og bjerghytter tilbyder SkiWelt Wilder Kaiser et stemningsfyldt afterskimiljø i verdensklasse. Slå dig løs i alt fra snebarer og skihytter til solterrasser og eksklusive restauranter, der alle er blot et stenkast væk. I selve Westendorf finder du over 25 beværtninger. SkiWelt Wilder Kaiser blev i 2015 udnævnt til det bedste skiområde blandt 600 områder, af mediet “Ski Portal“. Westendorf og SkiWelt er et sandt paradis for enhver instruktør!

Fakta om Westendorf

 

  • Skiløb fra 621 til 1829 meter
  • 280km piste i SkiWelt
  • 55km piste i Westendorf
  • Bjergtop i 2400m
  • 13km night skiing
  • 11km slædebane
  • 3 funparks

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld