12 Ugers Snowboard i Canada

Bliv Level 1 og Level 2 Snowboardinstruktør

Drømmen

 

Du behøver ikke arbejde som instruktør for at få en fantastisk oplevelse med Snowminds. Derfor har vi skabt et 12 ugers træningsforløb i Sun Peaks, Canada! Du får muligheden for at nyde sneen og fokusere 100% på at udvikle dit eget niveau på snowboard i den canadiske vintersæson. Vi tager udgangspunkt i dit tekniske niveau, så du kan deltage uanset om du er nybegynder eller ekspert. Efter sæsonen vil du være uddannet canadisk level 1 og 2, hvilket med garanti har udviklet dig enormt, samt giver dig mulighed for at arbejde en sæson som snowboardlærer den kommende vinter.

 

"Det er vildt at boarde i Canada, man bliver betragtet på lige fod som skiløberne. Alle er i harmoni, shredder puddersne og spiser burgere sammen."

- Nicolas, Snowminds Instruktør

Træningen

 

Gennem et tæt samarbejde med det canadiske ski- og snowboardlærerforbund og Sun Peaks Resort i Canada får du muligheden for at blive certificeret level 1 og level 2 snowboardinstruktør i løbet af sæsonen. I løbet af de 12 ugers kursus får du hver uge 5 dages træning, som fokuserer på at udvikle din teknik på pisten og i off-pisten. De første 3 uger går i dybden med teknikken, og sørger for at du er klædt på til at bestå level 1 eksamen.

 

Efter at have fået level 1 certifikationen vil du derefter have 5 uger med mere avanceret træning. Her bliver du yderligere udfordret og kan forvente, at tage dit snowboardniveau og instruktørfærdigheder til helt nye højder. I træningen er der også et 2 dages CADS level 1 kursus inkluderet, hvor du lærer, og bliver certificeret i, at undervise handicappede snowboardere. Alt træningen kulminerer med level 2 eksamenen, som en perfekt afslutning på 12 skønne uger. Hvis du foretrækker at arbejde direkte efter dit kursus på en “sommersæson” kan vi også tilbyde muligheder i AustralienNew Zealand og Sydafrika.

 

Livet på vintersæson

 

Gennem de 12 uger sørger vi for indkvartering sammen med alle de andre deltagere på kurset. Her bliver du en del af et stærkt og hyggeligt Snowminds fællesskab. Vores team ledere vil i løbet af sæsonen arrangere forskellige sociale aktiviteter, som fx ishockeykampe og spilaftener.

 

Med 5 dages træning om ugen vil du udvikle dit snowboardniveau hurtigt, og når der ikke er træning har du mulighed for at stå på snowboard med de andre deltagere i Sun Peaks, besøge et naboresort eller tage på ture ud i den canadiske vildmark. Du vil også hurtigt lære de lokale at kende og få den canadiske kultur helt ind under huden.

 

Hvad er inkluderet

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig muligheden for job på en skiskole sæsonen efter. Samtidig sikrer de topprofessionelle, canadiske snowboardtrænere, at du får den bedst tænkelige træning og forberedelse inden dine snowboardlærereksaminer både til din level 1 og 2. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 

 • JOBGARANTI som instruktør i den efterfølgende sæson*
 • 12 ugers snowboardkursus i Canada
 • CASI level 1 og level 2 instruktør certifikation (inkl. eksaminer, kursusmateriale og instruktørcertifikater)
 • 2 dages CADS Adaptive Level 1 certifikation så du kan undervise gæster med handicap
 • Liftkort for alle 12 uger
 • Indkvartering for de 12 uger med alle de andre deltagere
 • Flybilletter t/r fra København
 • Lokal transport til dit kursus i Sun Peaks
 • Afslutningsfest efter endt kursus
 • Invitation til Snowminds reunion fest i Danmark
 • Mulighed for ansættelse på en canadisk skiskole på den efterfølgende sæson
 • Mulighed for rundrejse i Nordamerika efter kurset
 • Nyttig forberedelsesmateriale
 • Tillid til et veletableret dansk rejseselskab.
 • En samlet oplevelse hvor alle praktiske ting er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne

 

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse.
 • Forplejning
 • Lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor.

 

 

*Jobgarantien som instruktør gælder den efterfølgende sæson i Canada fordi dit træningsforløb slutter sidst i sæsonen. 

HVEM KAN ANSØGE SOM SNOWBOARD INSTRUKTØR I CANADA?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden din level 1 snowboardlærereksamenen, og efterfølgende fortsætter du din træning frem mod din level 2 eksamen! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 19 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør i Canada. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

DETALJER OM KURSET

TRANSPORT

AFREJSEN

Vi flyver sammen i grupper fra København til Canada, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes.

HJEMREJSE

Din flybillet en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder.

De fleste vælger at rejse rundt i USA eller Canada efter sæsonen. Der er også flere der tager til fx Hawaii eller lignende.

Pris

Course Icon 12 ugers snowboardkursus i Canada

Course Icon fra 72.995 DKK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her