3 ugers ski- og snowboardlæreruddannelse

Udlev din drøm og bliv ski- og snowboardinstruktør i Østrig 💪

Bliv ski- og snowboardlærer i Østrig

Vores 3 ugers dualkursus i Østrig er en super mulighed for dig, der ikke vil gå på kompromis med din udvikling. Kurset er skræddersyet til at give dig som ønsker at have en kombination af snowboard og ski, hvortil du vil få den ultimative oplevelse med god træning fra topprofessionelle trænere!

 

Under kurset vil vi arrangere team building og aktiviteter, bl.a. tysktræning, der skal forberede dig bedst muligt på en sæson som skilærer på en østrigsk skiskole. Du vil inden afrejse blive inviteret til vores Kick off event og få tildelt en skiskole, som du efter kurset vil blive transporteret til sammen med et team af andre Snowminders, hvor I sammen kan starte sæsonen og livet som skiinstruktør i Østrig!

 

Hvis du har ambitioner om at udvikle dit snowboard- og skiløb til helt nye højder både på og udenfor pisten, så anbefaler vi vores 5-ugers ski- og snowboardinstruktør kursus.

 

Obs. Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Livet som ski- og snowboard instruktør i Østrig

Vi oplever gang på gang, at en sæson som instruktør er langt mere end blot at stå på ski eller snowboard. Ud over de lækre nypræparerede pister og den smukke nyfaldne sne, oplever man også et helt unikt fælleskab med ens kollegaer som alle deler den samme passion som dig!

 

I Østrig finder man også de hyggeligste bjergbyer fyldt med autentiske restauranter, der serverer de bedste wienerschnitzler du nogensinde har smagt! Ud over maden og fællesskabet må man heller ikke glemme Østrig for traditioner som nagel, snaps og afterski, som uden tvivl er de perfekte rammer at møde nye venner fra hele verdenen i.

 

Hvad er inkluderet?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som ski-og snowboardlærer. Vores erfarne team, som alle er tidligere instruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din ski-og snowboardlæreruddannelse og under vintersæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en østrigsk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden dine eksaminer. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • En vintersæson som skilærer med ansættelse på en lokal skiskole
 • Overnatning på hotel med 1/2-pension under hele kursusforløbet
 • 3 ugers ski- og snowboardlærerkursus i Østrig
 • Internationalt anerkendt østrigsk ski- og snowboarduddannelse
 • Transport til kurset i Østrig inkl. 2 stk. bagage og til skiskolen efter kurset
 • Arrangeret sæsonbolig hos skiskolen under sæsonen (egenbetaling hos skiskolen)
 • Fysisk forberedende træningsprogram der kan anvendes inden afrejse
 • Forberedelsesmateriale og tips til pakning, forsikring, mm.
 • Liftkort under kurset*
 • Invitation til Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Snowminds teamleader under kurset
 • Sociale team events i løbet af kurset og sæsonen
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Rejseaktivitet og hjemtransport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring samt rejseforsikring
 • Udgift til sæsonbolig efter skilærerkurset
 • Lommepenge, skiudstyr og andet, der ikke er nævnt herover

 

*I enkelte tilfælde kan vi, som en service for dig, købe et sæsonliftkort i samarbejde med din skiskole, hvis du skal arbejde i samme resort som du uddannes. I disse tilfælde refunderes Snowminds en del af prisen for sæsonliftkortet af skiskolen. 

 

Hvem kan ansøge?

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede instruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være ekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning inden dine eksamnier, så du kan få drømmen om en vinter som instruktør i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski og snowboard omrkring 3-4 uger og gerne mere
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
 • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og tysk på samtaleniveau eller er villig til at lære og udfordre sig selv  (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og oplevelsen som instruktør i Østrig. Herefter vil vi finde frem til om det er det helt rette kursus for dig, så du får din drømme oplevelse, og dernæst kan vi dig svar på om du har et plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Ansættelse og økonomi

Ansættelse som instruktør på en lokal skiskole

En sæson som instruktør forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som ski- og snowboardlærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job.

Ansættelsen er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Såfremt du ikke består, men har gjort dit absolut bedste for at tage uddannelsen seriøst, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og tage en reeksamen hurtigst muligt. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

Løn og udgifter under sæsonen

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform, når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der er en egenbetaling for fx sæsonbolig og liftkort på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af skiskolens lønstruktur.

Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På nogle skiskoler får man en fast løn og på andre løn per time man arbejder. Man bliver ikke rig af at være ski og snowboardlærer, men tjener som tommelfingerregel ca. 12 euro i timen, og ca. 5.000-8.000 kr. om måneden, hvis man arbejder en fuld måned. En arbejdsuge kan være op til 6 dage om ugen fra søndag til fredag, men i nogle perioder kan det bestå af færre arbejdsdage med fx privatundervisning.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du vil få information om hvilken skiskole du skal på inden afrejse, så du ved hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvorefter eventyret kan begynde som uddannet instruktør.

Under sæsonen

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen, vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig.

Events og fællesskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september finder Snowminds Kick-off event typisk sted. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om skilæreruddannelsen og sæsonen, og generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om skiudstyr og du får mulighed for at købe lækkert udstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination.

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi et Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. Vi har fx været i Kitzbühel for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkamm Rennen og opleve den ikoniske by.

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn sæson.

Optagelse i Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds.  Vi arrangerer aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge ski- og snowboardentusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere instruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre kommende instruktører du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om ski- og snowboard teknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede ski- og snowboard entusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere instruktører ofte nævner som noget unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en kommende instruktører, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Transport

Transport med bus til Østrig

Snowminds står for din transport til Østrig inden uddannelsen påbegyndes. Vi stopper flere steder i Danmark og samler nye instruktører op inden vi sætter kursen mod sneen. Du må medbringe 2 tasker og have 45 kg bagage med dig. Med andre ord, alt hvad du behøver kan du sagtens have med.

Når sæsonen slutter skal du selv stå for transport hjem, da der er enormt stor forskel på hvornår vores skiinstruktører tager hjem og hvorfra. Dette er således for egen regning, men vi bistår gerne med at arrangere og give tips til de bedste løsninger.

Transport til din skiskole efter kurset

Når din uddannelse er færdig og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef.

Indkvartering

3 uger på hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et intensivt skilærerkursus skal man have god mad og bo godt! På alle vores hoteller vil der være WiFi og du vil blive indkvarteret i 2-6 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders. Vores hoteller ligger med nem adgang til skibus eller pisten.

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med hoteller der laver god, mættende og nærende morgenmad og aftensmad. Morgenmaden består typisk af en nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert.

Andet vigtigt info

3 ugers ski- og snowboardkursus

I den første uge af opholdet vil vi på vores forberedelseskursus give dig sammenlagt 4 dages topkvalificeret træning på ski og snowboard og dermed give dig den mest nødvendige forberedelse til den 16 dages intensive ski- og snowboardinstruktøruddannelse.

Vi vil om aftenen arrangere sjove events, aktiviteter og indlæg, som alt sammen vil være med til at gøre din oplevelse unik.

Kulminationen på de 3 uger er eksamen i uddannelsen, hvorefter vi afholder en stor afslutningsfest. Herefter vil din sæson starte som østrigsk uddannet instruktør på en skiskole i Østrig.

Salzburger Super Ski Sæsonliftkort

I samarbejde med din skiskole køber vi som en service til dig et Salzburg Super Ski Sæsonliftkort, så du under din skisæson har adgang til ca. 2750 km. pister fordelt på 21 skiområder i Salzburger Land, samt en række tilstødende skiområder.

Det betyder, at du i løbet af vinteren nemt kan besøge dine venner og kollegaer i andre områder og på den måde udforske mere af Østrig på ski.

OBS! Skal du arbejde udenfor Salzburger Super Ski området, eller i Ski Alpin området, så køber vi i stedet et liftkort til Kaprun. Hvis du er 25 år eller ældre vil der være en merpris for liftkortet, hvilket vil blive kommunikeret inden afrejse. Da vi køber liftkortet i samarbejde med din skiskole vil du ikke få refundering for liftkort i slutningen af sæsonen fra skiskolen, hvilket andre måske ville få, hvis de havde købt liftkortet på egen hånd.

Den internationalt anerkendte østrigske level 1 skilæreruddannelse “Anwärter”

For at sikre os at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, et af verdens mest anerkendte skilærerforbund.

De sidste 10 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem Anwärteruddannelsen, som er level 1 i deres uddannelsessystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere og lettere øvede i at stå på ski, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Uddannelsen vil ikke blot stå flot på CV’et, men også kunne bruges på mange af Snowminds andre destinationer rundt omkring i verden efterfølgende.

Pris

Course Icon 3 ugers ski- og snowboardkursus med en vinter i Østrig

Course Icon fra 35.995 DKK

Course Icon

Course Icon Afrejse midt november og midt januar

Course Icon 1.500 DKK (1. depositium)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99!

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten - måske du bliver den heldige vinder 🤟

TAG TESTEN HER