New Zealand

Gør sommeren til dit livs vinter med vores level 1 snowboardlærer kursus

En sommer i New Zealand

 

Drømmer du om at blive snowboardinstruktør og tilbringe en fuld sæson i New Zealand? Vil du springe sommeren over i bytte for et snedækket og bjergrigt landskab? I så fald er du i godt selskab.

Vi er super stolte over, at vi har mulighed for at præsentere dig for en unik mulighed: En sommer med 10 uger på snowboard i Queenstown, New Zealand! Som noget helt nyt kan du nu tage din level 1 snowboardinstruktøruddannelse “down under” med Snowminds, bo i Queenstown og få en sæson i The Remarkables, New Zealand, som er et af den sydlige halvkugles absolut bedste skiområder. Eneste downside er, at vi kun har plads til 8 heldige kommende snowboardinstruktører, så skynd dig.

 

10 uger i snowboardhimlen

 

Fra starten af juni og 10 uger frem får du træning af New Zealands bedste instruktører, din level 1 uddannelse, arbejde i The Remarkables skiskole og afslutningsvist mulighed for at blive og stå på snowboard, evt. arbejde på skiskolen hvis de tilbyder det, rejse hjem til Danmark eller rejse videre.

Det hele starter for alvor i starten af juni efter din ankomst til Queenstown, New Zealand, hvor du sammen med resten af gruppen har din første træningsdag. De næste 10 dage vil du blive trænet af en af skiskolens topinstruktører, som forberedelse til din New Zealandske (SBINZ) level 1 snowboardlæreruddannelse.

Vores dygtige trænere i New Zealand vil starte fra “scratch” med de grundlæggende snowboardteknikker og samtidig bygge videre på din teknik og dit snowboardniveau, så du kan bestå din level 1 eksamen. Når du er uddannet level 1 instruktør vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til skiskolen og arbejdet, hvor du sammen med erfarne snowboardinstruktører fra skiskolen vil opleve, hvad det vil sige at arbejde som professionel skiinstruktør og undervise dine egne elever. Dette forløb slutter ca. 1. juli, hvor du kan forvente at få din første arbejdsdag på skiskolen som snowboardlærer.

I de følgende 3 uger, vil du blive en integreret del af skiskolen. Når de 3 uger er ovre, vil du have muligheden for at arbejde på en deltidskontrakt i skiskolen, såfremt skiskolen altså anerkender din arbejdsindsats i de forudgående 3 uger, eller du kan bruge den sidste tid på at udnytte pisterne og offpisten i The Remarkables, Coronet Peak og endda også Mount Hutt. Med dit 3 Peak Season Pass vil du umuligt komme til at kede dig! Såfremt du er frisk på det og dit snowboardniveau tillader det, kan du tage din New Zealandske level 2 eksamen i starten af august. Det betyder at du kan opnå din level 1 og 2 certificering i løbet af en enkelt sommersæson. Det kan vi klart anbefale!

Din sæson og uddannelse vil efterfølgende åbne dørene for at tage endnu en sæson med Snowminds i bl.a. Japan eller Canada, hvor vi giver dig jobgaranti, eller at afslutte dit ophold med at rejse rundt i New Zealand, hvis du ønsker – mulighederne er mange og helt op til dig!

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som snowboardinstruktør

 

Som en certificeret snowboardinstruktør i New Zealand kan du se frem til en sæson i et land, der anses for at tilbyde noget af det fineste skiløb på den sydlige halvkugle. Det new zealandske folk er vilde med skiløb, og særligt områderne omkring Queenstown, som anses for at være et af verdens absolutte adventure hotspots, tiltrækker nogle af verdens bedste snowboardinstruktører, freestyle og freeriders hvert år. Det betyder, at du vil lære af de absolut bedste, og kan drikke øl efter en fed dag på pisten med verdenskendte, olympiske freestyleatleter.

 

Under sæsonen vil du bo på det super hyggelige og afslappede Absoloot Hostel sammen med de andre deltagere på Snowmindskurset i berømte Queenstown, som med sin unikke placering op af en smuk sø byder på masser af restauranter, barer og shoppingmuligheder. Efter sæsonen, som typisk strækker sig fra midt juni til slut september, har du mulighed for at rejse rundt i New Zealand eller fx tage til Australien med dine nye venner. Din træning slutter officielt i starten af august, hvorefter der er mulighed for at blive eller rejse videre.

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du ikke blot får din new zealandske snowboardlæreruddannelse og arbejder som snowboardlærer i The Remarkables, men også får mulighed for at opleve andre dele af New Zealand, såsom den smukke natur og den unikke new zealandske laid-back kultur. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre snowboardinstruktører eller andre du møder i løbet af din tid i New Zealand. Såfremt det ønskes står vi til rådighed ifbm. planlægning af hikingture, rundrejser, skydives og andet. Mulighederne er uendelige i verdens adventure capitol!

 

Følgende er inkluderet i rejsen:

 

 • 10 ugers kombineret snowboardærerkursus og arbejde som snowboardlærer i The Remarkables, New Zealand
 • 10 ugers bolig i Queenstown fra start juni til midt august 2019
 • Sæsonliftkort til The Remarkables
 • Buskort til skibussen hele sæsonen
 • Snowminds Team Leader under hele opholdet
 • 8 dages level 1 forberedende snowboardundervisning
 • 5 dages SBINZ level 1 snowboardlæreruddannelse inkl. medlemskab af SBINZ, kursusgebyr og manual
 • 1 uges skiskolespecifik træning med fokus på at gøre dig klar til at undervise
 • 3 ugers garanteret arbejde i juli efter din level 1 eksamen
 • Hjælp til visumansøgning til New Zealand og alle andre praktiske formaliteter
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen.
 • Mulighed for jobgaranti i Canada eller Japan

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 

 • Transport t/r Queenstown, New Zealand*
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og visumomkostninger
 • Mad, lommepenge og andet der ikke er nævnt herover

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske og varetager koordineringen med vores dygtige partnere i New Zealand. Du vil altid være omgivet af vores partnere, og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

 

* Vi assisterer gerne med tilbud på flybilletter, evt. med rundrejse, samt lufthavnstransport, hvis dette ønskes.

 

Rejseprogram

 

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseprogram, hvor vi anbefaler, at alle bestiller flybillet fra København på samme afrejsedato.

 

Rejseprogram:*

 

 • 5. juni, 2020: Ankomst til Queenstown, New Zealand
 • 6. juni, 2020: Kursusstart, første dag på snowboard
 • 7. – 17. juni: Forberedende snowboardtræning til level 1
 • 18. – 22. juni:SBINZ level 1 snowboardlæreruddannelse
 • 23. – 28. juni: Introduktion til skiskolen og jobinterview
 • 29. juni. – 18. juli: Arbejde på skiskolen
 • 19. juli. – 14. august: Mulighed for fortsat arbejde i skiskolen såfremt skiskolen tilbyder det, fri snowboarding eller potentiel level 2 træning og efterfølgende eksamen.
 • 15. august: Sidste dag i boligen, og derfor mulighed for forlængelse, hjemrejse eller rundrejse i New Zealand

*programmet er vejledende og der kan ske små ændringer.

 

HVEM KAN ANSØGE SOM INSTRUKTØR I New Zealand?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden snowboardlærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i New Zealand opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski eller snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør i New Zealand. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon 10 ugers snowboardlærerkursus i New Zealand

Course Icon 49.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist d. 31. december

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon Rejseperiode: start juni til midt august 2020

Course Icon Depositum: 1500 DKK

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her