Level 2 snowboardinstruktørkursus i Canada

Tag din karriere og snowboardniveau til next level

Drømmen i Canada

Vil du have det optimale ud af sæsonen og dygtiggøre dig på ski? Så er vores level 2 kursus, det helt rigtige for dig! Snowminds tilbyder dig Level 2 CSIA eller PSIC snowboardinstruktør kursus, hvor du nu har mulighed for at shredde som en professionel og få to instruktøruddannelser inden for en vintersæson . Derfor tilbyder Snowminds dig vores niveau 2 CASI snowboardinstruktørkursus, hvor du nu har mulighed for at shredde som en professionel og få to instruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson. Når du kombinerer det med vores niveau 1 snowboardpraktik i Canada, kan du nu hurtigt gå fra nybegynder til en yderst kompetent snowboardinstruktør med avanceret certificering på din allerførste vintersæson i udlandet. Dette er din perfekte chance for at fordoble og øge dit niveau!

Træning i løbet af sæsonen

På grund af stor efterspørgsel kan du nu blive CASI niveau 2 snowboardinstruktør halvvejs gennem din allerførste sæson i Canada. For maksimal bekvemmelighed finder træningsprogrammet sted på din skiskoledestination, hvor du får et teknisk kursus med niveau 2-forberedelse og din niveau 2-eksamen med de mest yderst kompetente undervisere, som vi kender og stoler på.

Med træningspasset med personlig instruktion kan du forvente betydelig individuel feedback på din snowboardteknik og stil. Vi planlægger dine træningsdage med sneskolen, så de koordineres med din arbejdstid. Det betyder, at du ved at deltage i dette kursus kan udvikle din teknik og dine evner, samtidig med at du får værdifuld erfaring med at arbejde som instruktør. Træningskurset kulminerer med den 4-dages canadiske niveau 2 CASI-eksamen, som du vil være klar til at knuse i søvne! Med en ny avanceret CASI Level 2 certificering i hånden vil vores Snowminds team hjælpe dig med at drage fordel af de mange spændende jobmuligheder for meget kompetente snowboardinstruktører rundt om i verden.

 

Anbefaling: Tjek vores 5-stjernede Facebook-anmeldelser, og få mere at vide om Snowminds fra vores ski og snowboardinstruktører!

 

Hvem kan deltage?

Uddannelsesprogrammet på niveau 2 er en fortsættelse af vores praktiksæsonprogrammer i Canada. Den forberedende uddannelse starter typisk i januar og bygger videre på din canadiske niveau 1 snowboardinstruktøruddannelse.

Du kan også deltage, hvis du rejser med Snowminds som erfaren instruktør på en sæson i Canada, og i så fald skal du have bestået en niveau 1 instruktørcertificering fra CASI eller en alternativ instruktørcertificering, f.eks. BASI, APSI, NZSIA.

Hvis du allerede er tilmeldt et niveau 1-praktikophold eller rejser som erfaren instruktør og gerne vil deltage i et niveau 2-kursus, anbefaler vi, at du kontakter os så hurtigt som muligt for at tilmelde dig. Pladserne på vores niveau 2 programmer fyldes hurtigt op!

HVAD ER INKLUDERET?

Vores niveau 2-uddannelseskurser er designet til at forberede dig til at få succes med niveau 2 med fokuserede tekniske uddannelsesdage, der fører op til CASI-niveau 2-eksamen. Prisen og den specifikke uddannelsesplan varierer afhængigt af det feriested, du arbejder på.

Inkluderet i alle vores niveau 2 programmer:

– Tekniske træningsdage som forberedelse til niveau 2 eksamen
– Canadisk niveau 2 snowboardinstruktørcertificering (inklusive eksamen, kursusmateriale og instruktørcertificering)

Da uddannelsen planlægges efter din arbejdstidsplan på skiskolen, varierer antallet af uddannelsesdage og dermed prisen for programmet fra sted til sted. Kontakt os venligst for at få nærmere oplysninger om priser og for at tilføje dette kursus til din booking.

 

Hvad er ikke inkluderet?

Måltider, indkvartering, lommepenge og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor*
Potentielle omkostninger til konvertering af en ikke-canadisk niveau 1-certificering over til CASI (hvis du rejser som erfaren instruktør), f.eks. CASI-medlemskab

 

* Kurset finder sted på den destination, hvor du arbejder i en sneskole, med hvilken du allerede har et liftkort og indkvartering arrangeret som en del af din rejse. Derfor er eventuelle udgifter til liftkort, indkvartering ect. ikke inkluderet som i prisen.

* Kurset finder sted på den destination, hvor du arbejder i et skiskolearbejde, hvormed du vil have liftkort og indkvartering allerede arrangeret som en del af din rejse. Du kan derfor bo i personaleboliger og bruge liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort, indkvartering ect. og personaleboliger er ikke inkluderet som i prisen.

Pris

Course Icon Level 2 snowboardinstruktør i Canada

Course Icon Fra 11.995 DKK

Course Icon

Course Icon Januar - Marts

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Kontakt for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 29 99 35 99

ANSØGNING ÅBEN FOR 2024/25 SÆSONEN!

OPLEV EN VINTER FOR LIVET - BOOK FØR 31. DECEMBER TIL DETTE ÅRS PRIS!

ANSØG