Snowboard sommerkursus i Østrig

Unik mulighed for at tage din snowboardinstruktør uddannelse om sommeren!

Bliv snowboardinstruktør henover sommeren i Østrig

 

Sommersnowboarding tilbyder unikke kontraster: Fra den grønne og blomstende dal, tager gondolliften dig op i den hvide drøm. Nyd din frokostpause i liggestolene og arbejd på din goggletan efter at have stået på snowboard på de lækre pister. Efter dagen på snowboard kan du hurtig skifte fra dit skitøj til badetøj og hoppe direkte i det klare vand i Zellsøen? Lyder ret godt, ikke?

For at nyde sommeroplevelsen på snowboard tilbyder vi en kort og økonomisk overkommelig  snowboardinstruktøruddannelse med de “nøglepunkter”, du har brug for at vide, for at være en veluddannet snowboardinstruktør. Vi hjælper med at sikre, at du er grundigt forberedt på at bestå din Anwärter eksamen og nå din drøm om at blive en betalt snowboardinstruktør i Østrig. Det er en once-in-a-lifetime chance at allerede tage din snowboardinstruktøruddannelse om sommeren før alle andre og være perfekt forberedt på en sæson næste vinter. Hvis du er interesseret, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde et job på en skiskole, der passer bedst til dig.

 

"At møde nye mennesker, udfordre dig selv, nye mål, lære folk at stå på snowboard og lære at stå på snowboard selv. Du skal gøre det. Det er det bedste du nogensinde vil gøre."

- Max Cords

Hvad er inkluderet?

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med hele vejen under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en østrigsk skiskole. Samtidig sikrer vvores topprofessionelle, østrigske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 11 dages indkvartering på ½ pension (inkluderer morgenmad og aftensmad)
 • 9 dage niveau 1 snowboardinstruktør Anwärter-kursus i midten af ​​juli
 • 9 dages liftkort
 • Online kick-off event inden afgang
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Pre-season fitness program
 • Forberedelsesvejledning og tip vedrørende pakning, forsikring, visum osv. før, under og efter kurset
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En total oplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab
 • Job på en lokal skiskole til næste sæson

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Østrig **
 • Afbestilling, rejseforsikring og potentielle visumgebyrer
 • Udstyr til kurset

 

** Tilkøb af plads på bus er muligt, såfremt nok tilmeldes. Alternativt hjælper vi gerne med anbefalinger til reservation af flybilletter og lufthavnstransfers. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

 

Hvem kan ansøge?

 

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger og gerne mere
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
 • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og gerne tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

DETALJER OM KURSET

INKVARTERING

Inkvartering under kurset 

Du vil bo på et hotel med alle de grundlæggende fornødenheder. Du kan forvente at bo med 2-5 personer pr. Værelse eller lejlighed. Selvom dette måske ikke lyder fancy, er det “bjergluksus” for dig. Halvpension på hotellet inkluderer morgenmad og aftensmad.

UDDANNELSE OG CERTIFIKATION

Uddannelse

Vores lokale undervisere er certificeret til at introducere dig til de mest nødvendige øvelser, der er nødvendige for at mestre og derefter bestå niveau 1-kurset.

Hvert år ser vi vores instruktørers teknik udvikle sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre dig, at du er klar til din eksamen og bliver en certificeret snowboardinstruktør for fremtidige sæsoner.

Du vil også deltage i et par holdaktiviteter, der er lavet for at kunne nydes, og skabe de stærke Snowminds fællesskab, vi er kendt for.

Certifikation

For at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet arbejder vi sammen med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en af verdens mest anerkendte instruktørforbund. Dette ser ikke kun godt ud på CV’et, men er også meget nyttigt, hvis du beslutter at vende tilbage med Snowminds til vores andre destinationer rundt om i verden.

EFTER KURSET

Hvilke muligheder har du efter kurset?

Hvis du er interesseret i en sæson i Østrig vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med en østrigsk skiskole, og garantere dig et job til sæsonen.

Detaljer omkring ansættelse aftaler du direkte med skiskolen. Som snowboarder vil det med alt sandsynlighed blive en højsæsonkontrakt.

Hvis du ønsker en længere sæson samt et længere kursus, anbefaler vi at kigge på vores ski- og snowboardkurser i 5– eller 7 ugers kursus i november.

Kursus pris

Course Icon Snowboardinstruktørkursus

Course Icon 2022

Course Icon 18.995 DKK

Course Icon

Course Icon Kaprun, Østrig

Course Icon Juli

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her