Snowboard Sommerkursus i Østrig

Unik mulighed for at tage din snowboardinstruktør uddannelse om sommeren!

Sommer snowboarddrøm i Østrig

Sommersnowboarding tilbyder unikke kontraster: Fra den grønne og blomstende dal, tager gondolliften dig op i den hvide drøm. Nyd din frokostpause i liggestolene og arbejd på din goggletan efter at have stået på snowboard på de lækre pister. Efter dagen på snowboard kan du hurtig skifte fra dit skitøj til badetøj og hoppe direkte i det klare vand i Zellsøen? Lyder ret godt, ikke?

For at nyde sommeroplevelsen på snowboard tilbyder vi en kort og økonomisk overkommelig  snowboardinstruktøruddannelse med de “nøglepunkter”, du har brug for at vide, for at være en veluddannet snowboardinstruktør. Vi hjælper med at sikre, at du er grundigt forberedt på at bestå din Anwärter eksamen og nå din drøm om at blive en betalt snowboardinstruktør i Østrig. Det er en once-in-a-lifetime chance at allerede tage din snowboardinstruktøruddannelse om sommeren før alle andre og være perfekt forberedt på en sæson næste vinter. Hvis du er interesseret, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde et job på en skiskole, der passer bedst til dig.

BEMÆRK! Vores instruktørkursus tilbydes også som et Skilærerkursus med samme indhold og rejsedage!

Anbefaling: Hvis du ønsker mere omfattende træning om vinteren, skal du tjekke vores 5-ugers ski- og snowboardinstruktørkursus eller det ultimative 11-ugers snowboardinstruktørkursus, hvor du bliver østrigsk-certificeret i både niveau 1 og niveau 2 i løbet af din allerførste vintersæson.

"At møde nye mennesker, udfordre dig selv, nye mål, lære folk at stå på snowboard og lære at stå på snowboard selv. Du skal gøre det. Det er det bedste du nogensinde vil gøre."

- Max Cords

Kursusprogram

Vores instruktørkursus begynder i juli og er designet til at forberede dig til effektivt at bestå den østrigske “Anwärter” niveau 1 snowboardinstruktøreksamen. Efter at have haft en dags træning starter du dine 9 intense dage med Snowboard Anwärter-uddannelsen. Vores højt certificerede team af trænere vil finpudse din teknik i alle de centrale aspekter, herunder carving, kortsvings træning og rytmeskift på pisten!

I løbet af dit kursus og under forberedelsesprocessen bliver du en del af Snowminds-community med fokus på uddannelsesmæssige begivenheder, teambuilding-aktiviteter og alt andet, som vores lokale hold mener er nødvendigt for at ryste folk sammen og skabe magi.

 

Anbefaling: Tjek vores 5-stjernede Facebook-anmeldelser og lær mere om Snowminds fra vores ski- og snowboardinstruktører!

Hvad er inkluderet?

Når du rejser med Snowminds, tager vi os af alt det praktiske. På den måde kan du pakke dine tasker og gode vibes og fokusere på at forberede dig til dit næste eventyr.

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • 11 dages indkvartering på ½ pension (inkluderer morgenmad og aftensmad)
 • 9 dage niveau 1 snowboardinstruktør Anwärter-kursus i midten af ​​juli
 • 9 dages liftkort
 • Online kick-off event inden afgang
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Pre-season fitness program
 • Forberedelsesvejledning og tip vedrørende pakning, forsikring, visum osv. før, under og efter kurset
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En total oplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab
 • Job på en lokal skiskole til næste sæson

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Østrig **
 • Afbestilling, rejseforsikring og potentielle visumgebyrer
 • Udstyr til kurset

** Tilkøb af plads på bus er muligt, såfremt nok tilmeldes. Alternativt hjælper vi gerne med anbefalinger til reservation af flybilletter og lufthavnstransfers. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

Hvem kan deltage?

Hos Snowminds er vi stolte af at vælge de rigtige personer til vores team af ski- og snowboardinstruktører. Vi er kendt blandt skiskolerne for at uddanne kompetente, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Det vigtigste for dig er at være positiv, udadvendt, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få mindet om livet som en del af Snowminds-teamet.

Hvad vi forventer af dig:

 • Du har stået på snowboard mindst 3-4 uger
 • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarlig og topmotiveret
 • Du er god med børn, teenagere og voksne
 • Du nyder at undervise og elsker at blive udfordret
 • Du taler tysk på samtaleniveau *
 • Du er 18 år eller derover

Når du har sendt din ansøgning, ringer vi til dig for at tale om dit kursusvalg og derefter inviterer vi dig til et online-interview. Under interviewet vil vi evaluere dit kandidatur, mens du har mulighed for at få mere information om vores kurser og erfaringerne som instruktør i Østrig. Efter interviewet ringer vi til dig og fortæller dig, om vi kan tilbyde dig en plads på vores team.

Vi har stor interesse for vores kurser, og pletterne fyldes hurtigt op. Derfor har vi et ”først til mølle” -princip med en ansøgningsfrist hver måned. Dette betyder, at jo tidligere du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at blive medlem af teamet.

Brug ansøgningsskemaet nedenfor, hvor du finder vores priser og datoer!

* Har du brug for at forbedre dit tyske niveau, inden du går på kurset? Vi har et skræddersyet tysk kursus, der forbereder dig trin for trin til en sæson som ski- eller snowboardinstruktør i de østrigske alper – uanset hvilket niveau du er på!

BEMÆRK! Dette kursus tilbydes også som et Ski-kursus! Kontakt os for mere information.

 

DETALJER OM KURSET

INKVARTERING

Inkvartering under kurset 

Du vil bo på et hotel med alle de grundlæggende fornødenheder. Du kan forvente at bo med 2-5 personer pr. Værelse eller lejlighed. Selvom dette måske ikke lyder fancy, er det “bjergluksus” for dig. Halvpension på hotellet inkluderer morgenmad og aftensmad.

KURSUS PROGRAM

 • Programmet for vores sommerkursus i juli 2022 ser ud som følger:
  • 10. juli 2022: Ankomst, indflytning og kursusstart om eftermiddagen*
  • 11. – 19. juli 2022: Daglig træning på den østrigske skilæreruddannelse
  • 20. juli 2022: Afrejse fra kurset

  *Deltager du på vores skilærerkursus, så starter kurset 9. juli og den første dag på ski er 10. juli.

UDDANNELSE OG CERTIFIKATION

Uddannelse

Vores lokale undervisere er certificeret til at introducere dig til de mest nødvendige øvelser, der er nødvendige for at mestre og derefter bestå niveau 1-kurset.

Hvert år ser vi vores instruktørers teknik udvikle sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre dig, at du er klar til din eksamen og bliver en certificeret snowboardinstruktør for fremtidige sæsoner.

Du vil også deltage i et par holdaktiviteter, der er lavet for at kunne nydes, og skabe de stærke Snowminds fællesskab, vi er kendt for.

Certifikation

For at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet arbejder vi sammen med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en af verdens mest anerkendte instruktørforbund. Dette ser ikke kun godt ud på CV’et, men er også meget nyttigt, hvis du beslutter at vende tilbage med Snowminds til vores andre destinationer rundt om i verden.

EFTER KURSET

Hvilke muligheder har du efter kurset?

Hvis du er interesseret i en sæson i Østrig vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med en østrigsk skiskole, og garantere dig et job til sæsonen.

Detaljer omkring ansættelse aftaler du direkte med skiskolen. Som snowboarder vil det med alt sandsynlighed blive en højsæsonkontrakt.

Hvis du ønsker en længere sæson samt et længere kursus, anbefaler vi at kigge på vores ski- og snowboardkurser i 5– eller 7 ugers kursus i november.

Kursus pris

Course Icon Snowboard instruktør kursus

Course Icon 2022

Course Icon 18.995 DKK

Course Icon

Course Icon Kaprun, Østrig

Course Icon 10. juli - 20. juli 2022

Course Icon 1500 DKK

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her