Snowboard sommerkursus i Østrig

Unik mulighed for at tage din snowboardinstruktør uddannelse om sommeren!

Bliv snowboardinstruktør over sommeren i Østrig

Sommersnowboarding tilbyder unikke kontraster: Fra den grønne og blomstende dal, tager gondolliften dig op i den hvide drøm. Nyd din frokostpause i liggestolene og arbejd på din goggletan efter at have stået på snowboard på de lækre pister. Lyder ret godt, ikke?

For at nyde sommeroplevelsen på snowboard tilbyder vi en kort og økonomisk overkommelig  snowboardinstruktøruddannelse med de “nøglepunkter”, du har brug for at vide, for at være en veluddannet snowboardinstruktør. Vi hjælper med at sikre, at du er grundigt forberedt på at bestå din Anwärter eksamen og nå din drøm om at blive en betalt snowboardinstruktør i Østrig. Det er en once-in-a-lifetime chance at allerede tage din snowboardinstruktøruddannelse om sommeren før alle andre og være perfekt forberedt på en sæson næste vinter. Hvis du er interesseret, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde et job på en skiskole, der passer bedst til dig.

 

"At møde nye mennesker, udfordre dig selv, nye mål, lære folk at stå på snowboard og lære at stå på snowboard selv. Du skal gøre det. Det er det bedste du nogensinde vil gøre."

- Max Cords

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet?

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardinstruktør. Vores erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, følger dig fra første færd og er med hele vejen under din snowboardinstruktør uddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en østrigsk skiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, østrigske snowboardtrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardinstruktøreksamen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 11 dages indkvartering på ½ pension (inkluderer morgenmad og aftensmad)
 • 9 dages snowboardinstruktør level 1 (Anwärter) uddannelse i midten af ​​juli
 • 9 dages liftkort
 • Online kick-off event inden afgang
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Pre-season fitness program
 • Forberedelsesvejledning og tip vedrørende pakning, forsikring osv. før, under og efter kurset
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En total oplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab
 • Job på en lokal skiskole til næste sæson

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Østrig*
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring mm.
 • Udstyr til kurset

 

*Tilkøb af plads på bus er muligt, såfremt nok tilmeldes. Alternativt hjælper vi gerne med anbefalinger til reservation af flybilletter og lufthavnstransfers. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

 

Hvem kan ansøge?

 

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede snowboardinstruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden snowboardinstruktør eksamen, så du kan få drømmen om en vinter som snowboardinstruktør i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på snowboard i minimum 3-4 uger og gerne mere
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
 • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og tysk på samtaleniveau eller er villig til at lære og udfordre sig selv (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Inkvartering

Inkvartering under kurset 

Du vil bo på et hotel med alle de grundlæggende fornødenheder. Du kan forvente at bo med 2-5 personer pr. Værelse eller lejlighed. Selvom dette måske ikke lyder fancy, er det “bjergluksus” for dig. Halvpension på hotellet inkluderer morgenmad og aftensmad.

Uddannelse og certifikation

Uddannelse

Vores lokale undervisere er certificeret til at introducere dig til de mest nødvendige øvelser, der er nødvendige for at mestre og derefter bestå level 1 uddannelsen.

Hvert år ser vi vores instruktørers teknik udvikle sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre dig, at du er klar til din eksamen og bliver en certificeret snowboardinstruktør for fremtidige sæsoner.

Du vil også deltage i et par holdaktiviteter, der er lavet for at kunne nydes, og skabe de stærke Snowminds fællesskab, vi er kendt for.

 

Certifikation

For at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet arbejder vi sammen med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en af verdens mest anerkendte instruktørforbund. Dette ser ikke kun godt ud på CV’et, men er også meget nyttigt, hvis du beslutter at vende tilbage med Snowminds til vores andre destinationer rundt om i verden.

Efter kurset

Hvilke muligheder har du efter kurset?

Hvis du er interesseret i en sæson i Østrig vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med en østrigsk skiskole, og garantere dig et job til sæsonen.

Detaljer omkring ansættelse aftaler du direkte med skiskolen. Som snowboarder vil det med alt sandsynlighed blive en højsæsonkontrakt.

Hvis du ønsker en længere sæson samt et længere kursus, anbefaler vi at kigge på vores ski- og snowboardkurser i 5 ugers kursus i november.

Det siger vores instruktører

August
5/5
Hos Snowminds, kan du stole på at alt går op i en højere enhed. De ved, hvad de laver, og vil hjælpe dig med at få drømmeoplevelsen. Teamlederen, de tildelte os (Sam Reilly), var fantastisk til at vise os byen og introducere os til mange fantastiske mennesker!
Amanda
5/5
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken – kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Benjamin
5/5
Snowminds gør en stor indsats for at matche instruktørerne med den rette destination. Dette gjorde den største forskel for mig, da jeg udover en fantastisk sæson på ski fik så mange flere oplevelser og nye venner med hjem, som jeg ikke havde fået andre steder. Det bedste er dog, at hele teamet har været utroligt hjælpsomme både før, under og efter sæsonen og har altid forsøgt at finde en løsning, hvis der var udfordringer. Dette var en stor hjælp for mig, da de hjalp mig med at få en plads på skiskolen, selvom jeg var sent ude.
August
Read More
Hos Snowminds, kan du stole på at alt går op i en højere enhed. De ved, hvad de laver, og vil hjælpe dig med at få drømmeoplevelsen. Teamlederen, de tildelte os (Sam Reilly), var fantastisk til at vise os byen og introducere os til mange fantastiske mennesker!
Amanda
Read More
Snowminds har fra starten af været gode til at organisere og holde overblikket. Alt jeg skulle gøre var at udfylde en ansøgning til skolen og pakke tasken - kæmpe hjælp! Deres skikursus op til uddannelsen har været uundværlig for mig ligesom det super fede fællesskab der følger med!
Benjamin
Read More
Snowminds gør en stor indsats for at matche instruktørerne med den rette destination. Dette gjorde den største forskel for mig, da jeg udover en fantastisk sæson på ski fik så mange flere oplevelser og nye venner med hjem, som jeg ikke havde fået andre steder. Det bedste er dog, at hele teamet har været utroligt hjælpsomme både før, under og efter sæsonen og har altid forsøgt at finde en løsning, hvis der var udfordringer. Dette var en stor hjælp for mig, da de hjalp mig med at få en plads på skiskolen, selvom jeg var sent ude.
Previous
Next

Pris

Course Icon Snowboardinstruktørkursus

Course Icon 21.995 DKK

Course Icon

Course Icon Østrig, Hintertux

Course Icon 29. juni - 10. juli 2024

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld