Dit livs sæson på snowboard

Bliv internationalt certificeret ski- og snowboardinstruktør med Snowminds

 

Drømmen som snowboardinstruktør

 

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski eller snowboard? Eller at slå dagens tidligste sving under solens første stråler over glitrende, kridhvide bjerge med nyfalden puddersne? Måske drømmer du endda om at møde venner for livet fra både Danmark og andre dele af verden, samt få en unik joberfaring med snowboardundervisning af gæster fra mange forskellige lande?

 

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er en hel sæson som snowboardlærer lige noget for dig! Du kan se frem til ca. 5 måneder på ski og snowboard med Snowminds, da vores kursus starter i november og vintersæsonen strækker sig til april. Din oplevelse som snowboardlærer bliver derfor op til 5-6 måneder med bjergene som din nærmeste nabo, på pisten HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

 

Snowminds destinationer

Globale destinationer

 

På alle vores kurser tager vi udgangspunkt i DIT niveau, og vores professionelle trænere sikrer, at du sammen med en masse topmotiverede unge danske vinter entusiaster får taget dit ski eller snowboard niveau til højder du ikke troede muligt. Det store spørgsmål er så hvor man skal tage hen. Her er det kun fantasien der sætter grænserne. Vi tilbyder destinationer fordelt på 6 kontinenter og mulighederne er derfor uendelige.

 

 

"Jeg tror, at min oplevelse forandrede mig positivt. At møde så mange nye mennesker fra forskellige lande udvider din verden. Det er et liv, der er meget svært at give slip på."

- Rikke, Snowminds Instruktør

Din sæson som snowboardinstruktør er vores topprioritet

 

Hos Snowminds har vi skræddersyet snowboardinstruktørkurser fra 2 uger til 6 måneder, så du uanset niveau kan få drømmen om en sæson som ski og snowboardlærer opfyldt. Vi anbefaler dig, at tage et længere kursus, for at få det optimale ud af din sæson og blive bedst på snowboard og ski – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit niveau til højder du ikke troede muligt!

 

Er du i tvivl, om hvilket kursus du skal vælge, er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

 

 • En vintersæson som ski- og snowboardinstruktør med JOBGARANTI!
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste, du skal sørge for, er at pakke en kuffert, dine ski, dit snowboard og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som ski- og snowboardinstruktør hos Snowminds opfyldt!

 

HVEM KAN ANSØGE SOM SNOWBOARDINSTRUKTØR?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede instruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning uanset skiniveau, og vi dermed sikrer, at du “uanset” skiniveau kan få drømmen om en vinter i bjergenes fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Grundlæggende forventer vi, at alle vores ansøgere kan leve op til følgende:

 

 • Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kunne køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld