Dit livs sabbatår på snowboard

Bliv internationalt certificeret ski- og snowboardinstruktør med Snowminds

Hos Snowminds har vi skræddersyet de perfekte kurser, så du kan se frem til en drøm af et sabbatår som snowboardinstruktør med andre topmotiverede unge danske ski- og snowboardentusiaster. Vælg et kursus og send en ansøgning – så er du allerede godt på vej til dit livs oplevelse med et sabbatår som snowboardinstruktør!

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski og snowboard? Eller at slå dagens tidligste sving under solens første stråler over glitrende, kridhvide bjerge med nyfalden puddersne? Måske drømmer du endda om at møde venner for livet fra både Danmark og andre dele af verden, samt få en unik joberfaring med snowboardundervisning af gæster fra mange forskellige lande?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er en hel sæson som snowboardlærer lige noget for dig! Du kan se frem til ca. 5 måneder på ski og snowboard med Snowminds, da vores kursus starter i november og vores vintersæson strækker sig til april. Dit sabbatår som snowboardlærer bliver derfor op til 5-6 måneder med bjergene som din nærmeste nabo, på pisten HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

For at sikre dig det ultimative sabbatår på snowboard, de bedste forudsætninger for at udvikle din teknik og til at bestå ski- og snowboardinstruktøruddannelsen i Østrig har vi skræddersyet forskellige pakker, der hver især vil give dig en oplevelse for livet. Vores pakker giver dig fuld fleksibilitet i dit valg og er nøje tilrettelagt til at udvikle dig og forberede dig optimalt til at bestå den østrigske skilæreruddannelse.

 

Dit sabbatår som ski og snowboardinstruktør er vores topprioritet

Hos Snowminds har vi skræddersyet snowboardinstruktørkurser fra 2 uger til sabbatår på 6 måneder, så du uanset niveau kan få drømmen om et sabbatår som ski og snowboardlærer opfyldt. Vi anbefaler dig, at tage et længere kursus, for at få det optimale ud af dit sabbatår og blive bedst på snowboard og ski – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit niveau til højder du ikke troede muligt!

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

  • En vintersæson som ski- og snowboardinstruktør med JOBGARANTI!
  • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
  • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for er at pakke en kuffert, dine ski, dit snowboard og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som ski- og snowboardinstruktør hos Snowminds opfyldt!

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 17. juni

Læs mere