2 ugers Landes 1 camp

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Drømmen i Østrig

 

Tag med på vores 2 ugers level 2 – landeslehrer 1 – camp i Østrig, som med garanti vil tage dine snowboard evner til the next level. Vi har fuld fokus på hygge, snowboard, og træning med en topprofessionel instruktør hver dag. Afslutningsvis vil du have en landes 1 uddannelse, også kendt som “Landes Snowboardlehrer” efter dette udviklende snowboardkursus.

 

Træningen

 

Hvis du ikke kan få nok af snowboard og gerne vil blive bedre på pist, pukkel, park og powder, samt bygge ovenpå din Anwärtereksamen, så har du nu mulighed for det på Snowminds Landes kursus! 

På vores 14 dage lange kursus får du undervisning hver dag af nogle af østrigs bedste snowboardtrænere. Du gennemgår den østrigske snowboard landes uddannelse, og vil blive udfordret og dermed udvikle både dit eget snowboardniveau, samt dine evner som instruktør.

Efter kurset vil vi naturligvis afholde en afslutningsfest på ægte Snowminds manér, hvorefter der vil være mulighed for at komme med bus hjem til Danmark eller videre ud på din destination.

 

Hvad er inkluderet

 

Uanset hvilket kursus du vælger, garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en østrigsk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, østrigske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Østrig. For level 2 kurset kan du se frem til følgende:

 

 • 2 ugers Snowminds kursus i Kaprun, Østrig
 • Træning “hver dag” af en højtuddannet østrigsk snowboardlærer
 • Den internationalt anerkendte østrigske landes snowboarduddannelse inkl. materialer og gebyrer.
 • Hotelophold med 1/2-pension under hele kurset
 • Team events, aftenhygge og afslutningsfest under kurset
 • Mulighed for at tilkøbe liftkort og bustransport til Danmark
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Rejse med dansk rejseselskab som er medlem af Rejsegarantifonden
 • En all-inclusive oplevelse hvor alt det praktiske er arrangeret for dig

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Transport til og fra kursusdestinationen (tilkøb muligt)*
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

* Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport til kursusdestination samt transport hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Reunion Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

"Level 2 (Landes 1) kurset i Østrig er vildt. Kurset fokuserer 100 % på teknikken, og det var den fedeste måde at slutte sæsonen af med et brag."

- Nanna, Snowminds Instruktør

 

Hvem kan deltage i landeskurset?

 

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået snowboard anwärter eksamen (level 1)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV – er du ikke det kan du dog betale 70 euro ekstra og så er der styr på det.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Detaljer om kurset

Indkvartering

2 uger på 3-stjernet hotel med 1/2-pension

“We take care of our own”, og under et hårdt og krævende kursus, skal man have god mad og bo godt!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til, at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende mad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med Wifi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden er enten 3 retters menu eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen der går sulten i seng hos os!

Liftkort

2 ugers liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke har dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et 2 ugers liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Uddannelsen

Level 2 (Landes) uddannelsen

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer uddannelsen med SBSSV vil bygge videre på din Anwärter og primært fokusere på mere performancebaseret snowboard.

Med en bestået landes eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede snowboardere. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet eller på boardet kunne mærkes!

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og dit snowboardlærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

 

Team events og fællesskab

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vi afholder et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Skiclub Snowminds

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet en masse dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Skiclub Snowminds”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Skiclub Snowminds er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om teknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en snowboardlærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for ski og snowboard. Passion for mennesker. Passion for dig.

Pris

Course Icon 2 UGERS LEVEL 2 SNOWBOARD I ØSTRIG

Course Icon Fra 14.895 kr.

Course Icon Næste ansøgningsfrist 17. juni

Course Icon Slut marts til midt april

Tilmeld

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld