3 ugers ski- og snowboard

Udlev din drøm og bliv ski- og snowboardlærer i Østrig

Drømmen i Østrig

 

Har du en drøm om at komme en sæson til Østrig og undervise som snowboardinstruktør? Med et 3 ugers kursus forbereder vi dig optimalt på at kunne bestå den kombinerede ski- og snowboardinstruktør level 1 uddannelse, og gør det dermed muligt for dig, at opleve vintereventyret som instruktør på både ski og snowboard!

 

 

Træningen

 

Med 3 ugers kursus i Kaprun, Østrig giver vi dig med denne pakke en grundig forberedelse til den østrigske ski- og snowboardlærer level 1  uddannelse. I den første uge af opholdet vil vi på vores forberedelseskursus give dig sammenlagt 4 dages topkvalificeret træning på ski og snowboard og dermed på og udenfor pisten forberede dig og alle de andre danskere til den 16 dages intensive ski- og snowboardinstruktøruddannelse. Over de 3 ugers kursus vil du få intensiv ski- og snowboardtræning af østrigs bedste instruktører, som vil forme og modellere dine kundskaber på pisterne ned til mindste detalje, og dermed sikre dig en flyvende start på sæsonen som ski- og snowboardlærer i Østrig.

 

Som med vores andre pakker har vi fuldt fokus på tryghed, fællesskab og oplevelser for livet. Derfor inkluderer pakken naturligvis alt hvad det kræver for at få den perfekte start på livet som ski- og snowboardlærer. Du får invitation til stort kickoff event i Danmark i oktober, forberedelsesmateriale på dansk, transport i luksusbus til Østrig, 3 ugers forberedelses- og instruktøruddannelseskursus og et brag af en afslutningsfest efter uddannelsen, inden vi arrangerer transport til din destination.

 

Naturligvis sikrer vi dig også en unik jobgaranti med ansættelse hos en af vores mange partnerskiskoler på en top destination i Østrig, så du kan få en drømmesæson som ski- og snowboardinstruktør.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

 

 

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

 

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som ski- og snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- og snowboardlærerer, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din ski- og snowboardlæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en østrigsk topskiskole.

 

Samtidig sikrer vores topprofessionelle, østrigske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden ski- og snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som ski- og snowboardlærer i Østrig. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 

 • En vintersæson som ski- og snowboardlærer med JOBGARANTI
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN

 

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Herunder får du et overblik over hvad vores 3 ugers ski- og snowboardlæreruddannelse med jobgaranti indeholder:

 • 3 ugers ski- og snowboardlærerkursus i Østrig
 • 3 uger med 3-stjernet hotelophold med 1/2-pension
 • Internationalt anerkendt østrigsk ski- og snowboarduddannelse
 • Transport med bus til Østrig
 • 3 ugers liftkort
 • Kick-off event i Danmark
 • Team events i Østrig
 • Snowminds reunion party efter sæsonen

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Bagage udover to stk. bagage på ca. 23 kg.
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig og liftkort under sæsonen
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

Vil du have det hele med og udvikle dit skiløb maksimalt, bør du vælge enten vores 5 ugers ski og snowboardlærerkursus eller ultimative 7 ugers ski- og snowboardlærerkursus, hvor du bliver certificeret level 1 og 2 i løbet af sæsonen.

 

REJSEPERIODER

 

Dette kursus tilbydes to gange i løbet af vinteren. Begge kurser afsluttes med den østrigske skilærereksamen (og en stor afslutningsfest!), hvorefter der er afrejse til skiskolen, hvor du skal bruge vinteren som skilærer. De to perioder du kan tilmelde dig er:

 

Vinteren 2018/2019:

 

 • 20. november til 11. december 2018
 • 12. januar til 2. februar 2019

 

Begge perioder afsluttes som sagt med en vintersæson som skilærer, som kan løbe helt frem til april, dvs. op til 4-5 skønne måneder i det østrigske.

HVEM KAN ANSØGE SOM SKI- OG SNOWBOARDINSTRUKTØR?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski- og snowboardlærerer. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning uanset ski- og snowboardniveau, og vi dermed sikrer, at du “uanset” ski- og snowboardniveau kan få drømmen om en vinter i Alpernes fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som ski- og snowboardlærer i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

 

Detaljer om kurset

Jobgaranti og økonomi

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen enten i januar eller marts. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På nogle skiskoler får man en fast løn og på andre løn per time man arbejder. Man bliver ikke rig af at være skilærer, men tjener som tommelfingerregel ca. 5.000-8.000 kr. pr. måned, hvis man arbejder en fuld måned. En typisk arbejdsuge er ca. 6 dage om ugen.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

Events og fællesskab

STORT SÆSON KICK-OFF EVENT I DANMARK

Ca. en måned før afrejse finder Snowminds Kick-off event sted. Det er en fantastisk dag fyldt med indslag, som alle sammen er udarbejdet for at forberede dig bedre på din skisæson. Her får du en masse information om din kommende sæson, møder hele Snowminds teamet og ikke mindst dine nye kollegaer. Der vil nemlig altid være minimum én anden dansk Snowminds skilærer på din destination, så du aldrig er alene. Du vil bl.a. blive informeret om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og få mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser.

TEAM EVENTS I JANUAR OG MARTS I ØSTRIG

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden 🙂 Derfor afholder vi både i januar og marts et stort Snowminds Team Event. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. I år tager vi til Kitzbühel i januar for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkahm Renn og oplevel den ikoniske by. Marts er stadig en hemmelighed.

Disse team events er frivillige at deltage i og kan tilkøbes for et mindre beløb, som udelukkende går til at dække omkostningerne ved eventet.

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover den store 2 ugers Snowminds Reunion sæsonafslutningscamp i Kaprun i April afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

Transport

TRANSPORT MED LUKSUSBUS TIL ØSTRIG

Snowminds står for din transport til Østrig inden uddannelsen påbegyndes. Vi stopper på givende steder langs motorvejene og samler nye instruktører op inden vi sætter kursen mod sneen. Du må medbringe 2 par ski eller snowboards og have 45 kg bagage med dig. Med andre ord, alt hvad du behøver kan du sagtens have med.

Når sæsonen slutter skal du selv stå for transport hjem, da der er enormt stor forskel på hvornår vores skiinstruktører tager hjem og hvorfra. Dette er således for egen regning, men vi bistår gerne med at arrangere og give tips til de bedste løsninger.

TRANSPORT TIL DIN DESTINATION EFTER ENDT KURSUS

Når din uddannelse er færdig og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef. Alt transport er der dermed sørget for.

Indkvartering

3 uger på 3-stjernet hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et intensivt kursus skal man have god mad og bo godt! Man har hørt mange historier om dårlige ungdomshoteller med 8 mand på køjesengsværelser og dårlig mad, hvilket også er tilfældet mange steder, men ikke hos Snowminds!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende morgenmad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med Wifi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre danskere.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med både suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen der går sulten i seng hos os!

Andet vigtigt info

3 ugers ski- og snowboardkursus

I den første uge af opholdet vil vi på vores forberedelseskursus give dig sammenlagt 4 dages topkvalificeret træning på ski og snowboard og dermed give dig den mest nødvendige forberedelse til den 16 dages intensive ski- og snowboardinstruktøruddannelse.

Vi vil om aftenen arrangerer sjove events, aktiviteter og indlæg, som alt sammen vil være med til at gøre din oplevelse unik.

Kulminationen på de 3 uger er eksamen i uddannelsen, hvorefter vi afholder en stor afslutningsfest. Herefter vil din sæson starte som østrigsk uddannet instruktør på en skiskole i Østrig.

Den internationalt anerkendte østrigske level 1 ski- og snowboardlæreruddannelse “anwärter”

For at sikre os at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, et af verdens mest anerkendte ski- og snowboardlærerforbund.

De sidste 16 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem Duallæreruddannelsen, som er level 1 i deres uddannelsessystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere og lettere øvede i at stå på ski og snowboard, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din skiskole.

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og vil ikke blot stå flot på CV’et, men også kunne bruges på mange af Snowminds andre destinationer rundt omkring i verden efterfølgende.

 

 

Pris

Course Icon 3 ugers ski- og snowboardkursus med en vinter i Østrig

Course Icon 31.995 DKK

Course Icon Reserver senest 24. december for at sikre din plads til vores bedste pris

Course Icon 20/11/2018 til 15/04/2019

Course Icon 1.500 DKKK (dpeositum

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Vind legat og udstyr for 20.000 kr!

Deltag