Bliv snowboardlærer i New Zealand

Kombiner 10 ugers snowboardlæreroplevelse med New Zealands episke adventureaktiviteter

En sommer i New Zealand

 

Drømmer du om at blive uddannet snowboardinstruktør i New Zealand og efterfølgende tilbringe en fuld sæson? Vil du springe sommeren over i bytte for et snedækket og bjergrigt landskab? I så fald er du i godt selskab.

Vi er super stolte over, at vi har mulighed for at præsentere dig for en unik mulighed: En sommer med 10 uger som snowboardlærer i Queenstown, New Zealand! Som noget helt nyt kan du nu tage din level 1 og 2 snowboardinstruktøruddannelse “down under” med Snowminds, bo i Queenstown og få en sæson i The Remarkables, New Zealand, som er et af den sydlige halvkugles absolut bedste skiområder. Eneste downside er, at vi kun har plads til 8 heldige instruktører, så skynd dig.

 

 

 

 

 

10 uger i “snowboarders paradise”

 

Fra starten af juni og 10 uger frem får du træning af New Zealands bedste instruktører, din level 1 uddannelse, arbejde i The Remarkables skiskole og afslutningsvist mulighed for at tage din level 2 uddannelse.

Det hele starter for alvor 7. juni efter din ankomst til Queenstown, New Zealand, hvor du sammen med resten af gruppen har din første træningsdag. De næste 10 dage vil du blive trænet af en af skiskolens topinstruktører, som forberedelse til din New Zealandske (NZSIA) level 1 snowboardlæreruddannelse.

Vores dygtige trænere i New Zealand vil starte fra “scratch” med de grundlæggende teknikker og samtidig bygge videre på din teknik og dit niveau, så du kan bestå din level 1 eksamen. Når du er uddannet level 1 instruktør vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til skiskolen og arbejdet, hvor du sammen med erfarne snowboardinstruktører fra skiskolen vil opleve, hvad det vil sige at arbejde som professionel snowboardinstruktør og undervise dine egne elever. Dette forløb slutter ca. 1. juli, hvor du kan forvente at få din første arbejdsdag på skiskolen som snowboardlærer.

De næste 3 uger vil der være masser af arbejde, hvorefter det i slutningen af juli igen bliver tid til at arbejde på din egen snowboardudvikling med skiskolens dygtige trænere. I løbet af den kommende tid vil du få hele 12 træningsdage med muligheden for at arbejde sporadisk, tage på smukke dagsture eller nyde The Remarkables lækre powder bowls. Hvis du har lyst og du har niveauet til det, kan du tage den newzealandske level 2 fra 8. – 15. august, og dermed få både din level 1 og 2 i løbet af sommeren, hvilket vi bestemt kan anbefale!

Din sæson og uddannelse vil efterfølgende åbne dørene for at tage endnu en sæson med Snowminds i bl.a. Japan eller Canada, hvor vi giver dig jobgaranti, eller at afslutte dit ophold med at rejse rundt i New Zealand, hvis du ønsker – mulighederne er mange og helt op til dig!

 

Psst.. Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

 

 

 

Livet som snowboardinstruktør

 

Som en certificeret snowboardinstruktør i New Zealand kan du se frem til en sæson i et land, der anses for at tilbyde nogle af de fineste forhold på den sydlige halvkugle. Det new zealandske folk er vilde med snowboard, og særligt områderne omkring Queenstown, som anses for at være et af verdens absolutte adventure hotspots, tiltrækker nogle af verdens bedste snowboardinstruktører, freestyle og freeriders hvert år. Det betyder, at du vil lære af de absolut bedste, og kan drikke øl efter en fed dag på pisten med verdenskendte, olympiske freestyleatleter.

 

Under sæsonen vil du bo sammen med de andre deltagere på Snowmindskurset i berømte Queenstown, som med sin unikke placering op af en smuk sø byder på masser af restauranter, barer og shoppingmuligheder. Efter sæsonen, som typisk strækker sig fra midt juni til slut september, har du mulighed for at rejse rundt i New Zealand eller fx tage til Australien med dine nye venner. Din træning slutter officielt i starten af august, hvorefter der er mulighed for at blive eller rejse videre.

 

 

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du ikke blot får din new zealandske snowboardlæreruddannelse og arbejder som snowboardlærer i The Remarkables, men også får mulighed for at opleve andre dele af New Zealand, såsom den smukke natur og den unikke new zealandske laid-back kultur. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre instruktører eller andre du møder i løbet af din tid i New Zealand. Såfremt det ønskes står vi til rådighed ifbm. planlægning af hikingture, rundrejser, skydives og andet. Mulighederne er uendelige i verdens adventure capitol!

 

Følgende er inkluderet i rejsen:(Datoer kan variere)

 

 • 10 ugers kombineret snowboardlærerkursus og arbejde som snowboardlærer i The Remarkables, New Zealand
 • Snowminds Team Leader under hele opholdet
 • 8 dages level 1 forberedende snowboardundervisning
 • 5 dages NZSIA level 1 snowboardlæreruddannelse inkl. medlemskab af NZSIA, kursusgebyr og manual
 • 1 uges skiskolespecifik træning med fokus på at gøre dig klar til at undervise
 • 3 ugers garanteret arbejde i juli efter din level 1 eksamen
 • 5 dages level 1 forberende snowboardtræning
 • 1 uges oplæring på skiskolen som forberedelse til livet som snowboardlærer
 • Yderligere 12 dages teknisk træning i juli og august, med mulighed for at tage level 2.
 • 11 ugers bolig i Queenstown fra 5. juni til 18. august 2019
 • Sæsonliftkort til The Remarkables
 • Buskort til skibussen hele sæsonen
 • Hjælp til visumansøgning til New Zealand og alle andre praktiske formaliteter
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen.
 • Mulighed for jobgaranti i Canada eller Japan

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 

 • Transport til Queenstown, New Zealand*
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og visumomkostninger
 • Eventuel NZSIA level 2 (ca. pris 4500 DKK)
 • Mad, lommepenge og andet der ikke er nævnt herover

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske og varetager koordineringen med vores dygtige partnere i New Zealand. Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

 

* Vi assisterer gerne med tilbud på flybilletter, evt. med rundrejse, samt lufthavnstransport, hvis dette ønskes.

 

 

 

Rejseprogram

 

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseprogram, hvor vi anbefaler, at alle bestiller flybillet fra København på samme afrejsedato.

 

Rejseprogram:(Datoer kan variere)

 

 • ca. 5. juni: Ankomst til Queenstown, New Zealand
 • 7. – 15. juni: Forberedende snowboardtræning til level 1
 • 17 – 21. juni: NZSIA level 1 snowboardlæreruddannelse
 • 23. – 30. juni: Træningsprogram hos skiskolen og jobinterview
 • 1. – 20. juli: Arbejde på skiskolen
 • 21. – 5. august: yderligere 12 dages snowboardtræning
 • 8. – 15. august: Level 2 eksamen (valgfrit)
 • 18. august: Sidste dag i boligen, og derfor mulighed for forlængelse, hjemrejse eller rundrejse i New Zealand

 

 

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af snowboardinstruktører hos vores partnere i New Zealand. Det er vigtigt, at du er positiv, seriøs, motiveret og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har god snowboarderfaring og er villig til at lære
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er 18-30 år (så du kan få visa)

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som snowboardinstruktør i New Zealand.

 

Vi har kun 8 pladser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få plads på rejsen.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Pris

Course Icon 10 ugers snowboardlærerkursus i New Zealand

Course Icon Intropris 59.995 DKK (Normalpris 64.995 DKK)

Course Icon Næste ansøgningsfrist 20. januar

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon Rejseperiode: 5. juni til 18. august 2019

Course Icon Depositum: 1500 DKK

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her