Skiinstruktør i Spanien – 5 gode grund

Snowminds August 20, 2019

Ofte bliver Spanien desværre overset når man sidder og planlægger en vintersæson i sneen, da det ikke lige er skiløbet der bliver associeret med det sydlige ferieparadis. Spanien har faktisk rigtigt meget at byde på, som vi har listet herunder til inspiration for en skisæson i Spanien.

Europas Sydligste Skiområde

Sierra Nevada i sydspanien er Europas mest sydlige skiområde og grundet områdets højde (2.100 meter) er området faktisk åbent fra slut november til start maj! Ikke nok med højden, er der også mere end 100km piste fordelt over 124 “ruter” for alle niveauer!

 

Sæson i Spanien

 

Ski og charter

Det er ikke mange steder man kan stå på ski om formiddagen, og tage på stranden om eftermiddagen. I april/maj er et af de bedste tidspunkter at udnytte dette på, specielt i Sierra Nevada, hvor man faktisk kun en time fra en af Granadas lækreste strande Salobreña. Vi kan tale af erfaring, når vi siger at selvom man elsker sne, kan en strandtur under en vintersæson ofte være meget tiltrængt.

 

Sæson i Spanien

 

Alt er billigt! Og godt!

Selv Spaniens mest populære skiområder som Sierra Nevada, Baqueria eller La Molina koster kun en brøkdel af skiområderne i Østrig, Frankrig og Schweitz. Det er ikke kun liftkortene, men specielt den lækre mad og drikke man kan spare rigtigt meget på – og så er kvaliteten til og med også ofte meget højere. Kombineret med de høje lønninger på skiskolerne, kan det faktisk være meget lukrativt med en skisæson i Spanien.

 

Sæson i Spanien

 

Mindre befærdet

Ligesom du nu selv sidder og tænker “jeg troede ikke man kunne stå ordentligt på ski i Spanien” er der også en masse andre med de samme tanker. Af samme grund er skiområderne næsten mennesketomme, uden 100 meter lange liftkøer de travle morgener i uge 7.

 

Ski i Spanien

 

Bjergene

Spanien er faktisk det 2. Mest bjergrige land i Europa, næst efter Schweitz. Så der er altid rig mulighed for at udforske utallige skiområder, vandreruter og exceptionelle udsigter både med og uden ski under fødderne. Og grundet den sydlige placering, især for Sierra Nevada, er der altid rigtigt mange soltimer i vintersæsonen – så husk solcremen!

 

Ski i Spanien

 

 

Kunne du tænke dig en sæson som skilærer i Spanien med Snowminds?
VI har meget begrænsede pladser på vores kursus med tilhørende job i Spaniens smukkeste (og sydligste) skiområde, Sierra Nevada.

Læs mere om en skisæson i Spanien her eller snowboard, og reserver hurtigst muligt din plads her.

 

// Snowminds

 

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere