5 GRUNDE TIL AT STARTE DIN ANSØGNING SOM SKIINSTRUKTØR I DAG

Snowminds February 8, 2024

Drømmer du om at blive skiinstruktør? Tøv ikke med at forfølge drømmen i dag. Der er mange fordele ved at få startet din ansøgning som skiinstruktør hurtigst muligt, og dermed tage de første skridt mod DIN drømme sæson! Den nuværende vintersæson er i fuld gang, så gå ikke glip af den næste. 

Vi har samlet 5 gode grunde til, hvorfor DU skal i gang med din ansøgning, og være med til at sikre, at du får den bedst mulige sæson! Sæsonen løber som regel fra december til slutningen af marts. For at få mest muligt ud af vinteren ønsker vi at sende dig af sted så tidligt som muligt.

Vores rekrutteringsproces begynder, når du sender en ansøgning. Du bliver inviteret til et online-interview, og hvis det går godt, får du svar inden for en uge. Succesfulde kandidater sikrer en sæson med Snowminds. Vi har som regel størstedelen af vores team på plads inden sommeren.

1. Destinationen

Antallet af tilgængelige pladser for instruktører er begrænset, så for at optimere dine chancer for at lande på din drømmedestination, anbefaler vi, at du ansøger så tidligt som muligt – vi uddeler nemlig efter først-til-mølle princippet 🙂

I ansøgningsprocessen vægtes dine præferencer for destinationen højt, og vi bestræber os på at matche dem så godt som muligt. Vi interesserer os meget for, at du får en destination, der passer til dine forventninger og drømme for en sæson, bakket op af vores mangeårige erfaring med hvert enkelt skiskole.

2. Arbejdsvisum til Japan eller Canada

Både Japan og Canada er eftertragtede destinationer på grund af deres unikke skioplevelser. For de fleste nationaliteter er det et krav, at du får et visum for at kunne arbejde i både Canada og Japan. Visumprocessen kan variere og vare fra 1 til 4 måneder, hvilket understreger vigtigheden af at gå i gang i god tid. Der bliver også udstedt et begrænset antal af visa årligt, så ved at ansøge tidligt på året øger du dine chancer for at få et visum.

3. Send ansøgning som skiinstruktør med venner eller kæreste

Ønsker du at tilbringe sæsonen sammen med din kæreste eller din favorit ski-buddy? At planlægge dette kræver god planlægning for at sikre, at alt falder på plads. Puslespillet bliver dog væsentligt lettere at løse, hvis du ansøger i god tid. Alle skiskoler har forskellige krav og standarder til instruktørerne. Derfor kan en tidlig ansøgning være en fordel. Hvis dig eller din ven ikke opfylder standarderne for den skiskole i har som præference, er der tid til at få de erfaringer det kræver 😉

4. Deltag til kick-off eventet

Hos Snowminds lægger vi stor vægt på den sociale del af oplevelse, og derfor afholder vi vores årlige kick-off event. Deltagelse i disse events sikrer, at du og de andre Snowminders, som du skal dele sæsonen med, bliver rystet godt sammen. Det skaber grundlaget for et unikt fællesskab, som kendetegner oplevelsen som instruktør

5. Tid til sprog forbedring

Selvom du måske allerede har haft tysk, engelsk eller fransk i skolen, så kan undervisningssituationen være en helt anden boldgade. Forestil dig at stå foran 10 elever og undervise dem i deres skiløb – det kræver et specifikt sprogbrug og en klarhed, som kun kommer med øvelse. For at sikre, at du er så forberedt som muligt, er det en god idé at finpudse dine sprogfærdigheder i god tid før sæsonen starter. Hos Snowminds tilbyder vi sprogkurser der hjælper dig med netop at styrke disse egenskaber og få godt styr på ordforrådet til netop en sæson som instruktør! 

Jaaa… vi ved godt vi skrev 5 grunde, men det her er måske den vigtigste grund:

6. Du har noget at glæde dig til!

Vent ikke på ‘det perfekte tidspunkt’ til at få en oplevelse for livet. Hvis du drømmer om sneklædte bjerge og frisk puddersne, er det nu, du skal slå til. Glem ‘i morgen’ – de bedste eventyr venter ikke! Send din ansøgning som skiinstruktør nu, og sikre dig, at du ikke går glip af dit livs oplevelse!

Erin Fischer er en af vores instruktører, der i øjeblikket befinder sig i Silver Star, Canada, og har haft en tidligere sæson i Falls Creek, Australien. Hun begyndte sin ansøgning som instruktør tidligt og deler her sine erfaringer og hvorfor det har været en fordel.

“At sende min ansøgning som skiinstruktør tidligt gjorde det muligt for mig at komme foran i løbet med Canadas begrænsede visums. Jeg havde masser af tid til at planlægge, spare op og organisere mig selv. Hvilket gjorde at jeg følte mig super forberedt, da jeg landede.”

Hvis du er interesseret i at tage på sæson, hvorfor så ikke ansøge allerede nu? 😉❄️

ANSØG I DAG

Vi har ansøgningsrunder, hvor pladser til kurserne fyldes hurtigt op, så jo før du ansøger, desto større er sandsynligheden for at komme med på holdet.

 Hvis du har spørgsmål kan du ringe til os på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld