Drømmen om Vinterparadiset: Bliv Skiinstruktør med Snowminds

Snowminds June 13, 2023

Drømmen om Vinterparadiset: Bliv Skiinstruktør med Snowminds

Har du nogensinde drømt om at lave om på din hverdag, bytte kontorstolen ud med et par ski, og kontorudsigten med bjerge? Ønsker du at dykke dybere ind i en verden af ski, sne og sjov? Har du en passion for sport og et ønske om at dele din entusiasme med andre? Hvis svaret er ja, så er muligheden for at bliv skiinstruktør med Snowminds lige det du søger!

I det følgende vil vi udforske, hvad det indebærer at bliv skiinstruktør, hvilke muligheder det åbner op for, og hvordan Snowminds kan hjælpe dig på vejen til dit vinter-eventyr.

Hvad indebærer det at blive skiinstruktør?

At blive skiinstruktør handler ikke kun om at mestre pisterne. Det handler også om at være en guide, en mentor og en inspiration for andre, uanset deres alder eller niveau. Skiinstruktører skaber magiske øjeblikke, transformerer frygt til selvtillid og bidrager til uforglemmelige oplevelser i sneen.

Bliv Skiinstruktør med Snowminds

Hvordan bliver man skiinstruktør?

At bliv skiinstruktør kræver dedikation, passion og en vilje til konstant at forbedre sig. Men det kræver også den rette uddannelse. Med Snowminds tilbyder vi en række kurser og uddannelsesprogrammer, der giver dig alle de værktøjer og færdigheder, du har brug for. Fra teori til praksis. Vores erfarne team vil guide dig gennem processen og sikre, at du er klar til at møde sneen med selvsikkerhed og professionalisme. Du kan blive skiinstruktør i CanadaJapanNew ZealandAustralienSchweizSpanienSydafrika eller Østrig. Alle landene er meget forskellige oplevelser med sprog og kulturer. Men fælles for dem er, at du kommer til at få en fantastisk oplevelse uanset hvad du vælger!

Hvor dygtig skal man være for at blive skiinstruktør?

Hos Snowminds er der deltagere, der har stået i alt fra 2 til 20+. Grundlæggende er det svært at sige præcist, hvor højt niveauet skal være. Såfremt du har stået i f.eks. 3 uger, anbefales det, at du vælger et af vores længere kurser, så du kan få optimal træning inden uddannelsen.

Snowminds har en utrolig høj beståelsesprocent (mere end 90% af kursisterne består deres kursus, afhængigt af kursus). Består man ikke, kan det både skyldes skiniveau, sprogniveau eller at man bare rammer en dårlig dag. Hvilket kan ske for alle :).

Hos Snowminds anbefales det, at du uanset skiniveau, tager så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og flytte dit skiniveau til til højder du ikke troede var muligt!

Derudover er det også muligt at vælge et af de specialdesignede ski og snowboard camps, som er udformet til at optimere dine færdigheder uanset niveau. Disse camps kan man passende tage inden sit Snowminds kursus, for at være helt klar.

Hvad indebærer uddannelsen som skiinstruktør?

Uddannelsen hos Snowminds indebærer alt hvad der skal til, for at du kan være klar til at arbejde en hel sæson som skiinstruktør. Uddannelsen indebærer:

  • Inden din sæson vil du modtage specielt udviklet Snowminds forberedelsesmateriale, med al vigtig information om hele oplevelsen og gode råd og tips.
  • Undervisning og træning på pisterne i ugerne op til eksamen. Her vil I blive delt op i grupper, der svarer til samme skiniveau, så alle kan være med. Her øves der på diverse teknikker, der kræves af dig, samt du skal undervise i, efter endt uddannelse. Dette vil vores meget dygtige skiinstruktører lede dig trygt igennem, så du kan få en flyvende start på sæsonen!
  • Der vil under træningen også være inkluderet videotræning. Du kan gennemgå din teknik helt ned til mindste detalje og få gode råd og vejledning, til hvordan du videre skal arbejde med dit skiløb.
  • Sproget er også en meget vigtig del af uddannelsen. Specielt gældende ved Østrig og Spanien, hvor det forventes, at man på destinationen kan undervise på deres sprog. Derfor vil der også blive lagt vægt på dette under kurset, hvor der øves i at tale sproget og kunne de rigtige ski-relaterede gloser.
  • Der vil være en masse teambuilding og fællesskabs aktiviteter i løbet af ugerne, så du rigtig kan lære dine nye kollegaer at kende.

Under uddannelsen vil der yderligere være inkluderet:

  • Transport til kursus og destination efter kursus.
  • Kost og logi under hele kurset (halv pension).

Hvorfor blive skiinstruktør med Snowminds?

Bliv skiinstruktør med Snowminds, og du får meget mere end bare en uddannelse. Du bliver en del af en global familie af skientusiaster, som deler din passion. Derudover vil du få muligheden for at arbejde i nogle af de mest fantastiske skisportssteder rundt om i verden. Du får samtidig opbygger erfaring og skaber venskaber for livet. Vores team er dedikeret til at sikre, at hver skiinstruktør har den bedste oplevelse og støtte på deres rejse.

Konklusion

At bliv skiinstruktør er mere end blot en drøm, det er en livsstil. Kontakt os i dag og tag det første skridt mod dit vinter-eventyr. Med Snowminds bliver drømmen om at bliv skiinstruktør til virkelighed! Send din ansøgning i dag.

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores informationsmøder eller et af vores ski– eller snowboardkurser! Du kan også tage vores destinationstest og se hvilken destination den bringer dig til!

Anbefaling: Tjek Snowminds anmeldelser på GoogleTrustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Følg med på Instagram, TikTok, Facebook eller YouTube

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld