Lauras sæson i Canada – Concrete Jungle Skiing

Avatar photo
Laura Jegsen May 13, 2019

Lauras sæson i Canada var på et mindre bjerg, men det bød på kvaliteter som andre resorts ikke havde. Når man tænker på skiresorts, forbinder man dem sjældent med udsigter til tårnhøje bygninger fra toppen. Man forbinder dem nok heller ikke med havudsigt til stillehavet. Men Cypress i Canada byder på begge dele. Med sin beliggenhed op ad Vancouver by, som ligger lige ud til vandet, er udsigt simpelthen MAGISK! Læs om dette vidunderlige sted, hvor Laura har tilbragt sin sæson i Canada. 

Hej, mit navn er Laura og jeg er pt. i Vancouver, hvor jeg har arbejdet som skiinstruktør, på Cypress Mountain de sidste 4 måneder.

Cypress Hill

Morgen rutiner 💪

 

Det har været de fedeste 4 måneder, også selvom Cypress ikke umiddelbart er det største resort, du kan finde i Canada. Så adskiller den sig fra andre resort, på grund af sin charme.

sunset Vancouver

Fyraften på toppen

 

Cypress er ikke fyldt med de fedeste parks, eller længste pister  – men den fantastiske udsigt og natur, opvejer helt klart. Det er en udsigt og natur du ikke finder andre steder.

snowminds sunset

No caption needed

 

Jeg står normalt på ski i Østrig, hvor der er kilometer lange pister og bjerge overalt hvor du kigger. Men på Cypress, kan du stå på en pist og kigge direkte ud over smukke Vancouver. Og du skal ikke knibe øjnene sammen for at se hvad det er, nej, du kan se de tårnhøje bygninger, vandet og meget mere (både om dagen og aftenen). Og for at det ikke skal være nok, så kan man tage Sky Chair, stolliften som tager dig til toppen, og få den smukkeste udsigt over Horseshoe Bay og Bowen Island (og på en bluebird dag,  kan du se Vancouver Island i baggrunden). Samt den mest fantastiske solnedgang, som er så betagende at man skal en gang i mellem nive sig selv i armen, for at være sikker på at det er virkeligt.

 

Snowminds instructors

Et lille team, giver tætte relationer

 

Personligt har jeg haft den fedeste sæson i Canada, med de sødeste kolleger. Alle er super søde på bjerget, uanset om det er skiskolen, kantinen, udlejning eller lifterne, du arbejder for – så er alle så imødekommende, og super flinke. Der er altid en på bjerget, som du kan snakke med. Ja, selv de 4 sekunder det tager at komme på stoleliften, kan man nå at sige hej til liftien (liftpersonalet), og have en samtale. Og det er uanset hvem der står der. Og for mig er det så rart, at man ikke kun har venner i skiskolen, men at man har flere rundt omkring i de forskellige områder, på bjerget.

Snowminds Vancouver

Naturen i Canada skal opleves

Cypress samt Vancouver har været en fornøjelse, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke kom til at savne det, og menneskerne. Det er ikke hver dag at man kan stå i en storby som Vancouver, og kigge op på pisterne på bjerget.

// Laura

Er du interesseret i en vintersæson som ski- eller snowboardlærer i Canada? Giv os et ring på + 45 28 99 35 99 for at høre mere.

Start din reservation her.

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere