Bestil dansk skiskole i Østrig på Skimundi.dk

Snowminds October 13, 2016

 

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet 550 instruktører og til den kommende vintersæson i 16/17 står vi klar til at uddanne mere end 400 nye, dejlige, danske ski- og snowboardinstruktører. Langt de fleste af vores nye skilærere skal arbejde i de smukke østrigske alper, på skiskoler i bl.a. Bad Gastein, Lofer, Saalbach, St. Anton og Wagrain.

Vi har altid fået masser af henvendelser fra mange af de ca. 160.000 danske skientusiaster, der hvert år besøger de østrigske pister. Vi bliver spurgt, om vi kan hjælpe med dansk skiskole i Østrig, specielt til børn, hvilket traditionelt er svært at sikre sig inden skiferien. Derfor har vi nu, i samarbejde med 25 af Østrigs største skiområder startet skiskoleportalen www.skimundi.dk, hvor man nemt og sikkert kan bestille dansk skiskole i Østrig inden skiferien.

 

full_Tuesday

Her underviser Camilla og Pernille en børnegruppe på pisterne i Lofer, Østrig

 

På Skimundi har vi forsøgt at gøre bestillingsprocessen let og simpel. På forsiden får man hurtigt et overblik over de 25 destinationer, som vi tilbyder dansk skiskole på. Man kan desuden bestille skileje på de fleste destinationer, så udstyret også står klar ved ankomst. Når destination er valgt er det blot at vælge undervisningstype og aldersgruppe, hvorefter det relevante skiskolekursus kan reserveres. Man kan vælge privat- og gruppeundervisning til både store og små. På den måde kan vi sikre, at der er både en skilærer og skiudstyr klar ved ankomst til destinationen, så man kan få en tryg, sikker og sjov start på skiferien.

Ønsket om at få en tryg, sikker og sjov skiferie er, sammen med de mange henvendelser fra skiturister, årsagen til, at vi har stiftet Skimundi. Som dedikerede skilærere, med mange års erfaring fra pisterne, har vi desværre alt for ofte oplevet, at både børn og voksne kommer unødvendigt til skade på de østrigske skipister. Statistikker viser, at der er hele 25 gange så mange danskere der hvert år kommer til skade på ski, som vores norske naboer! Årsagen er klar; hvor vores norske naboer prioriterer skiundervisning højt fra første dag børnene starter på pisten, er vi i Danmark desværre ikke gode nok til at tilvælge skiundervisning. Det resulterer i alt for mange alvorlige skiskader, der let kunne være undgået.

Derfor anbefaler vi, at man tager skiløb alvorligt og sikrer, at specielt børn får professionel skiundervisning, så de er 100% klædt på til at kunne færdes sikkert på pisterne. Som skilærere vil vi gøre alt for, at børnene har det sjovt med andre børn på deres egen alder og niveau, samtidig med, at vi har øje for sikkerhed og skiudvikling på pisten. Hertil  tilpasser vi altid undervisningen, så den passer den enkelte skiløber eller gruppe, hvad enten det er børn eller voksne, som har behov for at få nye input og finpudset skiteknikken.

 

joakim

Skilærer Joakim til fastelavn med en børnegruppe i Kitzbühel, hvor både instruktør og børn efter traditionen er klædt ud. 

Vil du have rådgivning til valg af skiskolekursus eller blot sikre, at dine børn kan få en dansk skilærer, så kan du bestille i dag eller kontakte Skimunditeamet på www.skimundi.dk.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere