En sæson i Spanien? Hvordan forbereder du dig?

Snowminds August 30, 2019

Sæson i Spanien.

Sæson i Spanien. Lad dine tanker løbe. Forestil dig, at du kan vælge et hvilket som helst sted at tage på sæson i verden. 

Du har lige taget hul på dit sabbatår og glæder dig til en vinter fuld af skiløb eller snowboarding, god mad og livet i bjergene. Du tager et kig på Google Maps og ser bjergene i det sydlige Spanien. Du har måske aldrig forbundet Spanien med at stå på ski, men stol på os, når vi siger, at det er et fantastisk land at tage på sæson i!

I tillæg til det fantastiske spanske køkken, bjergene og menneskene (som du kan læse alt om i vores sidste blog), giver det 8 uger lange ski- eller snowboardkursus dig så meget mere! Spørgsmålet er så bare: Hvad kan jeg forvente, og hvad kan jeg gøre for at forberede mig? Det kan du få svar på i denne blog

 

Forbered dig på en rejse gennem forskellige lande og byer

Under din sæson vil du undervise i Sierra Nevada, men i løbet af din sæson og allerede før vil du have mulighed for at udforske en hel del andre steder. Træningen begynder på gletscheren i Cervinia, Italien. Fordi vi starter med træningen ret tidligt på sæsonen og gerne vil have det bedste sne at træne på, begynder vi her. Det giver den ideelle start på sæsonen.

Herefter fortsættes undervisningen i Madrid, hvor du tager den teoretiske del af instruktøruddannelsen. I løbet af de ti dage vil du have mulighed for at lære om teorien bag skiløb og udforske Madrids gader. Tag til en Real Madrid fodboldkamp eller oplev Prada museet. Der er noget for alle! 

Efter det rykker kurset til Sierra Nevada på Spaniens sydlige kyst. Sierra Nevada er omringet af fantastiske byer, som Granada, Almería og Málaga, som du vil have mulighed for at besøge i løbet af din sæson.

Sæson i Spanien

Forbered dig på at pakke både skitøj og badetøj

Og mens du tænker på Almería og Málaga, så tænk på smukke hvide strande kun en kort køretur væk fra pisterne. Málagas omgivelser er særligt smukke. Man kalder også kystlinjen der for “Guldkysten”. Mange folk rejser dertil for at tage på strandferie. Hvor fedt er det ikke at kunne kombinere det med en skiferie!

Udover det er der også flere “bikini-dage” på resortet i løbet af sæsonen. På grund af de mange solfyldte dage vil du opleve at temperaturerne er temmelig behagelige fra tid til anden, så at stå på ski i badetøj er ikke så slemt, som man skulle tro. Eventet er ikke ukendt og bliver jævnligt arrangeret i Sierra Nevada. Se det som en mulighed for at udjævne din goggle-tan 😉

Ski i Spanien

Forbered dig på en lang sæson og fyldte dage

Sæsonen starter ret tidligt i Sierra Nevada sammenlignet med andre områder i Alperne. Området åbner i den sidste uge i november og lukker først i starten af maj. På grund af dets høje placering vil du ikke bare kunne nyde den gode sne, men også en sæson der i gennemsnit varer væsentligt længere end andre steder. I Sierra Nevada vil du også have muligheden for at nyde de lange, solrige dage ved at stå på ski om aftenen indimellem. Pisterne er åbne mindst en aften om ugen men også oftere, hvis forholdene tillader det. Bonus!

Ski i Spanien med Snowminds

Lær at tale spansk

Næsten dagligt får vi spørgsmålet: “Hvor godt skal jeg kunne tale spansk for at tage på kurset?”. Det er et klassisk spørgsmål, og vi har bemærket, at det spanske sprog er en af de største tvivl, når man skal tage valget. I hvor høj grad skal du beherske det, og hvad kan du gøre for at forbedre dit spanske?

Hvis du har haft spansk i skolen, eller har lært at tale spansk af din familie eller venner, så har du selvfølgelig et forspring. Men det er ikke nødvendigt at kunne tale det flydende. Der er et par ting du kan gøre for at forberede dig bedst muligt. For eksempel kan du downloade appen “Duolingo”, som du kan bruge til at lære de basale vendinger. Det er også altid en god idé at se en spansk film eller serie! Ud over det er der utallige online spanskkurser (skriv til os, og vi hjælper dig med at finde et). Selve kurset foregår udelukkende på engelsk, så du vil have tid til at lære det basale, inden du begynder at arbejde for skiskolen.

Desuden så vil dine spanske gæster ikke have noget imod at lære dig en ting eller to 😉

Sæson i Spanien

Forbered dig på en masse forskellige nationaliteter

Du vil finde et internationalt publikum i Sierra Nevada – både i skiskolen og på pisterne. Der bor omkring 100.000 studerende i den nærliggende by Granada, som ofte er at finde på pisterne i weekenden.

I skiskolen, hvor der arbejder omkring 80 til 100 instruktører, vil du også finde en hel del forskellige nationaliteter.

Ski sæson i Spanien med Snowminds

/ Team Snowminds

 

Er du klar på en sæson i Spanien?

Ansøg før den 10. september og kom med på 8-ugers skikursus

Apply before the 10th of September and participate in the 8-week ski course eller 8-ugers snowboardkursus for 43.995,- i stedet for 48.995,-! Ansøg her

Tjek også vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere