Forberedelserne til en sæson i Niseko

Avatar photo
Steffen Stevnhoved December 4, 2018

Hele vinter sæsonen 18/19 skal Steffen Stevnhoved arbejde som ski instruktør i Niseko, Japan. Læs med i hans blogindlæg  og se hans vlog om forberedelserne til hans kommende sæson.

 

Afrejsen til sæsonen går for tiden meget hurtigt frem. Det første store skidt imod sæsonen er blevet taget i form af vores kickoff-event, hvor vi mødte hinanden på teamet og lærte hinanden lidt at kende.

Det andet store skidt, hvor afrejsen rykker meget tættere, er udstyrsaftnerne hos forskellige samarbejdspartnere rundt om i landet. Det er her, at vi begynder virkelig at forstå, at det er om lidt, vi skal af sted og det er nu de sidste ting skal købes, så det kan pakkes med alt det andet. Jeg var inde ved Nautic Surf og Ski i Herning. En aften, hvor folk kunne hente deres ting, som de havde bestilt fra Snowminds og se andet tilbehør til gode tilbud. Alle varer var nedsat med 20% for alle instruktører, samt flere andre nedsatte varer.

 

Snowminds surf og ski

 

snowminds store

 

Dagene går og hverdagen bliver mere speciel, da afrejsen begynder at komme nærmere og vi virkelig forstår, at vi skal af sted til Japan på sæson. At skulle pakke alt sit skiudstyr og diverse ting ned til en hel sæson, er meget svært. Det er virkelig i sådan nogle situationer, at vi forstår, hvad der er vigtigt og hvad vi vil komme til og ikke komme til at bruge. Som der står i vores infobrev ”Rule number one; don’t bring too much! Når du har fundet det frem du tænker at tage med, så læg halvdelen tilbage i skabet – specielt hverdags- og festtøj. Trust us!” – og dette er rigtigt. Der er ikke plads til alt, som vi tænker der er.

 

snowminds store

 

AFREJSE! Dagen er endelig kommet. Dagen hvor jeg flyver til Sapporo og derefter bus til Niseko med alle de andre instruktører, som skal arbejde for GoSnow. Klokken er nu 6:30 og der er en god 4 timers køretur forude, før jeg er ved CPH – Kastrup lufthavn. Dagen hvor 8 måneders venten kulminerer. Dagen hvor det hele går op for en og det ikke bare er en drøm i fremtiden, men en realitet, at jeg om 24 timer er på mit værelse i Niseko. At skulle rejse med 31 andre danskere, som også skal til Niseko, er en fed oplevelse. 31 andre personer, som glæder sig og er lige så spændte som en selv. Personer som man kan dele sine tanker om sæsonen og stedet med. Og bare at tale om alt med sine kommende kollegaer og bofæller.

Kunne du tænke dig en sæson i Japan med Snowminds? Vi har begrænsede pladser på de forskellige destinationer, så vi anbefaler at ansøge i god tid 🙂

Læs mere om en vinter som skilærer i Japan her

Tjek også vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere