Har I stadig pladser tilbage?

Snowminds October 2, 2019

Har I stadig pladser tilbage? Står du i en situation, hvor du gerne vil sikre dig en sæson til vinter, men du er i tvivl om du er for sent ude? Dine venner har måske allerede planlagt deres jordomrejse eller er startet på studie. Men du har ikke taget et valg endnu. Bare rolig, vi har stadig pladser – men ikke mange. Nedenfor vil vi liste de forskellige destinationer, som du kan ansøge om denne vinter. I denne artikel vil vi liste de muligeheder du har, men det korte svar er at, at du skal ansøge senest på mandag d. 7. oktober, hvis du vil med!

Canada
Hvis du gerne vil til Canada har du to muligheder. Den første er for dig som nåede at få en af de 350 arbejdsvisums som udskrives hvert år, inden de alle var væk i juni. Hvis du var en af de heldige, som fik fingrene i dette, har vi plads på vores skiskoler i Canada og det eneste, du skal gøre, er at sende en ansøgning her.

Hvis du ikke fik fat i et arbejdsvisum, skal du ikke opgive din drøm om en vinter i Canada. Vi har nemlig lavet et kursus specielt til dig, så du kan opleve det fantastiske land i minimum 11 uger. Vi har nemlig lavet et kursus, kun for dig, så du stadig kan opleve det fantastiske land i minimum 11 uger. Gennem et tæt samarbejde med det canadiske skilærerforbund og Sun Peaks Resort i Canada har du muligheden for at blive certificeret level 1 og level 2 skiinstruktør i løbet af sæsonen. I løbet af de 11 uger får du 4-5 dages træning hver uge, som fokuserer på at udvikle din teknik på pisten og i off-pisten. Kurset er både for dig på snowboard og ski. Læs mere om kurset her.


Japan
I Japan har vi få pladser tilbage. Der er samtidigt ikke lang tid til afrejse og forinden da, skal du have et arbejdsvisum, som kan tage alt fra 1 uge til 4 uger at anskaffe. Derudover vil skiskolen gerne have en samtale med dig, inden du ankommer. Send derfor en ansøgning afsted hurtigst muligt, så vil kan hjælpe dig med visumprocessen og finde en plads. Ansøg her om en sæson i Japan. De uddannelser, vi tilbyder, er internationalt anerkendt, så du har også rig mulighed for at arbejde andre steder i verden efter din sæson i Japan! Du kan læse alt om uddannelsen i Japan og oplevelsen som instruktør i Japan her.

Østrig
For at komme til Østrig på sæson som instruktør, skal du igennem et af vores kurser i enten november eller januar. Kurserne i november har snart afgang og det er derfor også sidste udkald på disse kurser. Du kan finde al information om alle vores Snowminds kurser i Østrig her. Uddannelserne foregår på tysk, men frygt ej. Vi hjælper dig gennem hele uddannelsen med det tyske.

Hvis du ønsker en fuld sæson fra november, har vi deadline for ansøgninger d. 7. oktober.

Du er velkommen til at ringe til os på + 45 28 99 35 99 eller skrive til os på
[email protected] hvis du vil høre mere 🙂

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere