Hvor god skal man være for at blive skiinstruktør? ⎮ Forbedrings camps

Avatar photo
Trine Størup October 18, 2019

CAMPS  ⎮ Hvor god skal man være for at blive skiinstruktør? Hvor meget skal jeg have stået for at jeg kan blive instruktør? Det er et spørgsmål vi ofte svare på, men hvor svaret ofte forbavser folk. 

Først og fremmest skal det siges, at vi har en utroligt høj beståelsesprocent (mere end 90% af vores kursister består deres kursus, afhængigt af kursus). Består man ikke kan det både skyldes skiniveau, sprogniveau eller at man bare rammer en dårlig dag, hvilket kan ske for alle. Vi har deltagere, der har stået i alt fra 2 til 20+ uger og grundlæggende er det svært at sige præcist, hvor højt niveauet skal være.

Du vil modtage specielt udviklet Snowminds forberedelsesmateriale inden din sæson med alt vigtig information om hele oplevelsen og gode råd og tips. Med materialet vil du være forberedt på hvad der kommer til at ske, hvordan du består uddannelsen og hvordan du får det optimale ud af din sæson som ski- og/eller snowboardlærer. Dette materiale bliver gennemarbejdet år efter år med feedback og tips fra gamle instruktører, hvormed det er specialdesignet til at give dig al relevant info inden uddannelsen.

Vi leder ikke efter én bestemt type, som vi mener er den perfekte kandidat til jobbet som ski- eller snowboardinstruktør, da vi tror på at et alsidigt team er det stærkeste. Vi leder derimod efter folk som er super motiverede, elsker ski/snowboard,  gerne vil udvikle sig selv, som er klar på en udfordring og på at få en fantastisk oplevelse sammen med os. Derfor er vores bedste råd at være dig selv og ikke være bange for at vise hvem du er – det sætter vi kæmpe pris på! Det er også klart en fordel hvis man er god til sprog og har undervisningserfaring, men det er bestemt ikke noget krav og vores egen erfaring fortæller os også, at det er noget alle kan lære og mestre, så længe man er motiveret!

Vi har i samme omfang skabt specialdesignede ski og snowboard camps for at optimere dine færdigheder uanset niveau, som man passende kan tage inden sit Snowminds Instruktør kursus starter, for at være helt klar. Herunder kan du læse mere om de forskellige camps vi tilbyder.

Basic Camp

Hvis du aldrig stået på ski før, men ønsker en sjov start med andre unge mennesker og dygtige trænere, der kan få dig godt i gang, så er denne Camp aktuel for dig. Eller hvis du stået på ski flere gange, men drømmer om at tage det næste store skridt til virkelig at udvikle dit niveau. Hvis du kan se dig selv i dette, så er vores Basic Camp det helt rigtige for dig! Basic Camp er en perfekt mulighed for dig som gerne vil have en sæson som instruktør, men er usikker på dit niveau.

Improvement Camp

Improvement Campen er for erfarne skiløbere eller allerede uddannede instruktører, som ønsker at få topkvalitetstræning og videreudvikle sig sammen med andre dygtige entusiaster. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og vil typisk foregå både på pisten, parken og i powder. Kort sagt bruger vi hele bjerget for at udfordre og udvikle dig! Essentiel for dig som vil tage næste Level i  din karriere.

Offpiste Camp

Offpiste Campen er for erfarne skiløbere eller allerede uddannede instruktører, som ønsker at prøve kræfter med offpiste hvor man med topkvalitetstræning og en fed fornemmelse af at overføre en del af den teknik du har fra pisten samt kombinere det med indarbejdelse af ny teknik, som giver en helt ny oplevelse, af at køre offpiste.

Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og vil typisk foregå både i skoven, på åbne back country runs, stejle couloirs osv. Der vil selvfølgelig blive taget udgangspunkt i hvad der på dagen er det mest sikre at køre, hvilket også en stor del af det at køre offpiste – kendskab til hvordan vind og vejrforhold præger sikkerheden på de forskellige dele af bjerget.

camps


Læs mere om vores Camps og Forbedringskurser her eller hvis du gerne have en vintersæson i sneen som skiinstruktør kan du reserver din plads her

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere