Hvorfor er det en god idé at ansøge tidligt?

Avatar photo
Mathias Selchow Poulsen November 1, 2019

Jeg planlægger at tage på sæson, men hvorfor skal jeg ansøge allerede nu?”

Det er et godt spørgsmål, og der er mange svar på det!

I den her blog har vi samlet en håndfuld af gode grunde, som vil gøre det lettere at få et overblik.

 

Skiinstruktør

Destination og visum

Den første og mest åbenlyse grund er destinationen. De er kun et begrænset antal pladser til rådighed for instruktører hver sæson på de forskellige destinationer, så hvis du har set dig varm på en bestemt destination er dine chancer størst, jo før du ansøger.

Når du ansøger tager vi dine ønsker og drømme til en sæson i betragtning, og jo flere destinationer, der er frie, jo større er chancerne for at få den perfekte destination for dig. Vi tager det meget alvorligt at finde den rigtige destination, og Snowmindsteamet ved præcist, hvad hvert sted kan tilbyde.

En anden vigtig ting at nævne her er de begrænsede antal visaer til rådighed i de forskellige lande, så det er bedst at ansøge tidligt, hvis du skal bruge et arbejdsvisum og undgå at gå glip af det.

 

Snowminds

 

Venner og fællesskab

 

Hvis du vil på sæson med en ven, vil det være meget lettere at arrangere, des tidligere du er ude. Muligheden for at få den samme destination, arbejde og/eller bo sammen er størst jo før du har søgt.

Selv hvis du ikke skal på sæson med en ven, er der andre grunde til at ansøge tidligt. I løbet af året er der planlagt events for Snowminders, som skal afsted på sæson, inklusiv vores episke kick-off event, hvor du har mulighed for at møde andre ligesindede, som også skal på sæson!

Du vil blive en del af Snowmindsfamilien, og gennem hele oplevelsen vil du få venner fra alle verdenshjørner.

 

Hvorfor Snowminds?

 

Snowminds har, ud over at være et af verdens største skilærer communities, den unikke mulighed for at tilbyde jobgaranti. Det betyder, at så længe du består din eksamen, kan vi garantere en sæson som instruktør efterfølgende.

Vi gør en dyd ud af at tage os af den “kedelige” del, hvilket betyder, at dit fokus vil være på at blive den bedste skiløber/snowboarder og instruktør. Det er også en af grundene til, at vi er rated 4.9/5 på Trustpilot.

Kort fortalt betyder det, at du vil have en sæson fyldt med sjove oplevelser, mens du får en international uddannelse og oplevelser for livet.

Når du tager på sæson, vil du have en Team Leader på din destination, en person som har været på sæson med Snowminds før, og som vil være der til at hjælpe hele sæsonen. Det er muligt for instruktører, som tager på sæson med Snowminds, at blive Team Leader året efter, hvilket vil pynte på CV’et og/eller en ansøgning.

Daniel Kringelbach, en nuværende Team Leader for Snowminds, bookede før december, og han siger: “Jeg sparede penge og havde noget at se frem til hele året!”

Snowminds ansøge

 

Så… ud over alt det ovennævnte vil du også have noget at glæde dig til, hvilket altid er en god ting!⛷

Hvis du er interesseret i at ansøge om at komme afsted næste år med Snowminds, hvorfor så ikke gøre det allerede nu? 😉❄️

Du kan ansøge lige her, og hvis du har spørgsmål kan du ringe til os på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere