Hvorfor vælge Snowminds?

Snowminds February 26, 2024

10 grunde til at du skal blive skiinstruktør med Snowminds

Hvis du drømmer om at blive skilærer eller snowboardinstruktør, kan du sikkert undre dig over, hvordan du bedst gør det. Her finder du 10 grunde til hvorfor du skal vælge Snowminds til at få dit livs oplevelse! Skiinstruktører Snowminds

1. Tryghed er vores førsteprioritet

Naturligvis gør vi hos Snowminds alt for at sikre, at du kan få dit livs vintersæsonen. Skulle noget forhindre din oplevelse fra vores side, er du dækket af Snowminds’ tryghedsgaranti. Med den kan du flytte dit instruktørkursus gratis til et senere år, deltage på et andet instruktørkursus, eller få en fuld refusion af din rejse. Så du kan have nul bekymringer – du skal bare pakke og glæde dig til din sæson! Oveni det er Snowminds en del af den Danske Rejsegarantifond, hvilket giver ekstra sikkerhed og tryghed. Vores team i Snowminds huset i København, vores teamledere på destinationerne, og area managers i hvert land, har alle mindst én sæson som ski- eller snowboardinstruktører på bagen. Deres førstehåndserfaringer sikrer dig værdifuld støtte og vejledning, så du kan føle dig tryg og sikker gennem hele din rejse med Snowminds. Med vores ekspertise er du sikret, at vi kan og vil gøre alt for at din oplevelse bliver så god som overhovedet mulig.

 

2. Din drømmedestination

Snowminds har partnerskaber med flest skiskoler. Vi har mulighed for at uddelegere jobs på skiskoler på 6 forskellige kontinenter! Start med at tage vores destinationstest for at se, hvad der kunne være rigtigt for dig. Siden Snowminds’ start i 2012 har vi opbygget stærke relationer og partnerskaber med skiskoler over hele verden, som vi plejer og værdsætter meget højt. Vores tætte netværk af partnere sikrer, at vi kan finde det helt rigtige sted til dig. Vi baserer vores delegation af skiskoler på din personlighed, dine ønsker og selvfølgelig dine færdigheder, hvad enten det drejer sig om ski- eller snowboardfærdigheder og/eller sprogfærdigheder. Den erfaring, vi har samlet gennem årene, sikrer, at vi sammen med dig kan finde destinationen, der passer til DIG! Uanset om du ønsker at genbesøge et skisportssted fra din barndom eller vil udforske noget helt nyt, kan vi tilbyde det.

 

3. Kurser skræddersyet til dig

Alle har forskellige afrejsetidspunkter, færdighedsniveauer og mål for deres sæson. Derfor tilbyder vi hos tilbyder det bredeste udvalg af skiinstruktørkurser. Vores kurser varierer i længde, placering, niveau, afrejse og den certificering du opnår. Dette gør det muligt for dig at finde et kursus, der nøjagtigt passer til dine ønsker og behov så vi sikrer dig en fantastisk start på din vintersæson! Vi bruger vores mange års erfaringer til at hjælpe dig med at træffe det rette valg. Før sæsonen starter, kan du gennemgå et af vores sprogkurser eller tage med os på camp for at sikre, at dit niveau er klar til succes.

 

4. Det unikke Snowminds fællesskab 

Snowminds-teamet er et tæt og internationalt fællesskab, og venter bare på, at du bliver en del af det! Selvom vores instruktører kommer fra mange forskellige lande og baggrunde, har de alle en passion for snesport. Vi er mere end blot en kursusudbyder; du bliver også en del af vores fællesskab. Vi tilbyder sociale events, som vores Kick-Off-event før sæsonen, teamevents i løbet af sæsonen, og selvfølgelig vores store reunion-fest efter sæsonen! I løbet af din tid i sneen vil der være Snowminds Teamledere til at sikre, at alt går godt, men også for at støtte og vejlede dig. Du vil få en masse venner i Snowminds-fællesskabet, og der vil altid være nogen, du kan tale med eller få støtte fra, før, under og efter din sæson!

 

5. Sikre dit job med vores Snowminds jobgaranti

Det kan være svært at få et job som skiinstruktør. Især lige efter at have bestået din eksamen eller i meget populære skisportssteder, hvor der er stor efterspørgsel efter jobmuligheder. Derfor tilbyder vi vores unikke jobgaranti. Det betyder, at vi tager os af dette for dig og sikrer, at du får et job som skiinstruktør efter at have bestået din eksamen. Med vores verdensomspændende partnerskaber er vi i stand til at delegere jobmuligheder i overensstemmelse med skiskolens ønsker, samt dine ønsker, så vi sikrer, at der er et godt match. Vi sætter dig i kontakt med din skiskole, før sæsonen starter, så du kan tale direkte med dem og stille spørgsmål inden afrejse. Selvom der går meget tid og omhu med denne delegationsproces, så har vi netværket til at give dig et alternativ, hvis noget skulle gå galt. Så at få et job som skiinstruktør er ikke noget, du behøver at bekymre dig om, når du rejser med Snowminds!

 

 

Snowminds Team

 

6. Vi har førstehåndserfaring

Snowminds tilbyder et trygt sikkerhedsnet. Vores store team sikrer, at der altid er nogen du kan tale med. Vi har alle haft mindst én skisæson og kan tilbyde førstehåndserfaring og ekspertise. Snowminds-teamet går ud over de mere end 20 personer, der arbejder i Snowminds Huset i København – vi støtter dig også på destinationen gennem vores Team Ledere, Area Managers og hyppige besøg af vores team. Oveni dette har vi en 24-timers nødtelefon i vintersæsonen, så i tilfælde af at noget går galt, altid er her for dig!

 

7. Certificerede instruktørkurser

Vi arbejder sammen med nogle af verdens bedste skiskoler og skiforbund på alle vores destinationer. Vi tilbyder internationalt anerkendte certificeringer såsom British Association of Snowsport Instructors, Salzburger Berufsschilehrer & Snowboardlehrer Verband, Canadian Ski Instructor Alliance, New Zealand Snowsports Instructors Alliance og flere. Det betyder, at du afslutter kurset med et internationalt ski-, snowboard- eller dualinstruktørcertifikat, som du kan bruge gennem hele dit liv og altid vende tilbage til instruktørlivet senere hen over hele verden! For at sikre, at du bliver den bedste instruktør, tilbyder Snowminds også et bredt udvalg af sprog– og teambuildingmuligheder. Så mens du er på sæson, vil du også lære meget til fremtidig brug – endda til at sætte på dit CV!

 

8. Tillid fra vores “Snowminders”

Over 6000 instruktører er allerede en del af Snowminds og har været meget tilfredse med vores service og deres eventyr. Vi har mange kunder, der “kommer tilbage efter mere” den næste sæson, og over årene har vi indsamlet masser af feedback for at forbedre vores oplevelser endnu mere. Tag ikke kun vores ord for det – se, hvad vores Snowminders har at sige om os og deres oplevelser. Tjek de over 400 anmeldelser på TrustPilot, der efterlader os med en bedømmelse på 4,8/5 stjerner. Vi sætter altid pris på, når folk deler deres feedback, og vores team kan ikke vente med at gøre endnu flere mennesker glade og dele glæden ved instruktørlivet med dig!

 

9. Uvurderlige kvalifikationer for din fremtid

At opholde sig i udlandet i op til 6 måneder, få en verdensomspændende anerkendt certificering, sprogtræning, op til 5 måneders international arbejdserfaring og arbejde med børn og mennesker fra hele verden (og vi kunne blive ved). Dette er blot nogle af de fordele, der vil tilføje betydelig værdi til dit CV for fremtidige job- eller uddannelsesansøgninger. Fra Snowminds-kurset får du op til 12 ugers sportsteknisk, uddannelsesmæssigt, sprogligt og personligt udviklingsforløb. Og selvfølgelig vil vi give dig et kursuscertifikat med en anbefaling, så du kan dokumentere dette i fremtiden. Læs denne blog om, hvordan en af vores instruktører kom ind på sit drømmestudiet med hjælp fra et Snowminds-kursus!

 

10. Vi er her for dig!

Fra ansøgningsprocessen og gennem hele din sæson er Snowminds-teamet her for dig og kan tilbyde personlig vejledning og støtte. Selvom vi har mange instruktører, der tager på sæson med os, er du mere end blot et tal for os. Du vil hurtigt lære vores team at kende, da vi altid tilbyder personlig vejledning, skræddersyet nøjagtigt til din situation. Dette betyder, at vi tager alle dine bekymringer alvorligt og arbejder sammen med dig for at finde løsninger. Vores nødtelefon samt den lokale støtte fra vores Team Ledere sikrer, at du fuldt ud kan stole på os og kan nyde din sæson til fulde.

 

glade børn træner med ess skiinstruktør i Verbier

Snowminds er her for at sikre en problemfri og mindeværdige oplevelse for dig

Du vil modtage støtte gennem hele din rejse, hvilket leder os til spørgsmålet om, hvorfor Snowminds? Vi er fulde af passion og er forpligtede til at gøre “hvad end der skal til” for at sikre, at du får en fantastisk tid i sneen. Med erfaring siden 2012 og over 6000 glade Snowminders har Snowminds skabt mange mindeværdige livsoplevelser, og vores team ser altid frem til at skabe mange flere!

START DIN ANSØGNING HER!

Oplevelser for livet venter på dig!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere