Kick Off Event

Snowminds October 13, 2017

I september kickstartede Snowminds skisæsonen for de nye instruktører med et Kick Off event i Horsens. Der var lagt op til den helt store begivenhed. Hele Snowminds teamet og foredragsholderne fik besøg af over 250 spændte, smukke og dejlige kommende ski- og snowboard-instruktører, der var veloplagte og spændte på dagens program!

Kick Off Eventet er til for at give alle de vigtige informationer omkring livet som skilærer, det praktiske, udstyret, erfaringer fra gamle instruktører, men vigtigst af alt – at alle de nye instruktører får mødt hinanden!
Weekenden var delt op, således at lørdagen var der Kick Off for alle de kommende østrigske instruktører og søndag var det for alle der skulle til Canada og Japan.

Foredrag
Om lørdagen var der fint besøg fra Petra, formanden for det østrigske skilærerforbund SBSSV, som var rejst hele vejen fra Østrig for at holde fanen. Hun præsenterede lidt omkring hvad det vil sige at tage en østrigsk ski- eller snowboardlæreruddannelse og hvad forventningerne er fra hende og forbundets side. Og det foregik selvfølgelig på tysk, så alle de kommende østrigske instruktører skulle holde tungen lige i munden!

Kick Off Event Tv. Christoffer, mf. Petra (Formand for SBSSV), th. Ottar

Til de 8 heldige kommende offpiste guider, var Mette Lindegaard, en af Danmarks bedste freeride-skiløbere forbi om søndagen og fortælle om det helt nye off-piste level 1 guide kursus for instruktører i Canada. Hun har selv taget kurset og kunne derfor svare på alle spørgsmålene omkring dette.
Der blev også delt ud af hendes mange erfaringer som en af Danmarks bedste freeriders, specielt indenfor sikkerhed i offpisten. Mette om den bedste måde at forholde sig på, når man bevæger sig rundt i det ukendte og spændende landskab samt en gennemgang af det nødvendige udstyr.

Senere på dagen havde vi besøg af skiskolechefen George Louwers fra Japan som på engelsk præsenterede livet som instruktør på en japansk skiskole og hvad mulighederne er efter sæsonen. Efter George havde præsenteret og vist en video fra Kiroro, kunne man tydeligt se at alle der skulle til Japan glædede sig dobbelt så meget som før!

 

George Louwers, Skiskolechef i Kiroro, Japan

Geartalk
Af erfaring ved vi, at udstyret spiller en stor rolle, når man er afsted som instruktør. Om det er Østrig, Japan eller Canada er der intet federe end at føle sig godt tilpas i det, man kører rundt i. Vi havde besøg af Atomic og Salomon, der medbragte alt det nye 17/18 udstyr, som vi sælger på vores interne Snowminds shop. Efter alle foredragene kunne de kommende instruktører tale med eksperter fra de to leverandører og få tips til bl.a. hvilke ski, der er gode at have med på sæson.

Christoffer demonstrerer ABS rygsæk fra Pieps

Helt nyt, og noget vi på kontoret er super stolte over at kunne præsentere, er vores tøjkollektion Snowminds Apparel. Gennem flere sæsoner har vi kunne tilbyde Snowminds tøj til vores instruktører, men i år har vi udvidet sortimentet! Det blev gjort i stor stil med end high-end catwalk til kick off eventet!
De produkter, vi tilbyder vores instruktører, kan i år også købes af ski- og snowboardentusiaster, der ikke har været instruktører med os! De items vi bl.a. tilbyder vores instruktører er http://www.snowmindsapparel.com/.

Begge dage blev sluttet af i bedste stil, med wienerschnitzler, hygge og skifilm på storskærm 🙂
Til slut vil vi fra kontoret gerne takke alle instruktører for at gøre dagen og eventet helt specielt! Vi står nu med de første gode minder fra sæsonen og er kun mere spændte på den sæson, vi går i møde med det største hold af instruktører nogensinde! Vi vil gøre alt for at hjælpe de kommende instruktører på vej mod en fantastisk sæson og en oplevelse for livet.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld