Min sæson i New Zealand

Avatar photo
Johan Eksing February 10, 2020

Kan man tage en vintersæson i New Zealand når der er sommer i Europa? Det kan man og det gjorde Johan sidste sommer. Læs om hans oplevelser, hvor en sæson ikke bare var en sæson, men også en rejse til en fremmed land, hvor man kunne begå sig som turist på sine fridage. 

Jeg har haft muligheden for at have en sæson i New Zealand og at være en del af en fantastisk skiskole. Da jeg meldte mig til Snowminds instruktør kursus i New Zealand, så havde jeg en forventning om, at jeg ville blive uddannet snowboardinstruktør og få nogle super fede oplevelser på bjerget. Når jeg ser tilbage på mit kursusforløb, så har det overgået alle forventninger. Jeg fik muligheden for, at bo med andre unge som havde samme passion for skiløb/snowboarding, blive en del af en fantastisk skiskole og opleve Queenstown området.

Ski i New Zealand

Til at starte med, var det super grænseoverskridende, at rejse til et nyt land, hvor jeg skulle bo sammen med fremmede mennesker. Men som tiden gik, så blev vi til en lille familie, som boede sammen på lidt for små, men perfekte værelser. Vi har både grint og grædt sammen, støttet hinanden gennem hårde eksamens perioder og fået de fedeste oplevelser. Men vigtigst af alt, så føler jeg at jeg har fået venner for livet, som altid vil have min ryg. 

Snowboard i New Zealand

Derudover så blev jeg ansat på en fantastisk skiskole, som var præet af erfarende instruktører fra hele verdenen. Instruktører som har en kæmpe passion for ski/snowboarding og elsker at undervise. For mig så var det det perfekte sted at starte, hvis jeg var i tvivl om noget eller bare lige havde brug for en at snakke med. Så var der altid instruktører med massere af erfaring, som stod klar med gode tricks, en lille peptalk eller en røverhistorie til at muntre en op. 

Skiinstruktør i New Zealand

Sidst men ikke mindst, så fik jeg muligheden for at opleve New Zealand som turist. På vores kursus i New Zealand, havde vi 1-2 fridage fra træning og arbejdet om ugen. Hvis jeg have to dage, så brugte jeg oftest den ene på bjerget og den anden som turist. Jeg have mulighed for at besøge de hyggelige vingårde i området, vandre rundt i bjergene, besøge en fårefarm, køre på mountainbikes, bungy jump og meget mere. Så kort sagt, der er noget til hver en smag, om du er til en afslappende tur i spa, en hyggelig gåtur eller en oplevelse hvor du får en indsprøjtning af adrenalin.

New Zealand For at opsummere, så har min tur til New Zealand været nærmest ubeskrivelig. Jeg er blevet en meget bedre snowboarder, lært meget om hvordan det er at undervise andre og ikke mindst lært meget om mig selv.

Overvejer du en sæson “down under” med Snowminds, bo i Queenstown og få en sæson i The Remarkables, New Zealand, som er et af den sydlige halvkugles absolut bedste skiområder, så skynd dig at send en ansøgning vores vej, vi har kun plads til 16 heldige kommende skiinstruktører og 8 snowboarders. 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere