Oui, Jeg snakker Fransk

Snowminds February 16, 2022

Kan du snakke Fransk? Oui, Oui, je parle français.

Vi har alle hørt det før. Franskmænd kan ikke snakke engelsk. Og for at være helt ærlig, for størstedelen, så er det rigtigt. Dog er det ikke kun franskmændene. I nogle dele af Canada og Schweiz er fransk også deres modersmål. Derfor, er der mange ski skoler i de områder, der ser det som et kæmpe plus and man kan skrive fransk på sit CV, som ski/snowboard instruktør. Så skynd dig ind og kom i gang med vores online Snowlingo Fransk Kursus.

Valg af destination

I Canada og Schweiz, er fransk ikke obligatorisk, men forestil dig hvor mange flere undervisningsmuligheder du har, hvis du også kan snakke fransk. Herunder er der bare nogle af de fransktalende resorts, hvor Snowminds tilbyder kurser på ski/snowboard.

  1. Schweiz: Nendaz, Verbier og La Tzoumaz.
  2. Canada: Stoneham og Bromont.
  3. Og så selvfølgelig… FRANKRIG

Selvom jeg selv er fransk, må jeg indrømme, at det ikke er det nemmeste sprog at lære. Altså, vi har alle hørt om, “vert” (grøn), “vers” (imod), “ver” (orm), og “verre” (glas)-  og det bedste ved det hele. De udtales helt ens😂

Hvordan søren skal man dog kunne lære det på et par måneder?

Fransk kursus – Snowlingo

Bare rolig, det kan du godt. Takket være Snowlingo Fransk Kurset. Fransk kurset er udviklet for specifikt at hjælpe instruktører, forberede sig bedst muligt til en sæson i et fransk-talende land. Kurset giver dig mulighed for at øve og forbedre dine franskevner, hvilket er en stor fordel når man ankommer til sin destination. Målet er ikke at lære dig standard grammatik, men i stedet, at give dig brugbare sætninger og opbygge det ordforråd som man skal bruge på en vinter sæson, og til livet på et fransktalende ski resort.

Kurset er til jer der gerne vil være instruktører, så i kan tage jeres instruktør uddannelse, og efterfølgende arbejde på en fransktalende skiskole.

Når du har valgt din destination, anbefaler vi at du lærer lidt grundlæggende fransk med Duolingo.
Da du efterfølgende er fuldstændig klar til at tage Snowlingo Online kurset, som er bygget op omkring 10 moduler, som er tilgængelige hvor som helst, og når som helst. Du starter den første uge ud med at lære basale sætninger du skal bruge som instruktør. De følgende uger, starter med et nyt modul hver uge, som fokuserer på et nyt relevant emne for dig som ski eller snowboardlærer. For eksempel, starter du med at moduler der handler om at undervise både børn og voksne, mens du samtidig bliver introduceret i tekniske ski og snowboard termer på fransk. Hvert modul har opgaver med videoer og lydfiler til at hjælpe dig😊

Dette kræver selvfølgelig, som alle andre læringsprocesser, at man er engageret og bruger tid på at øve sig! I stedet for at lære fransk, som man lærer det i skolen, har vi lavet et mere direkte kursus, hvor du lærer de nødvendige vendinger man skal bruge som instruktør. Og hvis du følger modulerne, ordentligt og engageret, vil du til sidst være klar til en sæson med fransk!

En sæson på fransk

Om du er i Bromont, Canada, eller Nendaz i Schweiz, er der fransktalende mennesker overalt, og de fleste af dem kan ikke snakke engelsk eller hollandsk. Og specielt ikke dansk.

Det er vanskeligt som ski instruktør at skulle forklare tekniske ting, som for eksempel parallele ski på engelsk til en fransktalende… Og fordi mange af os har prøvet, ved vi at det er nærmest umuligt, og det ved ski skolerne også. Derfor er det naturligt at skiskolerne lægger meget vægt på at deres instruktører kan begå sig på fransk. Eftersom at dette åbner flere døre til flere klienter, og dermed flere bookinger.

Så udover at det ser godt ud på dit CV, at du kan snakke lidt fransk, så er det også et fantastisk værktøj at have når man skal begå sig på et fransktalende skiresort, og for at lære de lokale bedre at kende🍻

Blog Post French Snowlingo

Mere end bare “Baguette”, fromage” og “je m’appelle”!

Fransk er et udfordrende sprog, og det kræver en masse motivation at lære det. Men, når man så endelig har lært det, bliver man så glad for de muligheder sproget åbner op for! Få det meste ud af dit sabbat år eller dit år som ski/snowboard instruktør, og lær et nyt sprog. Efter dit Fransk Snowlingo kursus, vil du kunne fortsætte dine sætninger efter “je m’appelle” og virkelig fortælle om den fantastiske person du er til din ski skole, dine klienter og de lokale.

//Léa

Er du også frisk på at kaste dig ud i det franske sprog og tage en vintersæson på et fransktalende resort efter du har læst væres blog? Så tag et kig på nogle af vores fantastiske muligheder her, og læs mere omkring vores franskkurser her 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere