Snowminds i pressen

Snowminds June 20, 2017

 

Hvert år arbejder vores flere hundrede dejlige, danske skilærere på hele 6 forskellige kontinenter rundt omkring i verden. Vi har praktisk talt altid en Snowminder på ski et eller andet sted i verden i bl.a. Australien, Argentina, Canada, Japan, Lesotho i det sydlige Afrika og selvfølgelig Østrig.

Vores instruktører leverer en kæmpe arbejdsindsats og efterlader et stort indtryk. Det er noget, den danske presse har bemærket, hvilket har resulteret i forskellige artikler om vores ski- og snowboardlæreres oplevelser. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder.

 

snowminds

Holdet af nyuddannede danske skiinstruktører i december 2015

Snowminds og vores rejse

Euroman har bl.a. skrevet en artikel om Snowminds og dets to stiftere, Christoffer og Ottar, som begge er uddannede fra CBS. Artiklen omhandler bl.a. de studierelaterede fordele skilærerlivet medfører og hvilken glæde de to oplever, ved at give unge danskere det ultimative sabbatår på ski.

Hvordan kan en virksomhed stiftet af to danske skibumser på 5 år blive til verdens største uddanner og ansætter af skilærere? Børsen besøgte os for at finde svaret i anledning af vores 5 års jubilæum.

Snowminds og søsterfirmaet Skimundi ville ikke have været det samme uden Christoffer og Ottars muligheder for både at studere og starte Snowminds samtidig. I artiklen nedenunder snakker de bl.a. om, hvilke ulemper der er i spil ift. unges iværksætterdrømme med fremdriftsreformen.

Desuden har Eurowoman vist interesse for Julie, som beviser, at ikke al viden fås på skolebænken, men at bagagen også kan fyldes med udenlandske arbejdsgivere, krævende skiturister og internationale venner. Julie har arbejdet som skilærer i Østrig, Japan, Canada og Afrika.

Ligeledes brugte Kasper Jakobsen siden to sæsoner i henholdsvis Canada og Østrig som springbræt til via kvote 2 at komme ind på drømmeuddannelsen International Business and Politics på CBS, som ellers i 2016 krævede et snit på 11.7, hvilket var Danmarks 3. højeste. Efter to års sabbatår i sneens verden kunne Kasper med bagagen fuld af udenlandsk erhvervserfaring, tysk og engelsk sprogtræning, en international skilæreruddannelse, undervisningserfaring, ca. 12 måneders udenlandsophold, personlig udvikling, internationale venner og meget mere (og det hele endda på ski!) komme ind på drømmestudiet. Læs Kaspers historie her:

Det var en fed følelse, da vi sidste år kunne annoncere, at vi den kommende sæson ville uddanne instruktører og derefter tilbyde jobgaranti i Canada på to forskellige resorts. Det skrev freeskiing.dk om. I år er vi gået skridtet videre, og har valgt at uddanne vores fantastiske instruktører på tre forskellige resorts i Canada, hvorefter de har jobgaranti i den skiskole, de er blevet uddannet hos eller på en anden destination i Canada, hvilket skisport.dk skrev om.

Slutteligt bliver vi ofte bedt om ekspertkommentarer og input til skiferien. Bl.a. blev Christoffer interviewet af Jyllandsposten, som gerne ville vide, hvad der ifølge ham er det nye til årets skiferie.

 

Skilærer i Canada

Som noget helt nyt i sæsonen 16/17 har vi valgt at de instruktører, der skal arbejde i Canada til vinter, bliver uddannet med en canadisk instruktøruddannelse i Canada på tre forskellige destinationer, for derefter at komme ud på destinationen, hvor de skal undervise og bo de efterfølgende 4-6 måneder. Det fandt bl.a. Skisport.dk, Danmarks største skiforum, interessant, og du kan læse hele historien herunder.

Til 17/18 sæsonen lancerede vi vores offpiste guide uddannelse i Canada, som giver et internationalt anerkendt stempel fra Den Canadiske Avalanche Association (CAA). Riders.dk har skrevet en artikel om muligheden her:

Canada snowminds

Snowminds’ partnerdestinationer i Canada i staterne British Columbia og Alberta. Uddannelserne kommer til at foregå i Sun Peaks, Silverstar og Big White

Skilærer i Afrika

At stå på ski i det sydlige Afrika lyder for mange mennesker absurd og umuligt, men midt i kongeriget Lesothos Maluti-bjergene ligger Afriski Mountain Resort, hvor ca. 15 danske Snowminds skiinstruktører hver vintersæson arbejder i juni, juli og august. Dette har en lang række aviser skrevet om, bl.a. Politiken og Jyllands-posten:

Desuden var vores skiinstruktør Renee i TV2 Nord efter den fantastiske oplevelse som skilærer i Afrika

 

snowminds afrika

Julie med en begynder voksengruppe – første gang de ser sne og første gang de står på ski

 

Skilærer i Østrig

En af vores instruktører, Mads Bjerring, der i sæsonen 15/16 arbejdede i Wagrain, deler ud af dyre råd. Læs, hvad det hemmelige trick til trætte, grædende børn er, i Politiken. Her fortæller Politiken også om vores skiskoleportal www.skimundi.dk, hvor du kan bestille dansk skiundervisning på +15 destinationer i Østrig.

snowminds wagrain

Mette paraglider i Wagrain

Har du blod på tanden til en sæson som ski- eller snowboardinstruktør i Snowmindsfamilien, så send en ansøgning idag!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere