Røde Kors vinterferielejr for udsatte børn

Snowminds August 26, 2019

Hvert år afholdes ungdommens røde kors vinterferielejr for udsatte børn. Det var 12 gang at ferielejren blev afholdt.

 

Røde kors er verdens største hjælpeorganisation og du har helt sikkert stødt på dem før, de afholder hvert år en vinterlejr i Trysil, Norge som ligger ca 200 km nordøst for Oslo. Trysil er også bekræftet som destination for 2019.

Vinterferielejren som Røde kors afholder, tager unge mennesker imellem 8 og 13, som på den ene eller anden måde har en svær hverdag og giver dem en mulighed for at komme til Norge og stå på ski. For mange af børnene for første gang.

Røde Kors udvælger de børn som vurderes til at have mest brug for vinterferielejren. Turen giver børnene en unik mulighed for at få en ferieoplevelse som sjældent ville være mulig. Lejren er selvfølgelig gratis for børnene og drives af frivillig arbejdskraft.

Vi holder til ved en stor hytte lige ved skibakken i området ‘Fageråsen’, som er et perfekt område for nybegyndere på ski. Der er plads til omkring 40 personer og den er selvfølgelig lavet i traditionel norsk byggestil.

 

Der var altid godt humør på turen. Her ses nogle af de frivillige.

 

Røde kors vinterfejrlejr

 

Det var, igen i år, 20 børn og 17 frivillige som tog til Norge. Det endte med at være en fantastisk uge med nye venner, fjeld. snescootere og ski – både i skov og fun-parks.

På trods af niveauforskelle, så var alle altid i godt humør og klar til at hjælpe hinanden med smil, kram og gode råd.

 

Børn og frivillige stod på ski sammen og nød det i fulde drag.

 

Snowminds og røde kors

 

Snowminds vil også give sit til at hjælpe børnene med at få den bedst mulige skiferie, hvilket vi selvfølgelig er eksperter i.

Hos Snowminds sigter vi efter at støtte Ungdoms Røde Kors i disse specifikke bestræbelser på de måder, hvor vi føler, at vi kan hjælpe. Dertil indsamler vi brugt sportsudstyr fra alle vores instruktører.

Vi hjælper med rabat på gear til frivillige, og en række medarbejdere hos Snowminds tilbyder også deres personlige tid til at hjælpe med at organisere og deltage i denne lejr. Læs mere om vores arbejde med Røde Kors Lejren her.

 

Gruppebillede med masser af godt humør!

 

Du kan også bidrage til Røde Kors’ ferielejr

 

Vi er utroligt stolte af at kunne bidrage til turen og vil fortsat blive ved med at støtte op omkring røde kors’ vinterlejr, da de frivillige gør et fantastisk arbejde og børnene nyder det i fulde drag.

Det er også muligt at støtte op omkring vinterlejren med sit aflagte skitøj, da det tit opleves at børnene ikke har tilstrækkeligt tøj med på turen.

Derudover kan brugt, men funktionelt skiudstyr i børnestørrelser også altid bruges. Det er ting som; støvler, ski, og hjelme.

Dog kan du sagtens bidrage med andet, da der også bliver brugt tid på at bygge snehuler, kælke, spille spil og se film. Der modtages også økonomiske tilskud til lejren på hjemmesiden.

 

Røde Kors

Børn og voksne i godt humør på bakken!

 

Du kan også støtte op omkring vinterlejren, både som privatperson, men også som virksomhed.

De forskellige muligheder for at støtte dem kan ses på denne hjemmeside.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld