Sæsonafslutningstur på Hawaii

Avatar photo
Daniel Kringelbach July 16, 2019

Det kan være svært at vende sig den tomhed en sæson efterlader. Det skulle Daniel heldigvis ikke, da hans sæson blev afsluttet med Snowminds Hawaii tur, hvor instruktører fra Japan og Canada mødtes til en episk afslutning på sæsonen. Turen bød på en masse vilde aktiviteter såsom skydive og helikoptertur, samt surf camp, atv-kørsel og 3-retters afslutningsmiddag. 

 

Hvad er det værste ved at være på sæson som skiinstruktør? At skulle forlade det igen. Når man rejser hjem efter 4-5 måneder, som skiinstruktør i et fremmed land, er det en forfærdelig følelse, som ofte efterlader et tomrum og en længsel efter at tage af sted igen. Men pludselig bød muligheden sig for at tage på sæsonafslutningstur med Snowminds, og den var da ikke til at afslå. Og sikke en beslutning det var – hold k*ft en fed tur! Hawaii er en ø, jeg altid gerne har ville besøge, men det har altid ligget lidt langt væk – nærmest så langt væk fra Danmark som man kan komme. Netop af den grund var det jo den perfekte mulighed, når man alligevel befandt sig i Japan. Det fede ved Hawaii er at det ligger nogenlunde ”i midten” mellem Japan og Canada, så det var jo det oplagte mødepunkt for instruktørerne i Canada og Japan. Det gav en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker som også er blevet efterladt med samme tomrum. Sammen kunne man nyde solen og varmen, og snakke om hvor fedt det er at stå på ski – hvilket selvfølgelig er en lidt spøjs modsigelse.

 

Hawaii

Jurrasic Park location

Turen gik til én ud af fire søskendeøer til Hawaii, også kendt som Kauai (udtales ”kawaii”). Det er et helt igennem fantastisk sted med noget af den vildeste natur på moder jord. Øen er et af de steder i verden hvor det regner mest, hvilket giver perfekt grobund for regnskovsagtig natur og fantastiske udsigter over bjergene. Faktisk er det så frodigt, at de fleste Jurrasic Park film er filmet på øen, fordi skoven er så tæt og aflukket mange steder. Nu tænker i sikkert, at en badeferie på en af jordklodens mest nedbørsramte øer ikke lyder synderligt fedt, men uden for regnsæsonen er øen stadig et ferieparadis. Til trods for regn om natten og få byger om morgenen var der klart og solskin med 30 grader hver dag. Det var et fantastisk sted at få slikket noget sol og badet. Problemet med at slikke sol efter 6 måneder som skiinstruktør er, at ens hud ikke har set solen i meget, meget lang tid. Det resulterede i at samtlige instruktører fra både Canada og Japan blev utroligt forbrændte, og jeg tror de fleste lige havde en dag med skygge og pause fra solen.

 

Hawaii

Australske Jye, som Daniel blev buddies med på sin sæson med Snowminds

Der var selvfølgelig masser af afslapning på stranden, men Snowminds havde også været rundt og finde en masse gode gruppeaktiviteter til os. Aktiviteter såsom surf camp, atv-kørsel og 3-retters afslutningsmiddag. Desuden tilbød øen en masse andre vilde aktiviteter såsom skydive og helikoptertur, hvilket mange – inklusiv mig selv – udnyttede i fulde drag. Så der var en del som lærte de første basisskridt til surfing, og ellers blev der selvfølgelig spillet en masse beach volley. Jeg var ikke selv med på atv-kørsel, men jeg hørte det var en kæmpe succes. I stedet var vi fire drenge fra min skiskole i Japan, som lejede en bil. Det er rimelig billigt i USA, og så giver det rigtig gode muligheder for at komme rundt på øen og udforske. Det var en fantastisk måde at bruge et par dage på, eftersom vi fik lov til at se næsten hele øen og opleve noget af den helt vilde natur.

 

Hawaii

Sunset surf

 

Sæsonafslutningsturen med Snowminds var en kæmpe succes, og for mig var det en fantastisk mulighed for netop at afslutte sæsonen og fylde dét tomrum med nye oplevelser.

// Daniel Kringelbach

Skal du også med på Snowminds sæsonafslutningstur til Hawaii? Læs mere om Hawaii turen her eller reserver din plads her.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld