Sæsonafslutningstur på Hawaii

Sofie Ulrich July 30, 2019

Det kan være svært at vende sig den tomhed en sæson efterlader. Det skulle Sofie heldigvis ikke, da hendes sæson blev afsluttet med Snowminds Hawaii tur, hvor instruktører fra Japan og Canada mødtes til en episk afslutning på sæsonen. Turen bød på en masse aktiviteter såsom surf camp, atv-kørsel, Beach volley og tanning i lange baner!

Jeg hedder Sofie og er 21 år gammel. I vinters var jeg på skisæson i Canada på bjerget Mount Washington som ligger på Vancouver Island. Vi var 18 mand afsted fra Snowminds og boede på hostel i byen Courtenay – en mindre by en halv times tid fra bjerget. Da vores sæson sluttede i begyndelsen af april, tog alle mand til Vancouver, hvor vi tilbragte 4 hyggelige dage sammen. Herefter var vi 6 fra gruppen der rejste videre til Hawaii og var meget spændte på en uge fyldt med sand alle de forkerte steder, beach volley på lækre strande, store drinks og solcreme i stride strømme.

 

 

Fra vinterwonderland til summerparadise

 

Jeg valgte at tage til Hawaii fordi, helt ærligt, så er det jo en destination man både hører, ønsker og drømmer om at nå. Udover at Hawaii nok er på de flestes bucket-list (har i hvert fald været på min, siden jeg som 8-årig forelskede mig i Lilo & Stitch’s søde liv i paradis), er det sjældent at muligheden byder sig. Så da Snowminds tilbød en afslutningstur til Hawaii, var det svært at afslå – koste hvad det ville! 😉 

rainbow paradise beach

Dream come true!

 

Paradiset startede allerede i lufthavnen da Ottar og Christoffer stod og tog imod os med åbne arme, store smil og ikke mindst obligatoriske blomsterkranse. Så var vi i gang!

Næste aften var der forberedt lækker velkomstmiddag for alle Snowminders samt sørget for underholdning. Her vi blev overrasket med lokal stammedans/show fra 4 smukke tøser og en herlig mand, der (sandsynligvis) dyrkede dansen som en sidehobby frem for som en livsstil, men underholdende –  det var han. Aftens højdepunkt var uden tvivl, da Christoffer skulle op og danse med og ikke nok med det, så klarede han det bemærkelsesværdigt flot… Og ja, der findes videomateriale på dette, dog uden Christoffers accept, så det må blive en gemmer.

 

Insta-worthy, right? 😉

 

De kommende dage stod for mit vedkommende på surfing, ATV kørsel, Beach volley og tanning i lange baner. Vi havde surferinstruktør på den første dag, og det gav os gode værktøjer, til at vi efterfølgende selv kunne kaste os ud i det og få surfet en masse gode bølger. Andre fra gruppen oplevede desuden fantastiske hiking-ture, faldskærmsudspring, bådture i selskab med delfiner og andre spændende havdyr samt roadtrips rundt om øen.

Ottar og Christoffer til hula-undervisning

 

Ottar og Christoffer fik arrangeret ikke bare én men to gode beach volley-turneringer, hvor der for de andres vedkommende blev kæmpet med blod, sved og tårer. Jeg iagttog kampene fra mit badehåndklæde og havde det egentlig bare som blommen i et æg. Bøllehatten var kommet frem, Ukendt kunster var på fuld blus, og så blev der ellers heppet med fra sidelinjen. Livet var herligt. Om aftenen mødtes vi til en rigtig Barbecue oppe ved fællesarealerne, dér hvor vi boede. Her stod den på grillmad, badning og ikke mindst en drabelig bearpong-turnering. Den blev taget dybt seriøst, og der blev kæmpet tapre kampe lige til det sidste. Den succesfulde aften blev sluttet af nede på stranden, hvor vi takkede af for i aften under åben stjernehimmel, inden den stod på et nyt eventyr næste dag. Ottar og Christoffer havde nemlig besluttet sig for at invitere alle 60 mand på Road trip rundt om øen. Det endte med at være en helt fantastisk tur fyldt med bl.a. gode vandreture, kolde dyk og meget smukke udsigtsposter.   

 ATV-kørsel er en beskidt fornøjelse

 

Jeg var helt vild med Christoffers og Ottars heldagstur rundt om øen. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og hold nu op nogle smukke billeder jeg har fået i kassen. Klart anbefalelsesværdigt.

Et andet højdepunkt må være den sidste aften, vi havde på Hawaii. Her fejrede vi alle den meget vellykkede ferie med middag og drinks. Der blev hygget, uddelt sjove priser og takket af for en utrolig skøn uge. Og sidst men ikke mindst, så bliver jeg nødt til lige at komme ind på vejret også. Efter at have tilbragt over 4 måneder i minusgrader var det perfekt at slutte sæsonen af med sol, varme og ren afslapning.

 

Beach-volley i solen ☀️

 

Det var rigtig sjovt at møde de andre og høre om, hvordan hele deres oplevelse havde været ift. min egen. Da jeg skal på skisæson igen, denne gang til Japan som team leder, var det især spændende at høre nogle af dem, der havde haft en sæson i Japan, om hvordan det havde været. Vi fik en masse gode og hyggelige snakke, og jeg tror også, at det selvfølgelig havde noget at gøre med, at alle delte den samme passion for sne/ski.

Hvis jeg skulle nævne én ting, som jeg ville ønske kunne være anderledes, må det være, at det var svært beslutte sig, om man skulle gøre dette eller ej, før man overhovedet var taget afsted. Jeg havde syntes, at det havde været rart, at tage den op i gruppen, eller med dem som man nu var blevet tæt med, så man måske kunne have aftalt at tage på turen sammen. Det var lidt grænseoverskridende at sige ja til en tur, hvor man ikke anede, hvem man skulle derned med. Vi var 6 ud af 18, der tog afsted til Hawaii, og vi fik bestemt det bedste ud af det, selvom vi savnede og manglede resten af Mount Washington gruppen.

// Sofie Ulrich

Skal du også med på Snowminds sæsonafslutningstur til Hawaii? Læs mere om Hawaii turen her eller reserver din plads her.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere