En status fra Saalbach-Hinterglemm

Avatar photo
Mai Lehtonen January 12, 2016

Servus..
Så sker det… Sjældent det sker men her kommer en statusopdatering 😄
Som der er nogen der nok ved er jeg på sæson i Østrig, mere specifikt i Saalbach-Hinterglemm, som skiinstruktør, hvilket er mega fedt! Jeg har nu været afsted i 58 dage og endnu ikke haft hjemve, men selvfølgelig savner man da de personer man holder af hjemme i dk! 😋

Jeg har allerede oplevet en hel masse, været under uddannelse, med omkring 200 andre skientusiaster hvor vi boede i Kaprun (kitzsteinhorn) på lækkert 4 stjernet hotel, her var der fest, farver, skæg, ballade og seriøsitet fra den 15 nov til den 8 dec.. Vild vild vild oplevelse der aldrig bliver glemt!!

mai 3

Afslutningsfest med Snowminds i Kaprun inden turen gik til Saalbach 

Jeg har været på min destination siden den 9 december, hvor de første 2 uger gik med at vi bare stod på ski alle dage og hyggede os inden vi skulle starte på vores nye arbejde 😮

Første uge på arbejdet var nærmeste kaos eller faktisk slet ikke så slem som jeg havde forventet.. vi var nye, skulle finde ud af hvordan det hele skulle fungere, midt i højsæsonen, vi blev bare kastet ud i det, tog kampen op og tror mig det var så fedt! Jeg har kun haft positive oplevelser med mine hold jeg har haft indtil videre, der er selvfølgelig af og til et barn man måske gerne vil ha’ til at holde mund, men det må man ta’ som en oplevelse😂

Har selvfølgelig også været på afterskiing (apréski) det kan jo ikke undgåes her nede, og det kommer der mange gode og sjove historier ud af når man har været afsted🍺🙈

mai 4

Så har jeg holdt jul og nytår uden familien, lidt underligt også alligevel ikke da jeg ikke rigtig har været i julestemning.. Skulle selvfølgelig arbejde begge dage og dagene efter også, hvilket gik meget fint for mit vedkommende

Juleaften var vi ude af spise en LÆKKER 8 rettersmenu med god vin til! 😍

Nytårsaften gik vi hen og fik en øl også op på pisten igen, hvor hele skiskolen lavede fakkelløb, for alle gæsterne i Hinterglemm det var vildt flot og mega nice at være med til! Her efter tog vi hen på skiskolen hvor chefen havde sat fadølsanlæg op og lidt at spise!🍻

mai 2

Snowminds teamet i Hinterglemm! 

Jeg havde dog et lille uheld for 1,5 uge siden hvor jeg mit knæ gik af led (på anfänger pist) så ligger pt i sengen med benet oppe, men er på skiene igen i løbet af denne uge!!! 😀

Men alt i alt jeg har det pisse fedt og mega godt hernede og nyder det fuldt ud!

Det er virkelig den fedeste og bedste beslutning jeg har taget at rejse her til Østrig, for at være skiinstruktør, hvilket kun har kunne lade sig gøre takket være Snowminds DK !

Jeg elsker mit arbejde 😍

Hvis du også gerne vil have en sæson, kan du ansøge igennem dette link.

Tjek også vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere