Skisæson i Canada – 4 spørgsmål til Emma

Avatar photo
Emma Andersen July 2, 2019

Emma tog sidste vinter sin skilærerudannelse i Big White, hvor hun efterfølgende havde sin skisæson i Canada. Læs hendes blog og se videoen sidst på siden, hvor hun forklarer om hendes oplevelse i Canada.

 

Hvem er du, og hvordan endte du med Snowminds?

Mit navn er Emma, jeg er 20 år, jeg bor på Frederiksberg med min familie og har mit første sabbatår. Jeg valgte Snowminds fordi firmaet virkede som et hjælpefuldt firma som kunne klarer alle de praktiske ting med skiskole og afrejse.

 

Emma og de andre fra Snowminds holdet i Big White.

Hvordan endte valget med at være Canada?

Jeg ville gerne have en rejse væk fra Europa og opleve et mindre samfund. Samtidig med at jeg havde hørt godt om den canadiske sne og deres skiområder.

På kurset bliver der trænet individuelt skiløb.

 

Hvordan har du oplevet Snowminds kurset og den Canadiske skilærereksamen?

Snowminds kurset var meget hjælpefuldt, samt med at forberede mig til skilærereksamen. Selve eksamen var en god oplevelse da den foregik henover flere dage og var en helhedsvurdering hvilket fjernede det pres der normalt kan mærkes ved en eksamen.

Glade Snowminds kursister

 

Hvad har været det bedste ved din skisæson i Canada?

Det bedste ved min skisæson i Canada har været at lærer en masse søde mennesker at kende, at opleve den fantastiske canadiske natur og at undervise en masse dejlige børn.

Spændende terræn i Big White

 

// Emma Andersen

 

Se også Emmas video fra Canada nedenfor, hvor hun sammen med Oliver fortæller om kurset de var på og deres oplevelser af sneen i Canada.

Kunne du tænke dig en sæson i Canada? Danmark har meget begrænsede arbejdsvisum til rådighed, så vi anbefaler alle på det stærkeste at reservere en plads så du er sikret en vinter i den lækre canadiske champagne powder!

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld