Snowboardinstruktør i Østrig – Kristoffer

Avatar photo
Kristoffer Simonsen April 8, 2019

Kristoffers sæson som snowboardlærer i Østrig

Tilbage i november var Kristoffer med på vores 5 ugers dual kursus, hvor man gennem de 5 uger bliver uddannet både som ski- og snowboardlærer i Østrig. Efter kurset blev han så ansat som instruktør i Mayrhofen som bl.a. ligger inde med en af Europas bedste snowparks – et ægte ‘snowboarders paradise’! Vi fangede Kristoffer til 4 hurtige spørgsmål fra hans sæson:

 

Hvem er du, og hvordan endte du med Snowminds?

Jeg hedder Kristoffer og kommer fra en lille by uden for Roskilde. Jeg hørte første gang om Snowminds gennem en veninde, der selv havde overvejet at ansøge.
Hvert år er jeg på skiferie med familien, og min far mener altid at man kan lære mere, og bestilte derfor en privatlærer på snowboard til mig. Selv har jeg meget erfaring på snowboard og fik hurtigt konkluderet at min lærer desværre ikke havde meget at lære mig. Dette førte mig til tanken om, at jeg måske selv skulle prøve at ansøge som snowboardlærer i Østrig.

 

Skiinstruktør i Mayrhofen

En vild snesæson i Østrig

 

Hvordan lige Østrig?

Jeg har hovedsageligt været i Østrig på skiferier, og har altid været vild med stemningen og kulturen i sig selv. Og så havde jeg ligeledes lyst til at forbedre mit tyske endnu mere 🙂

Hvordan har du oplevet Snowminds kurset og skilærereksamen?

Lige fra sekundet jeg ansøgte gjorde diverse teamleaders mf. Alt for at hjælpe hvis man stod med det mindste spørgsmål. Ligeledes har der igennem kurset (udover undervisningen) været massere af begivenheder i form af teambuilding og ture til bl.a salzburg.
Snowminds’ teamleaders havde i ugerne op til skilærereksamen tilbudt alle at lave små træninger hvis man havde behovet. Eksamenerne er ikke nemme, men kurset gjorde det nemmere og mere overskueligt. 100% det værd.

 

Skiinstruktør i Mayrhofen

Holdet af instruktører i Østrig

 

Hvad har været det bedste ved din sæson i Østrig?

Det bedste ved min sæson har helt klart været de venskaber og det sammenhold man får skabt sig med mennesker fra verden over. Og så stod jeg på ski og snowboard hver dag, og blev betalt for det 😉

 

// Kristoffer

 

Vi fangede også Kristoffer på video under 5-ugers kurset på en af hviledagene som blev brugt i Morzarts og Red Bulls hjemby – Salzburg:

 

 

Kunne du tænke dig en sæson som enten ski- og/eller snowboardlærer i Østrig? Vi holder løbende samtaler, og pladserne på vores forskellige destinationer bliver hurtigt fyldt op – så skynd dig at reservere din plads med os for at sikre dit livs vinter i sneen!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere