Teambuilding, smil og glade dage – Team Leader Academy

Avatar photo
Laura Jegsen August 19, 2019

Disse tre ord beskriver Snowminds Team Leader Academy ugen ret godt. Det var en uge spækket med grænseoverskridende opgaver, masser af planlægning, masser af informationer – men vigtigste af alt, masser af smil.

I år var første gang at Snowminds nogensinde har holdt en Academy, for de fremtidige Team Leaders – og jeg må sige, at det var fuldstændig gennemført. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi, tænkt på alle de ting som Snowminds havde fyldt dagene med. Vi taler Snowminds Warrior values,  præsentationer og ikke mindst Social Media workshop.

 


 

Disse ting havde jeg ikke tænkt, skulle være nyttig for at jeg kunne tage afsted som Team Leader – men efter at have været deltagende i det, giver det SÅ god mening. Og endnu bedre er det, at vi som Team Leader får lov til at være en del af planlægningen for programmer, til de kommende instruktører. Så hvert et program bliver enestående, bare glæd jer! 😉

 

 

Selve ugen forløb sig over 4 dage, med fuld program fra morgen til aften. Som nævnt, var der workshops, præsentationer og informationer. Men der var også en del læring over det. Læring omkring teambuilding, gruppe dynamik, hvordan man er den bedste version af sig selv og selvfølgelig, hvordan man er en Team Leader. Og denne læring blev både givet ved at få viden, men også ved at stå i situationen. Jep, vi havde et rollespil, hvor vi kom ud for de værst tænklige situationer som Team Leder, og så skulle vi agerer bedst muligt. Det var grænseoverskridende, ja, men det var også super sjovt – og det gjorde, at en fremmed blev til en ven.

 

 

Jeg kan med hånden på hjertet sige, og hvis du spørger de andre, vil de sige det samme – at det var 4 fantastiske dage, fyldt med smil, grin og masser af sjov. Og det var en fed uge, hvor man fik fornemmelse af at være en Team Leader. Så gør jer selv den tjeneste, og melde jer som Team Leader, for jeg lover at det bliver det fedeste for jer – og så selvfølgelig, tag på sæson med Snowminds, for det er endnu bedre.

 

Jeg talte ikke dagene til jeg skulle afsted, men efter denne uge, tænker jeg ikke på andet!!!

HEY HO – LET’S GO

HEY HI – LET’S SKI

ONE HORN – UNICORN

/Laura Jegsen

 

Drømmer du om at have en vintersæson i sneen som skiinstruktør? Tjek vores kurser i ØstrigCanadaSpanien eller Japan og reserver din plads her.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere