Skiinstruktørkursus i Spanien – Vendelas tanker inden sin sæson

Avatar photo
Vendela Edenglänt September 9, 2019

Vores nye destination Spanien er en drøm, som vi længe har haft hos Snowminds. Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og der er nu mindre end 2 måneder til vores instruktørkursus i Spanien begynder! Vi har snakket med Vendela, som var en af de første til at skrive sig op til vores skiinstruktørkursus i Spanien med efterfølgende sæson i Sierra Nevada. Her kan du læse mere om, hvad Vendela ser frem til ved sæsonen!

Hvem er Vendela?
Jeg hedder Vendela og er 21år gammel. Min passion i livet lige nu er at se verden ved at rejse, lære nye mennesker at kende undervejs og fremfor alt at udvikle mig som person. Så har jeg det allerbedst!

Hvorfor Snowminds?
Jeg var heldig at finde Snowminds, og det er jeg så taknemmelig for. Netop fordi de kan garantere job efter uddannelsen, og alt er tydeligt, godt planlagt og med gode informationer om alt!

Skiinstruktør i Spanien

Hvorfor valgte du netop et skiinstruktørkursus i Spanien?
Spanien var en naturlig mulighed for mig, da jeg har haft spansk i skolen. Men også at havde muligheden for at få lov at være i to helt forskellige miljøer. At være på skibakken om dagen og siden på stranden om eftermiddagen virker helt utroligt godt!

Hvad ser du mest frem til under din sæson?
Jeg ser frem til at blive endnu bedre til spansk naturligvis, at komme til at møde alle mulige forskellige typer mennesker og at opholde mig i det helt fantastiske miljø!

Hvad er dit mål med sæsonen?
Mit hovedmål er at forbedre min egen skiteknik, så jeg på den måde kan lære fra mig til andre på bedst mulig vis!

Har du nogle andre tanker eller forventninger til sæsonen?
Et ekstra plus ved at være skiinstruktør er, at man rører sig dag ud og dag ind. Jeg elsker at træne, at det er den bedste ting at kunne kombinere arbejde og træning!

//Vendela

Vil du også til Spanien med Vendela? Læs mere om vores 8 ugers skiinstruktørkursus i Spanien her eller reserver din plads

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere