Camps og Skiudviklingskurser

Lær at stå som en pro

Drømmen

 

Med mindre du er Lionel Messi er der altid plads til forbedring! Derfor har vi skabt specialdesignede instruktørkurser for at optimere dine færdigheder på ski eller snowboard. Vi har ski og snowboard camps til alle aldre og niveauer, hvor f.eks. vores 1-3 ugers Skiudviklings Camp i Østrig for begyndere og lettere øvede er den perfekte måde at få en unik start på “skikarrieren”. For dig der er mere øvet og f.eks. uddannet skilærer er vores Advanced Ski Camp det oplagte valg til at tage næste skridt i din udvikling. Du kan også gå fra begynder til certificeret instruktør med et 5 ugers skiinstruktørkursus for begyndere, eller blive kongen af backcountry med et Offpistekursus i Canada. Der er noget for enhver og valget er dit!

Camps og forbedringskurser skræddersyet til dig

 

Uanset om du er begynder eller ekspert har vi skræddersyet kurser, som tager udgangspunkt i at give dig en sjov og udviklende ski- eller snowboardoplevelse. Vores mest populære kurser i Østrig strækker sig over én, to eller tre uger, hvor du sammen med en masse andre ski- eller snowboardentusiaster får undervisning af vores dygtige trænere med fokus på, at du skal udvikle dig fra dit niveau og have det SJOVT! Du kan deltage på vores camps for at få en fed og udviklende skiferie eller bruge dem til at dygtiggøre dig inden næste trin i din instruktøruddannelse.

 

"På vores camps tager vi altid udgangspunkt i deltagernes eksisterende niveau og underviser på ski eller snowboard med det primære formål at udvikle ved at have det SJOVT!"

- Thijs, Snowminds Instruktør

Vind legat og udstyr for 20.000 kr!

Deltag