ALOHA HAWAII

Hvor Øst møder Vest på Snowminds store sæsonafslutning!

ALOHA HAWAII! 

 

Når man tænker på det ægte paradis, en destination som er helt off-the-grid og hvor solen altid skinner, så er der ét sted som næsten altid bliver nævnt; Hawaii. Gemt væk langt ude i Stillehavet, langt væk fra verdens problemer ligger Hawaii – et magisk sted på jorden, hvor Øst møder Vest! Det er et naturligt paradis, hvor mennesker fra hele verden tager til for at komme væk, slikke sol, surf på verdensklasse bølger, udfordre naturen, drikke mai tai’s og coconut mojitos, snorkle eller dykke, svømme med havskildpadder og så meget mere. Det er næsten for godt til at være sandt. Men, heldigvis for dig, så har du chancen for at erobre øerne.

 

Nu arrangerer vi hos Snowminds en once-in-a-lifetime mulighed for at besøge Hawaii. Kan du forestille dig en bedre måde at slutte en lang og forrygende vintersæson i Canada eller Japan, end at gøre det med en episk sæsonafslutning sammen med nye og gamle Snowmindsvenner på Hawaii? Vi antager det ikke er et spørgsmål der er svært at svare på, og derfor håber vi, du vil joine os på dette eventyr af venner, sol, lækre vibes, bølger og, selvfølgelig, Snowminds hygge.

 

 

Why Hawaii? Are you kidding?! It's Hawaii!!

- Brit, Snowminds egen amerikanske Hawaii-ekspert

 

Hvad kan jeg forvente?

 

Over en uge i paradis får du chancen for selv at opleve hvad “The Aloha state-of-mind” handler om, så gør dig klar til good vibes, Hawaiin-style!  Rejsen starter i Canada eller Japan efter skisæsonen ca. 21. april til 30. april afhængigt af flymuligheder. 

 

Vi ankommer på Kauai, bedre kendt som “The Garden Isle” for sine uberørte sandstrande, minimale kommercielle udvikling og tropiske regnskov og knejsende bjergkæder. De smukke klipper ud for Na Pali kysten har gentagne gange været brugt som baggrund til store Hollywood film, som fx. Jurassic Park, og den 17 km lange Waimea kløft beliggende i øens centrum har fortjent fået navnet “The Grand Canyon of the Pacific”.

 

Fra du stiger af flyet vil rejsen starte som enhver rejse burde starte; ved at blive lei’d. Med det mener vi selvfølgelig med en varm velkomst, hvor du vil få en krans om halsen, som er lavet af blomster, skaller, blade og kukui nødder, i det øjeblik du stiger af flyet. Herfra vil du med alle de andre Snowminders blive transporteret til et lokalt hostel, som er tæt placeret ved nogle af de bedste strande i Hawaii. Før du overhovedet har tænkt på at sove vil vi kick-starte Snowminds sæsonafslutningen med en traditionel, hawaiansk Luau (udtales loo-ah-oo), som er en barbecue velkomstmiddag bestående af kød, tropiske drinks, og en nat med huladans til lokalt Hawaiian musik!

 

Fra dag 2 og frem vil du kunne nyde Hawaii og alt det har at tilbyde. Du kan slappe af på stranden, tage surfundervisning, snorkle eller noget helt andet. Skal det være mindre strand og mere action, så kan du også leje en ATV (4-hjulstrækker) og køre gennem junglen, hike Waimei Canyon, springe ud fra en klippe og ned i en smuk lagune, eller endda sky dive. Kauai er et land fyldt med oplevelser og hos Snowminds er vi super spændte på at gøre dette til en uforglemmelig afslutning på en magisk vinter.

 

Efter en uges sjov og ballade vil du sammen med alle de andre Snowminders blive transporteret tilbage til lufthavnen, hvorfra flyet enten går hjem til dejlige Danmark sammen med en stor flok Snowmindsinstruktører, tilbage til Canada eller Japan, eller videre ud i verden.

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Vi arrangerer alt det praktiske, så du kan nyde turen for fuldt tryk. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Mere specifikt inkluderer turen følgende:

 

  • Tur-retur billetter til og fra Vancouver eller Tokyo 
  • Transfer til/fra lufthavnen og til vores overnatning
  • 9 nætters overnatning tæt på verdensklasse strande
  • Traditionel Hawaiin Luau Velkomstmiddag med BBQ, drinks og hula dancing
  • Mulighed for at tilkøbe morgen- og aftensmad
  • Mulighed for at opleve Hawaii på bedste vis og tilkøbe aktiviteter så som surf, boogie boarding, snorkeling, hikes, ATV, skydive, og alt hvad hjertet begærer.
  • Mulighed for at rejse med dine venner i Canada, Japan, USA eller andet sted efter opholdet
  • Snowminds Team Leader på hele turen
  • Turen dækket af Rejsegarantifonden
  • En totalt awesome og one-in-a-lifetime sæsonafslutning på Hawaii!

 

 

 

 

Har du spørgsmål? 

 

Denne tur er specialdesignet af Snowminds instruktører til Snowminds instruktører. Med denne unikke oplevelse kan du afslutte din skisæson med manér og samtidig være sikker på at skisæsonen og dermed dit arbejde er færdigt i både Japan og Canada, så du roligt kan pakke de gode summer vibes, badetøjet, solcream og Hawaii-skjorten.

 

Hvordan fungere det ift. mit arbejde og min kontrakt hos skiskolen?

Vi har valgt disse datoer for at give dig mulighed for at færdiggøre din kontrakt og måske endda rejse lidt rundt med nogle venner inden sæsonafslutningsturen begynder på Hawaii. Sagt med andre ord, så har vi bygget denne tur, så det netop passer med sæsonen som Snowminds instruktør. 

Hvordan fungerer betaling?

Vi vil gerne være så fleksible som muligt, så vi kan få så mange Snowminders med på turen som muligt. Derfor skal du i første omgang kun betale et depositum på 2.000 kr., så vi kan sikre din plads på rejsen. 

PRISINFORMATION

Course Icon Snowminds Hawaii Sæsonafslutning

Course Icon 11.800 fra Canada, 13.800 DKK fra Japan

Course Icon Tilmeld dig hurtigst muligt

Course Icon 21/04 til 30/04 (9 nætter, datoerne kan variere)

Course Icon Depositum: 2.000 DKK

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld