JaPOW Guided Offpistetur

Udforsk Hokkaidos bedste bjerge på den ultimative rundtur med danske offpiste guider

Er du klar til den mest episke powder tur til Japan?

 

Vi ved dit svar er ja! Derfor har vi lavet den ultimative off piste tur til det japanske powder-mekka Hokkaido, hvor du vil komme på road trip til det vildeste pulversne hver dag ledsaget af yderst kompetente danske guider. Turen går til alle de bedste skiområder, hvor du vil udforske det hemmelige og uberørte backcountry i det japanske pudderlandskab og opleve de lokales skjulte powder skatte. Hvis vi siger over 18 meter pulversne om året, så har vi vidst ikke sagt for meget.

 

 

 

Rejsedagbog for din JaPOW Offpistetur 🏔⛷ ❄

 

I samarbejde med de lokale og danske backcountry guider sørger vi for at sikkerheden, sneforholdene, linjerne og humøret er helt i top, så du vil få dit livs oplevelse. Turen består af en blanding af sidecountry (off piste med liftadgang) og backcountry touring (ski touring/split-boards).

 

Eksempel Rejsedagbog

Dag 1 – Afrejse fra Danmark

Dag 2 – Ankomst til Sapporo lufthavn og transfer til bolig i Niseko

Dag 3 – Turen starter med at jagte den bedste pulversne omkring Niseko (warm-up, lavineudstyrstræning og introduktionen til Japans offpiste med jeres guider)

Dag 4 – Guided offpistetur til de bedste spots i Niseko med mulighed for afslapning i Onsen spa bagefter

Dag 5 – Guided offpistetur med touring/splitboard til toppen af Mt. Yotei og uforglemmelig powder linjer ned (hvis vejret tillader det)

Dag 6 – Efter nogle vilde dage i dyb sne omkring Niseko går turen til Rusutsu. Her er der et hav af muligheder for fantastisk offpiste skiløb med færre turister og vanvittige tree runs i et af verdens bedste offpiste resorts.

Dag 7 – Guided offpistetur i Central Hokkaido  – jeres backcountry guider tager jer med ud på til de bedste spots med mulighed for at skræddersy dagsprogrammet i samarbejde med jeres guider. 

Dag 8 – Guided offpistetur i Central Hokkaido  – jeres backcountry guider tager jer med ud på til de bedste spots med mulighed for at skræddersy dagsprogrammet i samarbejde med jeres guider. 

Dag 9 – Guided offpistetur omkring dine yndlings spots i Niseko med mulighed for Onsen spa bagefter med mulighed for at skræddersy dagsprogrammet i samarbejde med jeres guider. Farvelmiddag og prøvesmagning(er) på japansk Sake-vin. 

Dag 10 –Transfer til Sapporo lufthavn, farvel og hjemrejse

 

***Alt er muligt. Hver tur kan skræddersyes til specifikke ønsker, såsom antal skidage og ekstra aktiviteter som catski, snowmobile og meget mere. 😊

 

 

 

Mød Johan, én af vores Offpiste Guides 🤙

 

Johan vil være en af de guider, der vil følge jer hele turen og sørge for, at I får verdens fedeste og mest pulverfyldte tur. Johan er en højt passioneret backcountry skiløber, sponsoreret af Atomic Skis, uddannet Canadian Avalanche Operation 1-guide, AST-1&2, CSIA skiinstruktør og kører Danmarksmesterskaber i Freeride. Han brænder for at dele sin passion for vanvittige pulverlinjer, touring, lavinesikkerhed og hjælpe andre med at få deres livs oplevelser i offpisten.

 

Johans filosofi bag JaPOW-turen og generelt backcountry skiløb er enkel; han mener, at alle mennesker med en passion for offpiste skiløb minimum én gang i deres liv skal sidde med en følelse af: “Jeg har ikke lyst til at stille træskoene, men jeg har oplevet nok i dag for en livstid”. Netop denne følelse er garanteret som deltager på vores Hokkaido JaPow Guided Offpistetur.

 

Ganske enkelt vil vores Snowminds guider gøre alt de overhovedet kan for at sørge for, at I intet mangler på vores tur, og at I oplever ting I aldrig havde troet på en skitur.

"I den japanske powder kan man ikke høre sig selv stå på ski. Man hører ikke de korte sving eller de lange sving. Man flyder bare, og der er ikke meget i denne verden, der kan hamle op med det."

- Johan, Snowminds JaPow Guide

 

Hvad er inkluderet?

 

Dagdrømmer du også om at glide igennem de enorme mængder bundløs japansk pudder, kæmpe med de sagnomspundne japanske bjerge, og afslutte dagen med spa og sushi, så er du kommet til det rette sted. Med Snowminds kan du udleve din ski/snowboard drøm og komme på offpiste ture til Japan med alt arrangeret og være sikret den vildeste oplevelse under de bedste omstændigheder.

 

Din rejse inkluderer:

 

 • 9 overnatninger med morgenmad i ægte japansk stil
 • 8 dage på ski/snowboard
 • 8  guidede dags-ture i backcountry med Johan og Kristian, dine personlige offpiste guider (inkl. transport)
 • Personligt foto- og videomateriale i samarbejde med dine guider
 • I udforsker mindst 4 unikke skiområder (inkl. transport)
 • Liftkort alle dage
 • Lokal transport til/fra lufthavnen
 • Dansktalende Snowminds repræsentanter og offpiste guider
 • Lokale anbefalinger til de bedste restauranter og barer
 • En ægte autentisk japansk oplevelse
 • Add-on mulighed for at besøge Tokyo eller Kyoto
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig

 

Hvad er ikke inkluderet, men kan arrangeres og tilkøbes?

 

 • Fly t/r mellem Danmark og Japan
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Udstyr (ski/snowboard til touring, lavineudstyr)
 • Andet der ikke er nævnt ovenfor

 

***Alt er muligt. Hver tur kan skræddersyes til specifikke ønsker, såsom fly, leje af udstyr, antal skidage, specielle aktiviteter som eksempelvis snescoooter og catskiing.🤙

 

 

Rejseperioder

 

VI har mange muligheder for at rejse til Hokkaido for at finde den bedste powder. I øjeblikket har vi tre planlagte rejseperioder:

 

1. Første januar afrejse (10 dage, datoerne kan variere)

 • Afrejse 5. januar og hjemkomst 15. januar.
 • 10 rejsedage / 8 skidage

 

2. Anden januar afrejse (10 dage, datoerne kan variere)

 • Afrejse 14. januar og hjemkomst 24. januar.
 • 10 rejsedage / 8 skidage

 

3. Marts afrejse (10 dage, datoerne kan variere)

 • Afrejse 2. marts og hjemkomst 12. marts.
 • 10 rejsedage / 8 skidage

 

OBS! Hvis du foretrækker en anden rejseperiode, kan vi selvfølgelig lave en tilpasset tur til dig, der opfylder dine specifikke ønsker.

 

 

Detaljer:

Hvordan er forløbet for turen?

En typisk dag starter med morgenmad, hvor I er indkvarteret. På guidede dage vil jeres guider samle jer op, hvor I bor. De sætte jer godt ind i dagens vejr- og sneforhold og hvordan de har planlagt dagens eventyr. Hele dagen vil være fyldt med fantastiske oplevelser i de japanske snelandskab, hvor I vil få lækre sving og puddersne (FACESHOTS) i ansigtet dagen lang. Som afslutning på en lækker dag på bjerget er der mulighed for japansk sauna (onsen) og aftensmad (fx sushi eller ramen), så I er klar til at gentage succesen dagen efter!

Hvornår kan jeg komme afsted?

Tag afsted når du vil!

Det er højsæson for offpiste i Japan fra december til marts. Vi arrangerer offpiste ture i alle uger i denne periode.

Offpiste turene er primært grupperejser og alle turene kan tilpasses til specifikke ønsker, så I får jeres fedeste oplevelser. Kontakt os, så kan vi finde den perfekte oplevelse der matcher jeres ønsker.

Hvad kan jeg tilkøbe til min tur?

Vi har valgt at sammensætte en basispakke (se “HVAD ER INKLUDERET”), dog med fuld fleksibilitet overfor specifikke ønsker, justeringer og tilføjelser. Følgende er muligt at arrangere:

 • Fly t/r mellem København og Japan (inkl. ski/snowboard transport)
 • Leje af ski/snowboard
 • Leje af lavineudstyr
 • Japansk spa (Onsen)
 • Opgradering af indkvartering
 • Ekstra guidede ture (bestige Mount Yotei, sidecountry, backcountry)
 • Snescooter
 • Catski
 • Ekstra skidage (forlængelse af tur)

Hvilket niveau skal jeg have på ski/snowboard?

Offpiste skirejserne er primært for den erfarne skiløber/snowboarder, som behersker varieret terræn uden for pisten (stejle nedfarter, dyb sne, smalle passager og imellem træer).

Vi har mulighed for at skræddersy hver dag for at matche niveauet for specifikke grupper. Derved har vi også mulighed for at arrangere ture for den øvede skiløber/snowboarder der ønsker at udforske terrænet uden for pisten mere, eller lære det for første gang.

Hvis I er interesseret i undervisning på pisten henviser vi til undervisning i skiskole via vores bookingplatform Skimundi.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

På offpiste skirejserne er det vigtigt at have udstyret i orden, da skiløb/snowboarding i offpisten kræver specialudstyr. Generelt er det vigtigt at have den rette beklædning og lavineudstyr. Skiløbet kræver offpiste ski og backcountry touring udstyr, og snowboarding kræver enten split-boards eller snesko (men vi anbefaler split-boards, da snesko gør det svært at følge med skiløbere). Vi anbefaler at man har sit eget ski/snowboard udstyr, men dette kan vi godt være behjælpelige med.

Beklædning

 • Vi anbefaler skaltøj (med snefang) og gode mid-layers (merino uld er klart anbefalingsværdigt) der er åndbart, da man både kommer til at svede når man går opad, men stadig skal kunne holde varmen i ned til minus 25 grader.
 • Goggles med flere glas til forskelligt vejr, men primært til overskyet/snevejr med lav sigtbarhed.
 • To par handsker så der altid er et tørt par i tasken
 • Halsedisse (det er et must at have en halsedisse der trækkes helt op under goggles og derved dækker for hele ansigtet, da man tit får sne i hele hovedet).

Lavineudstyr

Lavinefaren i Japan er generelt mindre end i andre skiområder, men det er altid et must at have bibber, sonde og skovl med – hvis man besidder en lavinerygsæk med Airbag, kan denne naturligvis også anbefales, men er ikke et krav.

 • Vi anbefaler en god rygsæk med plads til alt udstyr (+30L) (lavineudstyr, ekstra goggles-linser, handsker, vand, snacks etc.), og gode indstillingsmuligheder på bryst og talje, så tasken sidder godt på ryggen.
 • Transceiver (bipper), sonde og skovl (vi anbefaler, at man har sit eget lavineudstyr, som man bruger hver gang. Vores guider vil naturligvis træne jer og gøre jer knivskarpe i brug af udstyret. Dog, er det altid muligt at leje lavineudstyr på destinationen).

Pris

Course Icon JaPOW Guided Offpistetur

Course Icon Fra 17.900 DKK (Snowminds Medlempris: 14.900 DKK)

Course Icon Hurtigst som muligt!

Course Icon Niseko, Hokkaido

Course Icon 10 rejsedage / 8 skidage

Kontakt for tilbud

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Næste infomøde

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld